Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

minim

LRF Society
 • Innholdsteller

  544
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

Om minim

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. minim

  Endelig P38 - Nye utfordringer

  Det frister veldig. Det var muligens en som vill kjøpe den så sjekker det først, men ellers høres det ikke ut som en dårlig plan å bytte denne
 2. minim

  Endelig P38 - Nye utfordringer

  Har hentet en Chevrolet Tahoe 2002 model som eratatning. MYE mer riktig motor å dra med. Om ikke noen har en slik demper rimelig til salgs så blir den ikke byttet av meg :p frister å sveise på noe så det er kontakt så jeg får kjørt den på høggern egentlig. veldig mye bra bil igjen om noen skulle finne på å fikse den, men må sette strek en gang også.
 3. minim

  Endelig P38 - Nye utfordringer

  Noen som vet hva en brukt slik demper går for? Vurderer å bytte for å se om det er mulig å få solgt den. Igrunnen for mye gode deler til å lage spiker helt enda, men til uka igjen begynner jeg sikkert å demontere litt deler som er grei å få solgt og kjører resten på skroten om jeg ikke finner en rimelig demper å skru på og heller selger den kjørbar.
 4. minim

  Endelig P38 - Nye utfordringer

  Det kan være de bringer ulykke Skal se om jeg har dem enda. Ryddet i garasjen i vår og da gikk det med litt vel mye har jeg funnet ut i ettertid.
 5. minim

  Endelig P38 - Nye utfordringer

  Skal ordne det i kveld.
 6. minim

  Endelig P38 - Nye utfordringer

  ingen som vil ha? Blir spiker til uka regner jeg med..
 7. minim

  Dissikere Harddisk

  Er filene kryptert?
 8. minim

  Endelig P38 - Nye utfordringer

  Noen som trenger delebil i bergens området? Over 80000kr i nye deler bare siste året så må være mye bra å plukke. Svinghjulsdemper røyk i dag og det blir ikke reparert av meg
 9. minim

  Moderne stereo i P38

  Bare tenker litt høyt nå, men hva med å dele opp konsollen i flere mindre deler som klipses/limes eller monteres sammen på et vis og så legger en opp til en form for vinyltrekking/foliering over det hele etterpå? Da er det enklere å få printet det også siden det er mange flere som har små printere. Det blir også kortere print så om noe feiler underveis så ødeleges ikke en hel del. Tror ikke jeg skal love noen dato for når jeg klarer å få min store produksjonsklar, men jeg har en med 250x140x170mm område som er klar i dag.
 10. minim

  Moderne stereo i P38

  Mener at densiteten på PLA er på ca 1.25gr/cm3 så da blir det 400gram plast, men jeg ville ikke printet den solid siden den. Blir sterkere (og lettere) med en form for honeycomb mønster innvendig om veggene er tykke nok til å tillate det. Siden det også blir svært varmt i en bil på sommerstid bør også noe som er mer varmebestandig brukes. Kanskje ploycarbonate, ABS eller PETG kan være bedre kandidater. Til prototype er uansett PLA fint til 250kr/kg. Printeren har igrunnen stått slik at det kun gjenstår noen dagers arbeid i altfor lang tid så det er vanskelig å love noe Jeg kan høre med en kamerat som har sin oppe å går om han kunne laget en prototype. Har du «box» målet på hva den måler om du skulle puttet den i en firkantet eske bare for å vite hvor stort areale den krever nøyaktig?
 11. minim

  Moderne stereo i P38

  Jeg har bygget meg en printer som har 42x42cm byggeflate. Diagonalt er det plass til større. Problemet er at den ikke er helt 100% ferdig enda da jeg begynte på restaurering av en cnc fres for et halvt år siden så fritiden har gått der.. Jeg har noen bekjente som også sikkert kan kjøre ut en prototyp for en kurrant sum om det haster. Man kan generere support materiale av vann oppløselig plast så den har noe å støtte seg i så det er ikke noe problem om den ikke har flater å hvile på. Det går også å lage slike som er designet for å bryte av. Om du vil så kan jeg ta inn 3D modellen i sliceren min å se hvor printbart det er.
 12. minim

  Moderne stereo i P38

  Hva med å printe dette på en FDM printer? Da kan det løses til 10-15% av prisen, men det krever nok etterbehandling i form av lakk med filler/plastidip for å få bort merker.
 13. minim

  Verktøy trimme i garasjen

  Se på «Lista» innredning. De har perfekte løsninger. Nesten perverst!
 14. minim

  Bytte motor og mauell gir på P38

  Man får kjøpt standalone ECU til M57 nå så det er mulig å kjøre denne uten instrument og kasse. Hør med Fred Sundstrøm i ftune performance. Mener han skaffer på forespørsel om jeg ikke blander han med en annen nå.
 15. minim

  Bytte motor og mauell gir på P38

  Jeg hadde vært skeptisk til å tenke på P38 kasser i det hele tatt på en M57 motor. De er rett og slett ikke egnet for formålet. Senkes stall speed slik at den er bedre tilpasset motorkurven får den roughly dobbelt så høyt moment på det aktuelle turtallet som den ville hatt med en tilsvarende bensiner. Hadde ikke villet bygget noe som spiser girkasser om det skal brukes i det daglige (da er det enklere å kjøpe L322 om man vil plages med dårlige kasser). Du kan bruke kasse fra X5 som Håvard sier, men få da tak i en fra 07 og nyere (ikke så ny som N57) siden den er ganske solid. De fra første modellene hadde samme problem som L322. Disse kassene krever dog en del styring så her må en ha tunga beint i munnen. Hadde aldri turt å begi meg ut på noe slikt skal jeg være ærlig Skal du ha noe som er bænkers så setter du inn manuell fra 530D. Er en grunn til at den brukes på alt fra 1000hk 2JZ bygg til OM606 diesel med 5-600 benkede hester Å få ting til å passe på transfer blir en annen sak, men at å få det mekanisk til å virke er enklere enn å få moderne automat til å virke elektronisk er jeg ganske sikker på.
×