Jump to content
LRforum

thamule

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

About thamule

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Location
  Hyllestad

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sikkert fett lys, men eg er på jakt etter ein meir original look egentlig
 2. Klarer vel ikkje skjult montering av 32 toms? Blir nok 23toms på meg
 3. er det bra greier? Ville du betalt 5 ganger meir for lazer eller rigid?
 4. Nokon som kan forklare kvifor feks rigid sr20 pro med 17000lum koster ca 11 tusen, mens Oledone Nighthawk 23 med 15000lum koster 2300 Funker de like bra? Sånn omtrent ihvertfall? Skal ha diskret monterte ekstralys på d4, for spesielt kastelengden sin del, men betaler ikkje meir enn nødvendig tenkte eg
 5. Går du gjennom EU-kontroll når den ikkje er E-merket?
 6. Har svart D4 som skal få facelift-lykter. Må skifte grill. Skal eg gå for all black, gråish eller svart med chrome stripe. Personlig haller eg mest mot gråish. Synst den ser litt nyere ut då. Svart blir litt rånete synst eg. Sjå og ein feit Range Rover til inspirasjon nederst. Stem!!
 7. Eg har konkludert med lampefeil. Eg hadde lik spenning i begge plugger. Prøv å sjekk at pæra sitter skikkelig. Halogenpæra mi var litt ustabil og, så eg tok den inn og ut og det ordna seg.
 8. Er på jakt etter høgre framlykt til Pre-facelift Land Rover Discovery 4: AH22-13W030-MD ta kontakt asap. Pris blir vi einige om
 9. Framme eller bak?
 10. Takk for link, men eg fant ikkje ut av det. Eg går ut og måler litt på måfå, kanskje eg finner ut noko. Takk likevel.
 11. Hei, har ikkje klart å identifisere kva som gjer at eg har ustabile xenonlys, med skifte av både ballast og pærer. Må derfor til å måle litt og sjå kva som kan vere gale. Om det er bil eller lykt. Skulle derfor hatt koblingsskjema slik at eg veit kva slags fargar eg skal måle på i pluggen. Pluggen var forresten "skadet" då den tetningspakingen (den raude) låg slik til at den ikkje gjekk i lås. Måtte pirke ut pakningen med eit skrujern. Så det er sikkert ikkje 100% tett, men det skal vere lys likevel... Mulig det er kontakten som må skiftes, men det er dette eg må finne ut... Håpar nokon har ein link! Eg har søkt rundt, men finner ikkje.
 12. Nokon som kjenner til feil på lykter? Ser no ut til at venstre lykt fjusker og høgre er ok. Veldig rart for høgre har eg ikkje gjort noko med, men venstre har eg skiftet ballast/pære til ingen nytte. Funker av og til, Finn ikkje noko mønster utenom sjølve lykta. Kor kan feilen ligge når det ikkje er pære/ballast. Virker også ustabil når eg setter venstre lykt på høgre side. Trur det må ligge i venstre lykt/kontakt.
 13. Takk for link. Ballast er jo faktisk billigere enn Biltema-pærer så da er det fristende å sjangse på at det er dei. Eg må forresten legge til at eg fann ut etter ei stund at eg hadde glemt å sette tilbake gummilokket på eine lampa etter pæreskifte og fukt kan derfor ha komt inn og evt skadet ballast? Det er lenge siden og evt fukt er nok fordampet om det kom inn noko. Trur eg prøver ballaster! Finst det evt anna elektronikk som kan ryke?
 14. Takk for innspel! Eg trudde ballasten var den grå saken på baksida av pæra eg. Metallfirkant, men det er det altså ikkje? Har problem med begge sider ja. Men eine sida meir enn den andre føler eg
×
×
 • Create New...