Gå til innhold

nispe

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Oslo

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

nispe sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Jeg venter på å høre erfaringer om denne: https://www.audiocom.no/bilstereo/2005689/anywave-srt18-smart-radio-analog-digitalradio-fm-dab-internett Ser ut som første DAB produkt jeg har hatt lyst på. Inntil noen har testet Anywave forblir det adapter til 198 kr i sigarettenneren.
  2. Tiny C10? I så fall skjedde det meg for et par år siden. Fant aldri ut hva som skjedde men radioen virket igjen når dab enheten ble fjernet fysisk fra antennetilkoblingen mot bilradioen.
  3. Hvis du skal betale noen for å gjøre det ville jeg nok betalt noen hundrelapper ekstra for å få original skjerm. En del av de ikke originale oppfører seg dårlig. Det er nokså irriterende at telefonen legger på når den kommer borti kinnet ditt eller at trykking og skrolling blir ustabilt. Bytte selv ser overkommelig ut og da er besparelsen så stor at jeg ville tatt sjansen.
  4. Flint får du fra kjell&co, milrab, teknikkmagasinet og fler. Bare skriv "zippo flint" i google. Rep av lokk er litt mer tricky. Alle som selger lighterne er forpliktet til å ta imot reparasjoner pga. livstidsgarantien. Det som skjer i praksis er at de tar imot lightern din og gir deg en ny fra importøren eller esken på bakrommet etter noe tid. (Bitter erfaring). Hvis du vil være sikker på at du beholder din lighter ville jeg kanskje kontakte danskene som er representant for Norge. Instruksjoner finner du på zippo.dk .
  5. Kan det være gjort noe for å bruke litt "alternativ" internettoppkobling tidligere? Jeg husker fra tilsvarende konfigurasjon at den måtte mekkes for å bruke usb mobilt bredbånd. Imac'ene er litt sære innimellom (kanskje fordi de ikke får bestemt seg om de er stasjonære eller portable). Jeg ville startet i Systemvalg - Nettverk med å fjerne alle konfigurasjoner og innstillinger for disse. Gå også igjennom programmene for evt. å fjerne tredjeparts tilkoblingsprogrammer om slikt finnes. En programvareoppdatering av systemet kan også være greit. Restart når alt er borte og bruk assistenten for å sette opp nettverk på nytt. Start gjerne med kabelforbindelse så har du utelukket et wifi problem. Kjør uansett en Time Machine backup først så kan du knote fritt. Lykke til
  6. LR til siste slutt Dette her er vel Land Rover i arbeid: http://www.dailymail.co.uk/news/article-4140548/Lord-Snowdon-laid-rest.html
  7. Her er noen som har bygd selv: http://imgur.com/a/Nib1z
  8. Morsomt prosjekt. Dette er såpass billig i forhold til det meste av benkeplater at jeg synes det er forsøket verdt. Jeg har ikke støpt benkeplate i form, men jeg har plass-støpt 3 plater i gulvrettemasse. Utgangspunktet mitt var nokså kronglete. Jeg valgte derfor å lage forskaling på benken. Hadde forholdene vært litt annerledes ville jeg nok gjort som deg og støpt i form. Resultatet ble ok, men den lengste (6 meter) som er støpt på dekke av 2"x8" har fått noen sprekker i ettertid. Helt til å leve med på hytta. Det finnes masse stoff og filmer om dette på nettet. concrete countertops diy Lykke til
  9. Jeg har også ved 3 anledninger beholdt kondemnert bil etter skade. Det betyr ikke annet enn at du får verdien av bilen, men neste gang får du selvfølgelig ingenting. Alle 3 var påkjørt med karrosseriskader overstigende bilens verdi, men fullt kjørbare. Ikke aksepter tull om forsikringstype i forhold til leiebil. Selv NAF opplyste meg om at jeg ikke fikk dette fordi jeg hadde delkasko og ikke brukte bilen i jobb. Ved henvendelse til forsikringssakdenemda fikk jeg opplyst at så lenge jeg var uten skyld skal motpartens selskap holde deg skadefri. Dette betyr i praksis leiebil inntil 10 dager. Dette kan du bruke selv om bilen blir kondemnert. Sørg også for å få leiebil tilsvarende størrelse som FL'en. Ta ut leiebilen med en gang selv om skyldspørsmålet ikke er formelt avklart hvis du er sikker på avgjørelsen. Lykke til.
  10. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2229924/Queens-Land-Rover-fitted-traffic-light-allow-Her-Royal-Highness-control-driver.html
  11. Dekalene varmer du med hårføner og drar av. Limrestene går med Aceton
  12. nispe

    Fl badebil

    Godt det gikk bra: http://www.smp.no/ny...ticle473155.ece Tror vi holder flodhesten litt unna sjøen i år.
  13. Ikke umulig at lokket kan løse problemet, men det er svært viktig at du nå følger med på nivå og koking. Hvis du gjør rent rundt bobla skulle det være relativt greit å se om det kommer rester av kjølevæske der (ihvertfall den røde, som du helst bør bruke). Lykke til.
  14. Bergheim på Ensjø har byttet medbragte deler på både Freelander og Chevrolet for meg. De er nå også autorisert LR verksted.
  15. Hei Tror du skal holde deg unna Volvo. Det er forskjellige grader av skade, og det kan høres ut som du har stoppet før toppen er ubrukbar. Sandmo, Techno Classic eller Freelanderspecialist burde være gode alternativer. De norske blir dyrere, men fordelen er at de er tilgjengelige for en etterkontroll eller hvis det skulle oppstå et problem. Freelanderspecialist gir og oppfyller garanti på det de gjør, men de er nå engang i England mesteparten av året. Du kan sikkert få en pris på pakningsbyttet, men regn med at dere ikke har hele svaret før motoren er åpnet. Lykke til uansett!
×
×
  • Opprett ny...