Gå til innhold

S.A.Strand

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av S.A.Strand

  1. Selges for 28000/Bud. Tenkte dette var en kjekk bil nr.to men min andre halvdel har problemer med å ratte den.Hadde planer omå bygge den om men ifølge biltilsynet så har det blitt innskjerpinger på det.Måtte eventuelt få Landrover til å godkjenne denne ombyggingen.Så derfpr selges den for å skaffe en bil som er lettere å kjøre.Den ligger nå på Finn.no. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=27518249
  2. Blir ikke til at jeg kjøper dekka dine da jeg får problemer med godkjenninga på ombygginga.Skall se jeg setter istand donorbilen istedet.
  3. Snakket med dreieren i går kveld.Han var slett ikke negativ til å dreie aksling.Han må ha nøyaktike mål/eventuelt lånt en hel aksling som mal.Kan lage flere når han først lager en.Får ta opp bestillinger hvis han tar jobben. Kunne vært greit med ett bilde i første omgang så han får sett på jobben. Mvh. S.A.Strand
  4. Har en kompis som er rå på dreiing av deler.Legg ut bilde av delen så skall jeg spørre han om han tar på seg jobben og eventuelt hva han skall ha for det.Han må ha skikkelig målsetting eventuelt lånt hel del som mal.Han er nøyaktig til tusen. S.A.Strand
  5. Møtte deg i dag.Bra du har stor låve for du slutter vel ikje med denne.Tror dette landroverviruset er verre en svineinfluensaen.
  6. Trivelig dag.Kjekt med greie grunneiere.Må få til en heldag en gang.
  7. Forskjellen på "store og små gutter" er bare forskjellige størrelser på sandkassene.Det er akkurat slik det skal være.
  8. Det er vel lov til å ha "arbeidslys" på taket. Må bare ha egen bryter med lys som indikerer at de er i bruk.Koble til ekstra bryter så de kan slåes av når det kjøres på offentlig vei.
  9. Det er sleperkontakter inne i huset på motorene.Ta opp lokket og sjekk om denne er litt slakk og eventuelt stram opp litt.Forsiktig med plata så den ikke kommer ut av stilling.
  10. Batteriene er seriekoblet.Du må koble + på det ene batteriet og - på det andre når du lader med 24 v.Det går også som du sier å lade ett og ett batteri med 12 v. Men husk da å åpne lasken mellom + og - som forbinder batteriene.
  11. Om jeg får godkjent prosjektet så har jeg tenningslås og nøkler til overs.Lurer på å bytte hele elanlegget.
  12. Ønsker å kjøpe skjermbreddere til Ex-mil. Brukt ingen hindring,bare de er hele.
  13. Denne er grei du.Tilstanden har du vel sett.
  14. S.A.Strand

    Ex-mil skjerm

    Ønsker å kjøpe en Ex-mil venstre framskjerm. Kan å være asktuelt med bare plata som lykta sitter i.Om interesse så kan det byttes i min venstre sivile framskjerm i god stand.
  15. Inbiller meg at akslingene blir for svake når det kommer større motor,eller???. Vil ha ca.100 dieselgamper. Så har eg lyst til å bruke gearkassa som er på byttemotoren.Slipper da overgangsplate. Nissansekseren er nå en solid motor da og enkle å få tak i. Tar gjern imot erfaringer fra tidligere motorbytter.
  16. Er det noen som har byttet drivlinje på ex-mil med Nissan Patrol 3,3?. Ønsker kontakt for å høre om det er mye jobb samt hva som må til for godkjenning. Svein A.Strand Tlf:90602223
  17. Må vel få på skikkelige dekk til sommeren.Har å planer om servostyring da "kjerringa"har problemer med styringa. Hvis det er det noen som har brukte modulærfelger med gromme dekk til overs så kan det være av interesse?. Har da 5 Ex-mil.felger til overs. Blir også lakkering til sommeren.
  18. http://http://www.lrforum.com/forum/uploads/1288986362/gallery_6505_9_4876580.jpg [/ img]
  19. S.A.Strand

    P1010066.JPG

    © © LRforum.com

  20. Har sjekket bedre i dag. Forskjellen er fra topp hjulbue og framm.Ca.6 cm mere luft i fremkant på EX.Blir nok bytting. Satser på skikkelige hjul.
  21. Steikje ka snar de e på responsen.Virker som skjermbuen er like stor på begge skjermene.Ihvertfall like langt fra toppen på skjermen til hjulbuen.
  22. Finnes det mange typer forskjermer på Ex-mil..Tok av de øverste støtfangerhorna i dag og såg det at venstre forskjerm går ca.7 cm lengre ned.Avsluttes ca.i samme høyde som støtfangeren.På høyre side avsluttes fronten på skjermen ca.8 cm over støtfangeren.
  23. Lafterolf har rett angående motoren.De har egne motorer.Er det noen som har en motor eller en god topp til Interrnasjonal 444 så hadde sønnen blitt glad.
×
×
  • Opprett ny...