Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

P.Morten

Medlemmer
 • Innholdsteller

  161
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om P.Morten

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Location
  Grimstad

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. ha ha ha.. nei, men den heter "Hans Erik" og han kan godt stå litt i et hjørnet så lenge far får mekke i varm garasje hele vinteren:-)
 2. Alt sivil med 12 volt, men byttet fordeler med elektronisk tenning. Blir trangt og godt i vinter:-)
 3. Tusen takk. Jeg eliminerer falsk luft og at den får ren bensin når jeg setter på ny forgasser, men hvordan justerer jeg tenningstidspunkt når ikke motoren starter? Har kjøpt tenningslykt, men vet ikke hvordan jeg bruker den endA.
 4. Går fortsatt litt sakte her. men nå har jeg tatt ut alt av fuel-system som skal renses (tank, slanger og bensinpumpe) Jeg har også funnet en fin beholder slik at jeg kan koble bensin rett i forgasseren. Men kan jeg starte selv om jeg har skrudd av bensinpumpa? det står jo litt åpent om eksponert? Mvh PM
 5. Hei. Kan disse tipsene relateres til en serie 3 fra 1974 med 2,25 bensin? Kan noen anbefale biltemaolje til en sommerbil?
 6. Tusen takk. Det skal jeg sjekke. Tenningen er Ikke justert, men den bør vel starte forde og bare gå litt rufsete?
 7. Mange takk. Og hva bør man ha på motoren? lurer også på om det er fornuftig med et bensinfilter? Ser det selges, men det står som regel at de er til V8. Tenkte å kjøpe en ny forgasser nå å da er det dumt med nytt smuss om problemet ligger i tanken.
 8. Noen som har en oversikt over anbefalte oljer til serie 3 1974 2,25 bensin?
 9. Hei Har byttet bensinen og ga forgasseren en dram, men vil ikke starte helt. Det er nesten, men så gir den seg. Etter å ha forsøkt noen ganger lukter det bensin som om den er druknet. Har ikke tatt forgasser og luftfilter enda, men noen andre ting som også bør sjekkes? PM
 10. Tenker du rens av forgasser? Hva med luftfilteret?
 11. Pluggene er våte, men det kan kanskje være litt gammel bensin? Fylte på 2 L men det som er i har vært på i 1,5 år sikkert. Og stått ute. Hva med forgasseren? Bør jeg pelle den fra hverandre?
 12. Den var sånn før også. Meste jeg har fått til er at den går i 5-10 sek. Har forsøkt å vri på fordeler. Hva kan det være med forgasseren? Den har stått i 1,5 år. 12v
 13. Jeg har en 1974 serie 3 2,25 bensin. Den hoster , men vil ikke starte ordentlig. Har nå byttet coil, plugger, ledninger og fordeler (med elektronisk tenning) uten at den har blitt noe bedre. Har ikke justert noe mer enn at jeg satt den nye fordeleren ca likt som den gamle. Noen tips?
 14. Noen som vet om bra eksemplarer til salgs?
×
×
 • Opprett ny...