Gå til innhold

Stgr

Medlemmer
  • Innlegg

    47
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Leksvik

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Leksvik

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Stgr sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Jeg sendte min BCU til CallRova i England for rep. Den ble badet i vann etter lekkasje fra frontruten. (Bilen oppførte seg meget rart med skadet BCU). Men det viste seg at BCU'en var så ødelagt at den ikke var reparerbar. Sendte de så en liste over utstyret på bilen og en nøkkel (koding mot startsperre). Ny BCU ble programmert ut i fra det. Bilen har fungert bra etter dette.
  2. Jeg byttet dieseltrykksregulatoren. Forbruket gikk ned fra ca. 1.7 på småkjøring til 1.27 Var klar over at jeg hadde lekkasje men trodde ikke det skulle utgjøre så mye.
  3. Har satt inn en Pionerer 8700 dab+ med glass antenne og blåtann oppkobling. Fungerer veldig bra. Godt mottak på radioen og knall lyd. Eneste som mangler nå er en overgang for oppkobling av knappene på rattet (kommer snart). Var litt knotete å få lagt opp mikrofonledningen til handsfrien. Hullet til radioen er forøvrig DIN 1, er bare fronten på original spilleren som er 1,5 DIN.
  4. Har trøbbel med luftfjæringen. (Ser det er mange poster om dette her i fra før). Kompressoren starter ikke. Sikring er målt og er i orden. Den starter når jeg kobler den ifra og kjører strøm rett inn på den. Går da ut ifra at kompressoren er grei. Er det høydesensorene som er ødelagt, eller er det noe annet? Kan man måle sensorene for å sjekke om de er i orden?
  5. Jeg har samme bøylen på D2 (2000). Der går skruene igjennom både plasten og stålfangeren. Støttestag bør man ha uansett.
  6. Stgr

    D2 - BCU

    Har fått trøbbel med BCU'en. Startet med lekkasje på frontrute, slik at det rant vann på/i boksen. Den fungerer som den skal på korte turer, men tåler ikke lange turer (ca.15km). Da starter det med at gearkassen går i nødmodus. Etterhvert begynner BCU'en å lage lyder som ett gammelt dataspill, til slutt så kommer det bare en konstant murrelyd. Blinklysene virker ikke, sentrallåsen virker ikke og vinduene lever sitt eget liv (går opp og ned som de har tenkt det selv). Får å få slutt på dette må jeg koble fra batteriet. Ser det er en del BCU bokser til salgs på ebay. Hvordan er det å skifte den, krever den programmering mot ECU osv.,eller er det '' plugg and drive''?
  7. Jeg har også opplevd det samme som Lafterolf har gjort. Bakhjulene har stått på fast underlag og forhjulene på is. Null drift på bakhjul og begge forhjul spant. Da hadde det vært kjekt å kunne koble inn sentersperra.
  8. Er det noen som har eller vet av noen som har en frontstøtfanger tilsalgs til D2?
  9. Fant du ut hva som var feil? Hvor er bryter til kupelyset som aktiveres når dørene åpnes? Lyset har mitt har også forsvunnet. Virker når bryter i tak settes på On.
  10. Jeg hadde også vibrasjoner på samme turtall. Skiftet fjærene som holder sammen bremseskoene i håndbremstrommelen. Ble bra etter det.
  11. Løfteskinna som høyre bakvindu står montert i er rustet bort. Er det noen som vet hvor man får kjøpt ny, eller har delenummer på den? Har søkt på nettet men finner ikke denne. Laro har til fremre vindu men ikke bak.
  12. Varsellampe for HDC lyser. Er det noen som kjenner til feilkildene på dette systemet, kan det være abs sensorer eller bremsefeil?
  13. Stgr

    D2 - Fjærnlys

    Var lysbrytern som var syndern. Den nye som ble montert hadde en feil den også. Ett av de fjærbelastede kobberblekkene var for stort slik at det kilte seg fast i øvre stilling, ble da ikke kontakt mellom kontaktpunktene. I den gamle bryteten hadde det vært litt for varmt. Men nå er begge repatert. Kjekt med en i reserve :-),
  14. Stgr

    D2 - Fjærnlys

    Sikring til langlysene er kontrollert, hel og fin. Om sikringen hadde vært defekt hadde langlyset da virket når jeg holder på dimmebrytern?
×
×
  • Opprett ny...