Jump to content
LRforum

thamule

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

About thamule

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Location
  Hyllestad

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har svart D4 som skal få facelift-lykter. Må skifte grill. Skal eg gå for all black, gråish eller svart med chrome stripe. Personlig haller eg mest mot gråish. Synst den ser litt nyere ut då. Svart blir litt rånete synst eg. Sjå og ein feit Range Rover til inspirasjon nederst. Stem!!
 2. Eg har konkludert med lampefeil. Eg hadde lik spenning i begge plugger. Prøv å sjekk at pæra sitter skikkelig. Halogenpæra mi var litt ustabil og, så eg tok den inn og ut og det ordna seg.
 3. Er på jakt etter høgre framlykt til Pre-facelift Land Rover Discovery 4: AH22-13W030-MD ta kontakt asap. Pris blir vi einige om
 4. Framme eller bak?
 5. Takk for link, men eg fant ikkje ut av det. Eg går ut og måler litt på måfå, kanskje eg finner ut noko. Takk likevel.
 6. Hei, har ikkje klart å identifisere kva som gjer at eg har ustabile xenonlys, med skifte av både ballast og pærer. Må derfor til å måle litt og sjå kva som kan vere gale. Om det er bil eller lykt. Skulle derfor hatt koblingsskjema slik at eg veit kva slags fargar eg skal måle på i pluggen. Pluggen var forresten "skadet" då den tetningspakingen (den raude) låg slik til at den ikkje gjekk i lås. Måtte pirke ut pakningen med eit skrujern. Så det er sikkert ikkje 100% tett, men det skal vere lys likevel... Mulig det er kontakten som må skiftes, men det er dette eg må finne ut... Håpar nokon har ein link! Eg har søkt rundt, men finner ikkje.
 7. Nokon som kjenner til feil på lykter? Ser no ut til at venstre lykt fjusker og høgre er ok. Veldig rart for høgre har eg ikkje gjort noko med, men venstre har eg skiftet ballast/pære til ingen nytte. Funker av og til, Finn ikkje noko mønster utenom sjølve lykta. Kor kan feilen ligge når det ikkje er pære/ballast. Virker også ustabil når eg setter venstre lykt på høgre side. Trur det må ligge i venstre lykt/kontakt.
 8. Takk for link. Ballast er jo faktisk billigere enn Biltema-pærer så da er det fristende å sjangse på at det er dei. Eg må forresten legge til at eg fann ut etter ei stund at eg hadde glemt å sette tilbake gummilokket på eine lampa etter pæreskifte og fukt kan derfor ha komt inn og evt skadet ballast? Det er lenge siden og evt fukt er nok fordampet om det kom inn noko. Trur eg prøver ballaster! Finst det evt anna elektronikk som kan ryke?
 9. Takk for innspel! Eg trudde ballasten var den grå saken på baksida av pæra eg. Metallfirkant, men det er det altså ikkje? Har problem med begge sider ja. Men eine sida meir enn den andre føler eg
 10. Hei, Skiftet pærer til Osram D3S +200 et eller annet og har slitt med lysa siden det. Begge virker som regel når de blir skrudd på, men ei og ei sløkner. Idag var det berre liv i eine da eg skrudde på bilen. Då hadde eg ei ny og ei gammel pære i bilen for å prøve å sammenligne. Skal bytte høgre med venstre og omvendt igjen imorgen. Men eg er helt blank. Kva kan vere gale? Gittt at pærene er ok? (Helt nye så burde være det.)
 11. Gikk som nevnt for å montere delt mansjett som limes. Fikk ikkje av leddet. Måtte evt ha demontert akslingen ja. Og eg hadde ikkje olje til å fylle på, men ein universalmansjett liggende, så da blei det slik. Men takk for alle tips. Slo på leddet med diverse verktøy og prøvde eit verktøy som skal dra leddet av ved å stramme mutter på aksling, men måtte til slutt gi meg i fare for å ødelegge leddet.
 12. Fikk ikkje av leddet, blei etterkvart redd for å ødelegge det. så gikk for montering av delt mansjett. Sjølv om eg hadde kjøpt mansjettkit
 13. @trondshj Gjorde som du sa og løste øvre med verktøyet eg postet over. Gikk veldig fint. Nedre bolt fikk eg ikkje. Men korleis får ein leddet av akslingen? Slå? Dra? Er det ein låsering?
 14. Korleis så sikker i di sak? Har varmet og slått når eg har hatt press på. Ingen reaksjon.
×
×
 • Create New...