Gå til innhold

langrover

Medlemmer
  • Innlegg

    49
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    volda

langrover sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Fl bensin 1999,Gått 23k. Byttemotor 80k. Ny vcu.Nye dempere foran. Ny bakpotte. Lekker ikke noe særlig væsker. Ok dekk. Hakka pigg. Har funet et annet fremkomstmiddel. Er skiltet.Selges fem tusen. 97638899
  2. Har sett en instuksjonvideo på youtube. Søk litt der. "freelander cooling" f.eks. er grei.
  3. 1999 skrog med byttemotor gått ca 70 K.Bensin. Ved starttenning bil vil den ikke uten at det tråkkes på gasspedal når det er under null grader. Må "kjinne" litt. Mindre problem når det er lunket i luften. Plugg,pluggledn. og rotor og rotorlokk gått mindre enn 2K. Ureint gass-spjeld ? Innsprøytningsrusk ? "Temperaturføler" var det umiddelbare svaret da jeg nevnte det for en Bilextra-mekaniker i nabolaget. Hva er det ? Å få på nett i UK ? Han meinte at slikt trøbbel skulle slå ut på motorlampe på dasj,men har det ikke gjort. Vises kanskje på feilkoder ? ALan
  4. Du mener takluka? Den jo limt fast med tech7 så det holder. Kan det stakes nedenfra på noen måte ? For øvrig er det fossefall fra brønnen hvor viskermotor sitter og ned foran ved døra.
  5. Har brukt massevis Tech 7-masse for å tette lekkasje fra takluke og rails,men har stadig vekk vått tak øverst på A-stolpe på førersiden. Blir våt på venstre lår. Antennefestet er også balsamert. Takk for tips.
  6. Ratio 1,14 forspenning ? Alle fire hjul er driftet samtidig hele tiden.
  7. Heilt banal feil. Bilen stod i solsteika noen dager med en stille bønn om oppholdsver og kontakten fikk tydeligvis tørket opp.... og det begynte å gå igjen.Haddetrolig blitt litt for vått nedi der, Demonterte igjen og dusjet med WD 40. Kontakten på viskerarmaturen ligger åpnet til uten deksel der vannet fra ruten må renne vekk. Laget til et slags deksel av en vanndunk og stripset fast. Funker for meg ! Feilen kan også ha oppstått ved at klipset som holder den skumduken på innsiden var rustet løs og falt ned på det staget som beveger seg,men mest trolig våt kontakt.
  8. Hentet Fl 99 hos Bilextra etter skifte av abs-føler venstre side foran. De greidde å avlese at den var dårligst. De andre ok. Gul lampe for tc og abs lyser hele tiden. Hdc slår seg på gult når farten kommer opp i 20. Går av når tenning sløkkes.Ved oppstart igjen og aktivering av hdc-knotten før bilen settes i unnabakke tenner den fast grønt og virker slik den skal bremse og standby grønt. Masse flotte grassbakker å teste på Vestlandet..... Tidsmangel gjorde at verksted ikke fikk rettet før dei gikk ut i ferie.Bilen var bare parkert rett uttafor. Tc virker også når jeg provoserer en bråstart på grus og abs slår inn på hard brems på grus. Har hatt lysende gult som gikk seg til etter et eget mislykket forsøk på å løsne ytre stab.stag for lenge siden. Tydeligvis følsomt. Hva må gjøres ? Det hører med til saken at jeg selv måtte skaffe riktig abs-føler fra Erik W S (hoe med to hull og styring) da verkstedets lev. BEMA hadde påstått at ledninger måtte ha blitt loddet om/trixet med. Må det kodes om noe eller ? Takknemlig for svar for å rettlede verksmesteren .....
  9. Var under bilen på pkk og diff.oppheng var ok. Skifet plugger,ledninger,fordelerlokk og rotor og det gjorde susen. Ingen rykking mer !
  10. Fl 99. Plutselig og uten en lyd frå frontviskermotoren stoppet den.Ingen ulyder først.Spyler leverer. Sikring F3 ok. Det var lyd fra relet på intervall etter dette. Satte inn en byttemotor,men like dødt,og så ble releklikket borte etter at jeg jeg satte inn den originale inn igjen. Hvor sitter releet,eller kan det vere noe annet ? Jording? Sikringsboks motorrom ? Kanskje jeg skal prøve den lokale mekkern som kaller seg Bosch-ekspert ?
  11. Hva er høvelige plugger og kabler ? Finnes slike på BilXtra eller Biltema eller hvor ?
  12. FL 99 bensin.Byttemotor gått 70k. Skrog rullet 240. Rykker/napper litt på lavt gir. Får ingen angst av så lite,men det kan vere greit å vite om noe verre skal skje. Ingen store forbruk av olje eller kjøling. ? ?? Tennplugger,dyser,gass-spjeld,gasswire,bensinfilter,fordelerlokk,rotor,tennpluggskabler ?
  13. Skrotten/karosseriet av FL 99 tar inn vann. At det lekker ut vann ymse steder og olje har jeg kontroll på. Men det er trasig å bli våt på skinka/lår/kne på venstre side av at det kommer inn og drypper ned regnvann frå overgang tak og A-stolpen på førersiden.Har montert en ekstra bøyle på førersida i taket og derfra og fremover blir det vått, Har tettet takluke og antenne og fremre del at takbøylefestet ned mot ruta med guffe,men blir fortsatt fuktig. Tunet skrår slik at vannet renner mot venstre. Tips ? Vått the hell ?
  14. Jeg er den lykkelige eier av en problemfri FL 1.8. Steller pent med kosedyret mitt.. Hva er beste dekktrykk i Hakka 5 fullpigget ? For det meste bar vei,men det er spennende på Vestkanten med isete unnabakker. Har fått litt ymse tall fra dekk-folk. Brattbakken
  15. Fl 1.8 bensin 1999. Trillet 220 K. Motor gått 70 K. Lekket olje. Byttet simmring på cranken/veiva,reg.reim-sett,vannpumpe,drivreimene, Sveiset deksel på bakpotte. Sveiset stag til AC-rør til høyre motorfeste.Skiftet stab-stag(kyllingbeina). og stabilisert det lange,undre tverrstaget med slangeklemme. Påfylt kjøleveske og 0,2 kjøletett Forte. Utført på BilExtra. Timeforbruk: 5,73 a kr 750. ...og best av alt:Verkstedet ligger 50 meter tvers over veien der jeg jobber på Coop Extra.
×
×
  • Opprett ny...