Jump to content
LRforum

S.A.Strand

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About S.A.Strand

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Ålvundfjord
 • Interests
  Gamle biler. Motorsykkel.Paragliding. Dykking. Jakt. Friluftsliv. Generelt alt som er moro.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ålvundfjord
 1. Selges for 28000/Bud. Tenkte dette var en kjekk bil nr.to men min andre halvdel har problemer med å ratte den.Hadde planer omå bygge den om men ifølge biltilsynet så har det blitt innskjerpinger på det.Måtte eventuelt få Landrover til å godkjenne denne ombyggingen.Så derfpr selges den for å skaffe en bil som er lettere å kjøre.Den ligger nå på Finn.no. http://www.finn.no/finn/car/used/object?finnkode=27518249
 2. Blir ikke til at jeg kjøper dekka dine da jeg får problemer med godkjenninga på ombygginga.Skall se jeg setter istand donorbilen istedet.
 3. Snakket med dreieren i går kveld.Han var slett ikke negativ til å dreie aksling.Han må ha nøyaktike mål/eventuelt lånt en hel aksling som mal.Kan lage flere når han først lager en.Får ta opp bestillinger hvis han tar jobben. Kunne vært greit med ett bilde i første omgang så han får sett på jobben. Mvh. S.A.Strand
 4. Har en kompis som er rå på dreiing av deler.Legg ut bilde av delen så skall jeg spørre han om han tar på seg jobben og eventuelt hva han skall ha for det.Han må ha skikkelig målsetting eventuelt lånt hel del som mal.Han er nøyaktig til tusen. S.A.Strand
 5. Møtte deg i dag.Bra du har stor låve for du slutter vel ikje med denne.Tror dette landroverviruset er verre en svineinfluensaen.
 6. Trivelig dag.Kjekt med greie grunneiere.Må få til en heldag en gang.
 7. Forskjellen på "store og små gutter" er bare forskjellige størrelser på sandkassene.Det er akkurat slik det skal være.
 8. Det er vel lov til å ha "arbeidslys" på taket. Må bare ha egen bryter med lys som indikerer at de er i bruk.Koble til ekstra bryter så de kan slåes av når det kjøres på offentlig vei.
 9. Det er sleperkontakter inne i huset på motorene.Ta opp lokket og sjekk om denne er litt slakk og eventuelt stram opp litt.Forsiktig med plata så den ikke kommer ut av stilling.
 10. Batteriene er seriekoblet.Du må koble + på det ene batteriet og - på det andre når du lader med 24 v.Det går også som du sier å lade ett og ett batteri med 12 v. Men husk da å åpne lasken mellom + og - som forbinder batteriene.
 11. Om jeg får godkjent prosjektet så har jeg tenningslås og nøkler til overs.Lurer på å bytte hele elanlegget.
 12. Ønsker å kjøpe skjermbreddere til Ex-mil. Brukt ingen hindring,bare de er hele.
 13. Denne er grei du.Tilstanden har du vel sett.
 14. S.A.Strand

  Ex-mil skjerm

  Ønsker å kjøpe en Ex-mil venstre framskjerm. Kan å være asktuelt med bare plata som lykta sitter i.Om interesse så kan det byttes i min venstre sivile framskjerm i god stand.
×
×
 • Create New...