Gå til innhold

Lars R

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Lars R

  1. Flott vogn!! Synd jeg ikke har plass hjemme
  2. Lars R

    Rabbit II

    Kjempefin bil det der!!!.
  3. Lars R

    Birimarkedet

    Her fannt jeg litt mer info: http://www.markeder.no/maincalendar.html
  4. Lars R

    Birimarkedet

    Så dette jeg også. Kanskje jeg har misforstått
  5. Lars R

    Birimarkedet

    I fjor på høsten var jeg på Mjøsmarkedet på Birkebeiner stadion. Fikk opplyst i ettertid at det også var marked på Biri travbane samtidig. Kan det være mulig? Er det samme prosedyre på vårmarkedet 18. -20. mai også? Noen som vet? Var tenkt meg en tur. Dumt med bomtur til travbanen hvis det bare er hester som løper i ring.
  6. Bilen er fortsatt til salgs. Lorden valgte å beholde "Rabbit" i stedet. Bare å ta kontakt for de som er intressert
  7. @ Peder: Velkommne skal dere være. @Rune: Har lovet at Lorden skal få se på bilen på lørdag, og jeg vil gjerne holde ord. Vi får prates etter det. Til dere som lurer på avgifter: Det må betales moms på kjøpesummen + engansavgift (Ca 4600 kr) Har ikke fått vært på tollkontoret enda da jeg bor 3 timers kjøring unna nærmeste kontor og vil ikke ta meg fri fra jobb for å reise dit. Har skriftlig fra tollen at det skal ikke være noe problem.
  8. @ Robert. Bilen er ikke momset inn.
  9. Nå gjør jeg sikkert noe jeg angrer på. Vurderer å selge min Range Rover fra 1980. Ser at jeg ikke får tid til å jobbe noe særlig med bilen framover. Har 3 vetarankjøretøy, 2 bruksbiler og en traktor som også trenger tilsyn på tunet + et eldre hus. Tiden flyr avgårde..... Har egentlig ikke plass til så mange kjøretøy. Ønsker ikke at bilen skal bli stående ute. For flere bilder og info kan dere se i tråden her: http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=57147 Bilen er komplett, foruten baksete. Registrert som 2 seter i Frankrike. Den har utrolig lite rust. (Se bildene i linken) Er kjørbar. Motor går fint, bremser er jevne. Det følger med en del deler Blant annet: En del foringer til understell, pakninger.... Ting som må kjøpes nytt er: eksosanlegg, blinklysrele, bremselysbryter. Bilen er ikke tollet inn til landet, men har hatt kontakt med tollvesenet. Registrering skal ikke være et problem. Må hentes på henger, hvis du ikke eier egne prøveskilt. Legger bilen bare ut her på forumet, da jeg ønsker at den skal få et godt hjem og bli tatt vare på. Selges for 15000 kr. Står på Tingvoll på Nordmøre. Tlf 41302473
  10. Flott vogn. Gleder meg til å se den og høre den.
  11. Fant dette eksosanlegget http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-RA1003MSP Veldig grei pris. Noen som aner om kvaliteten er ok? Hva vil dette koste å frakte fra England??????
  12. Skulle ha frakta et baksete til en RRC fra Rudshøgda, nord for Hamar til Oppdal, evt mot Kristiansund hvis noen skal den veien. Henter På Oppdal hvis noen suser forbi på E6.
  13. Lars R

    1980 RRC

    Fått gjort lite i det siste. Har vært en del bortreist. Forrige uke var jeg på Techno-Classica Essen. http://www.siha.de/tce_uk.php?m=1&ms=1 Anbefales sterkt for de med bensin i blodet. Ikke alt for mye produkt fra Land Rover , men det var da noe. Bodde på hotell bare 100 meter fra messeområdet. var en del andre fornuftige som også bodde der. Diverse Range Rovere som var parkert utenfor hver dag. Denne 82 modellen fra Belgia var til salgs for ca 10000 euro. Fin og rustfri. Ca 15000 euro for denne. Flott vogn, men jeg husker ikke pris. Noe av min fangst av godbiter
  14. Lars R

    110'en

    Kul vogn. 3,5?
  15. @ Peder og Lorden: Velkommen skal dere være!
  16. Flott vogn du har Er det mulig å leie spesialverktøy for å justere gassere? Tror min også får for mager blanding. Lykke til på kontroll. Går nok bra.
  17. Lars R

    1980 RRC

    Driver å pusser litt på ramma. Finner ikke rammenr. Det kan bli et kjempeproblem Ifølge boka mi skal det være her: Det er ikke på den andre siden heller. Har sett litt over hele ramma uten å finne noe. Leter jeg på helt feil plass? Gode innspill mottas med kjempetakk
  18. Lars R

    1980 RRC

    Da har jeg bestillt klips på ebukta. Forøvrig min første handel der. Og flere skal det sikker bli
  19. Lars R

    1980 RRC

    Liste er heldigvis helt fin. Må ta av liste på den andre siden også. Noen som har et triks for å berge klipsa? Sitter jo som støpt.
  20. Lars R

    1980 RRC

    Har så smått begynt p rustbehandling. Plukket av lista under døra i dag. Umulig å ikke ødelegge klipsene fant jeg ut. Enkelt å skaffe nytt? Heldigvis bare overflaterust denne gangen også
  21. Lars R

    1980 RRC

    Har ikke fått gjort så alt for mye i dag. Tok ut blinklysreleet og ga det en dask. Da ble det i orden Skulle se på bremselysbryteren, men den skjøre pasten knakk. Da er det vel bare å handle ny.
×
×
  • Opprett ny...