Jump to content
LRforum

KCVarvik

Members
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

About KCVarvik

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Vestfold

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Sandefjord

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fikk tri amigos og litt senere rød håndbrekket lampe, og viste seg å være shuttle valve i abs pumpen. Google det og du finner oppskrift på å fikse dette.
 2. Tenker du trenger Elsa win Hadde det en gang i tiden, verkstedhåndbok og El skjema på pc. Google det, kan være det ligger på nett og?
 3. Hei kjære forum. Har lett rundt og sett i delekataloger på nett, men kan ikke finne denne delen. Har kjøpt 2 vindumekanismer, men den fulgte ikke med.. Gjelder fører og passasjer vindu. Elektrisk om det har noe å si. Den opprustne delen som holder vinduet. Se bilde.
 4. Gjorde samme jobben i fjor. Sto inne på ett flatt betong gulv, og jekket opp så jeg fikk satt bukker på rammen, byttet foringene og skrudde på plass. Grei jobb egentlig, må gjøre den igjen snart da jeg brukte billige foringer
 5. Mer strøken P38 modell skal man lete lenge etter https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=122179552
 6. Bare tenker høyt, om kassa virke til å være i orden. Hvordan er det med fordelingskassa? Av med akslinger å prøve å dreie/se om det går rundt med motor i gang? Men igjen, automaten tar ikke til seg olje. Forstår det slik at oljetrykk er samme på ref bil når det sjaltes gjennom gir? Kan være pumpen som ikke klarer å levere nokk olje selv om trykket er der eller en solenoid som ikke åpner.
 7. Fikk tatt diagnose i dag (hadde en Delphi Kina leser kom jeg på) fikk opp feilmelding på abs sensor v.f og på shuttle valve. Sistnevnte har jeg koblet om som beskrevet i linken ovenfor. Fikk slettet meld og kjørt en tur uten at feilen har kommet tilbake. Så, burde jeg kjøpe ny shuttle valve? Jeg mistenker at det er abs modulen som er synderen, da jeg ikke kunne måle noe feil på disse bryterne når jeg hadde den ute.
 8. Vell, nå er alle abs sensorer i orden, og lampene vil fortsatt ikke slukke. Har og funnet ut at utgangen på slabs som skal gi ut 12V ikke gjør det. Sjekket kabler som går til bremsevæske og håndbrekk, her er alt i orden. Setter 12v på den så forsvinner håndbrekk lampen. Men ikke 3 amigos. Har og fulgt en guide på nett for å koble forbi 2 ventiler i abs enheten. Funket heller ikke. http://www.handyhowie.co.uk/handyhowie/Disco_ABS_Fault.html Så begynner å lure på om det er SLABS hjernen som ikke vil være med lenger? Må vel bestille meg en diagnose dings, om ingen i nærheten har?
 9. Da har jeg endelig kommet meg hjem fra jobb i Trøndelag og fått sjekket litt mer. Er 2 abs sensorer, begge bak, som er gåen. Bremseveske er det i beholder. Sjekket og nivåvakt til bremsevæske og den virker. Så da er det bare å få satt på nye sensorer bak. Og er det noen som vet om jeg må få slettet feilkoder?
 10. Da, kjære forum.. Jeg har ikke diagnose apparat og trenger litt hjelp. Har de 3 amigos, og dette er abs høyre bak. Ifølge bremsetest. Men har nå og konstant lys i håndbrekket lampen. Abs og TCS virker ikke, så er ikke bryteren til håndbrekket? (har ikke sjekket den) Noen som har noen tips, eventuelt mulig å hjelpe med diagnose i Sandefjord området?
 11. Overhalt nettopp min kasse. (skulle bare bytte clutch på discoveryen) fant kobberbiter i flensen på huset till inngående aksel fra girkasse. Når jeg demonterte diffen var og disse kobberskiver borte, og det ser ut som jeg har de samme merkene som du har. Jeg la på nye kobberskiver da jeg monterte. Dette er 1 uke siden jeg fikk bilen opp å gå, og kassen er som den var.. Har bare ikke lyd fra utløser lageret lengre Jeg kjøpte master rebuild kit fra Ashcroft.
 12. Vet ikke om du har fått til, men du får fylt olje via girspaken.. eventuelt på siden der du har uttak til oljekjøler..
 13. Det første jeg gjør i Januar når vi har mulighet her på jobben å søke ferie, så søker jeg om ferie jul og nyttår. Det finnes grenser på hvor mye jeg vill gå glipp av hjemme Og er helt enig med Joker ang hotell og sjarmen med det, har sakt nei til fruen ett par ganger når hun har lurt på om vi kunne dra bort en helg. Blir ganske lei.. ang geocaching, så ble det med testen, får ikke tid til så mye når jeg prøver å jobbe mest mulig så jeg kommer meg hjem, men så bruker jeg google maps til å finne restauranter som har god og billig mat. Blir fort litt dyrt å bruke hotellresturantren til middag/kvelds vær dag. Ikke lenge diett pengen holder da..
 14. Datt over denne annonsen på autodb.no.. kom opp i søkeresultatet http://www.autodb.no/bil/view/793720
×
×
 • Create New...