minim

Members
 • Content count

  339
 • Joined

 • Last visited

About minim

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen
 1. Grattis! Vi har samme combo faktisk med Model S 2016 og en P38 -99 Begge to er gode til hvert sitt arbeid
 2. Er nok mye rett i det du sier der JokerS30. Jeg har selv gjort en lignende ombygging av hva du gjorde i et annet bilmerke, men da gikk jeg 2/4 rotasjon som ga meg en del fritid til å pusle med det som koseskruing. Jeg brukte vel ca. et halvår den gangen og omtrent det dobbelte av budsjettet mitt. Ble møkk lei på slutten når alle trådene skulle knyttes sammen og kronene rullet fortere enn noen gang pga alle tingene man ikke hadde tenkt godt nok over. Fikk det ferdig til slutt, men jeg vet ikke om jeg hadde gjort det igjen. Det tar så mye tid og koster så mye mer enn det smaker.. Som Joker sier er det nok litt for de mest hardbarka å gå på prosjekt etter prosjekt på denne måten. Å skifte til tilsvarende motor er en helgejobb. Å tilpase noe som aldri har stått der som veldig få har gjort før deg er MYE jobb om det skal bli bra som du helt sikkert har merket Min anbefalning er å la det ligge litt om du ikke er avhengig av bilen. Du har jo menneskebilen. Ta en liten pause fra den, få det litt på avstand og gå ut igjen i garagen når det er kos å skru
 3. Det er jo slik det fungerer med redigering på andre forum ut en at det er noe problem jeg noen gang har tenkt over. Lager vi et problem av noe som ikke er noe problem kanskje?
 4. Bumper en gammel tråd. Lurte på å ta med jentungen og søskenbarnet på geocache tur i dag. Er det noen kart til mobil som egner seg og trenger man det egentlig eller kan man bare bruke appen? Er forresten geocaching en ting enda eller er det utgått på dato slik jeg sikkert er? Passer det for to jenter på 3 og 13?
 5. Litt avsporing, men... Det kjipe er at man får ikke over 50 for selv en bra p38 lenger så man kan spørre seg om det er verdt å legge 70 bare i en motor. Sikkert andre ting også på lista og da begynner det å dra på seg såpass at man kan vurdere å bytte p38 i stede for å ordne vil jeg tro.
 6. Har det ordnet seg? Har booket meg inn i Tønsberg mandag til onsdag så kan ta med nanocommen om mandag/tirsdag kveld kan passe og du kan komme til Tønsberg.
 7. Kan du sende? Og er den garantert senterslakkfri og fri for lekkasje?
 8. Ok, hvor og hvor mye? Noen andre som har?
 9. Kunne også tenkt meg endringsmulighet, ihvertfall i prosjekt trådene på første post. Tror ikke det hadde blitt så lite uoversiktlig egentlig. Det er slik på ganske mange andre forum jeg er medlem av og det er uproblematisk. Folk klarer å tenke såpass at de ikke fjerner relevant info i de fleste tilfeller.
 10. Deilig følelse i dag når jeg hentet bilen fra EU kontroll og kontrolløren bare sier "her har du hatt mye arbeid" Ingen feil og ingen merknader. Godkjent til september 2019 Yay!
 11. Ønsker å kjøpe styresnekke/servosnekke. MÅ være uten senter slakke og lekkasjefri.
 12. Der ordnet seg, tråden kan slettes.
 13. Er det vanlig at radiatorslangen inn på radiator suges flat når motor har fått kjølt seg ned/stoppes? Når den er varm så er det tydelig trykk der. Slangen buler også litt under trykk så den er slitt og skal byttes når jeg har neste delebestilling fra England. Kan det være derfor den suges flat også kanskje?
 14. Skal gjøre det. Vet sikkert mer i løpet av uka
 15. Jeg skal MULIGENS til Tønsberg uken 21-25., men det blir sikkert litt lenge å vente og det er usikkert enda. Om du ikke får ordnet noe i løpet av denne uken så kan jeg ta med nanocommen min om det blir Tønsberg tur.