Jump to content
LRforum

P.Morten

Members
 • Content Count

  196
 • Joined

 • Last visited

About P.Morten

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Grimstad

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja når du sier det var den litt lik logoen fra på Oxford camebridge ekspedisjonsbilenen.... tror ikke denne har kjørt så langt:-)
 2. Bilen har disse klistremerkene på. Det har vel ingenting med elverk å gjøre?
 3. Planen er orginal patina. Jeg snakket akkurat med en ansatt i elverket på Stryn som kjørte disse. Han skulle lete litt i arkivet etter bilder og ga meg litt informasjon om utstyret som hadde vært på. Målet er så orginal som mulig. Men første pri er EU godkjenning:-)
 4. Dette er en Serie 3 88 fra 1974 som var tjenestebil for Stryn Kommunale Elverk i perioden 1974-1987. Kjennemerke UE25755 Jeg jobber med å få den på veien igjen nå:-)
 5. Skal heller ikke gå opp mot Gaute:-) men jeg opplevde at bensinpumpa gikk "tørr" en gang og klarte da ikke å suge. Løsningen var å løsne slangen ved forgasseren og helle til jeg hørte det kom i tanken. Da startet den fint etterpå....
 6. Mange takk. Jeg hadde tenkt til å beholde bilen som den er med patina og ta av taket på sommeren, men male felgene og sette på nye dekk. når det er sagt så kan patina på felgene også se bra ut.... må vurderes:-) hvordan bevarer jeg partinavn på bilen best? Det er noen deler på forskjermen som ikke er originalt og bulket. Vurderte å bytte de og bare lakke riktig farge. Samme med baklem om sommeren må også lakkeres. Vil det se rart ut når resten av bilen står urørt? Så taket er limestone?
 7. Hei. Jeg tar gjerne turen til Fevik å ser på de:-) takk for det. Hvilken farge et mest riktig på felgene hvit eller eggehvit? Takk. Vet du hva serie 3 kom med originalt?
 8. Mange takk. Allterrain er nok kanskje det bestevalgey. Jeg så på disse: https://vintagewheels.no/produkt/dekk-veteranbil-klassiker/land-rover-serie-1-2/600-16-600x16-avon-traction-mileage men usikker på hvor gode de er også var prisen veldig høy.
 9. Hei. Jeg har en LR 88 serie3 fra 1974 som forhåpentligvis snart skal på veien. Men jeg trenger dekk. Den skal hovedsaklig gå om sommeren og litt i terrenget, men også muligheten for en liten tur om vinteren (Sørlandet) Hva er riktige dekk for bilen? Hva er best for denne bruken? Økonomi spiller også en stor rolle:-) noen som har forslag?
 10. OK takk. Noen forslag til hvordan dynamokabelen bør ligge tryggere?
 11. Tusen takk for utfyllende svar. Slangene skal byttes:-)
 12. Tusen takk for god hjelp:-) mens jeg har oppmerksomheten deres... hvor sitter rammenummeret på disse? Sjekket der det er på defenderen høyre forran men fant ikke noe. Noen forslag?
 13. Ja det har jeg hørt fra andre også. Den skal byttes når bilen kommer ordentlig i bruk. Men er det bare slangen eller plasseringen også du tenker på? Hvilke slanger anbefaler du?
×
×
 • Create New...