Gå til innhold

Containercruiser

Medlemmer
  • Innlegg

    178
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Nordfjord

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Containercruiser sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (4/7)

  1. Waeco CFX er råe bokser. !
  2. Har den batteridrevne fettpressa som wee.no selger. Fungerer topp, sålenge det er strøm på batteria:) Men batteri og lader er et sorgens kappittel. Går fort tpom for strøm og med 4timers lader duger den ikkje till bruk på snøploger på indre østland:p Anbefaler ikkje andre å kjøpe denne nei.. Neste presse blir sansynligvis en Millwakie. Skal visstnok være "Rolls Royce"
  3. Viss valget står mellom Esab og Kemmpi, så kjøp apparatet med lavest pris. Superapparat begge to. Har Esab Caddy skjølv og okkje angra et sekund på den handelen:)
  4. Aner ikkje høgda på defender med P garasjen ved Radisson Bryggen har frihøgde på 3,1m om eg ikkje tar heilt feil.. (har aldri bore ned så kor trangt der e veit eg ikkje.
  5. Spørs ka du skal styre fornoko, men som alternativ, kan en bevegelsessensor gjøre nytten?
  6. Traktorgraver er kjekt å ha:) til sitt bruk. Men, ikkje noko særlig å kjøre på veg. Har skjølv traktorgraver med Hymas 41 graveaggregat. Trur det er den største graveggregatet som vart montert på "vanlig" traktor. Den er forferdelig baktung, må liksom ha en god del ekstra vekt forann (i tillegg til oljetanken og skjæret) for å holde framhjula i bakken:), men det går det og:) Traktorgraver er mykje billigere i innkjøp en minigraver.
  7. Forumet er oppe å går igjen no. www.turpaahjul.com
  8. Nødblink er ikkje lov,men sidan "alle" bruker det under slep, er det el lov. Automat? Sålenge motor er igang er det ikkje noko problem, meen om ikkje, forsiktig. Girkasser er ikkje billige. Ingen passasjerer i BMW\n Naf medlemskap og "gratis" transport 600,-?
  9. Desse er fortsatt ubrukte og forsatt mulige å få kjøpt:)
  10. Av erfaring så er det ikkje alltid stoppknappen fungerer:) Var iallefall slik når vaskemaskina skulle være miljøvenlig å spare på vatnet. Ikkje en dråpe kom ut, men programmet gjekk sin gang. Gjekk bra Kommentar frå stasjonseiger: Stoppknappen fungerer ikkje da den er ødelagt, du må slå av på bryteren på insiden i hallen....
  11. Brukte transportband av gummi som skrus fast bør funke?
  12. hmm, har fått tak i nokre slike hos kommunen.Riktignok slike dei har demontert.
  13. Kor stor trekker bør man investere i (Nm) når man skrur på biler, traktorer, gravemaskiner, etc, altså noko som duge til anna en hjulmuttrer:)
  14. Fekk du traktoren heim for egen maskin?
  15. Ser mange annonserer sine kjøretøy og andre gjenstander og skriver i annonsen "Vurderes solgt" Altså, det må da vel kunne gå an å bestemme seg for enten å selge, eller ikkje? Ka e poenget med å ha en haug med annonser som ikkje er reelle? Tenker på Finn.no etc Eg berre spørr:)
×
×
  • Opprett ny...