Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

Lars R

Medlemmer
 • Innholdsteller

  77
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

4 følgere

Om Lars R

 • Rang
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Gamle biler, motorsykler og generelt alt med hjul og motor.
  Svartkjel på tur er heller ikke å forakte...

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tingvoll
 1. Lars R

  1977 RRC selges

  Flott vogn!! Synd jeg ikke har plass hjemme
 2. Lars R

  Rabbit II

  Kjempefin bil det der!!!.
 3. Lars R

  Birimarkedet

  Her fannt jeg litt mer info: http://www.markeder.no/maincalendar.html
 4. Lars R

  Birimarkedet

  Så dette jeg også. Kanskje jeg har misforstått
 5. Lars R

  Birimarkedet

  I fjor på høsten var jeg på Mjøsmarkedet på Birkebeiner stadion. Fikk opplyst i ettertid at det også var marked på Biri travbane samtidig. Kan det være mulig? Er det samme prosedyre på vårmarkedet 18. -20. mai også? Noen som vet? Var tenkt meg en tur. Dumt med bomtur til travbanen hvis det bare er hester som løper i ring.
 6. Lars R

  Range Rover 1980

  God tur nordover
 7. Lars R

  Range Rover 1980

  Da er den solgt.
 8. Lars R

  Range Rover 1980

  Bilen er fortsatt til salgs. Lorden valgte å beholde "Rabbit" i stedet. Bare å ta kontakt for de som er intressert
 9. Lars R

  Range Rover 1980

  @ Peder: Velkommne skal dere være. @Rune: Har lovet at Lorden skal få se på bilen på lørdag, og jeg vil gjerne holde ord. Vi får prates etter det. Til dere som lurer på avgifter: Det må betales moms på kjøpesummen + engansavgift (Ca 4600 kr) Har ikke fått vært på tollkontoret enda da jeg bor 3 timers kjøring unna nærmeste kontor og vil ikke ta meg fri fra jobb for å reise dit. Har skriftlig fra tollen at det skal ikke være noe problem.
 10. Lars R

  Range Rover 1980

  @ Robert. Bilen er ikke momset inn.
 11. Lars R

  Range Rover 1980

  Nå gjør jeg sikkert noe jeg angrer på. Vurderer å selge min Range Rover fra 1980. Ser at jeg ikke får tid til å jobbe noe særlig med bilen framover. Har 3 vetarankjøretøy, 2 bruksbiler og en traktor som også trenger tilsyn på tunet + et eldre hus. Tiden flyr avgårde..... Har egentlig ikke plass til så mange kjøretøy. Ønsker ikke at bilen skal bli stående ute. For flere bilder og info kan dere se i tråden her: http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=57147 Bilen er komplett, foruten baksete. Registrert som 2 seter i Frankrike. Den har utrolig lite rust. (Se bildene i linken) Er kjørbar. Motor går fint, bremser er jevne. Det følger med en del deler Blant annet: En del foringer til understell, pakninger.... Ting som må kjøpes nytt er: eksosanlegg, blinklysrele, bremselysbryter. Bilen er ikke tollet inn til landet, men har hatt kontakt med tollvesenet. Registrering skal ikke være et problem. Må hentes på henger, hvis du ikke eier egne prøveskilt. Legger bilen bare ut her på forumet, da jeg ønsker at den skal få et godt hjem og bli tatt vare på. Selges for 15000 kr. Står på Tingvoll på Nordmøre. Tlf 41302473
 12. Lars R

  LRF Påskekrim 2012

  og fortært av
 13. Lars R

  Fantorangen II

  Flott vogn. Gleder meg til å se den og høre den.
 14. Lars R

  Eksosanlegg

  Fant dette eksosanlegget http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-RA1003MSP Veldig grei pris. Noen som aner om kvaliteten er ok? Hva vil dette koste å frakte fra England??????
×