Gå til innhold

bortreist

Medlemmer
  • Innlegg

    67
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Harestua

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Svalbard

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

bortreist sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Hei igjen. etter å ha fått kjørt litt, ser jeg at det minker med røyk, så kanskje motoren var full av sot, etter å ha gått med for lite luft? luftfilter virker rent og pent, så jeg kjører litt til, og ser om det kanskje løste seg selv :-)
  2. Hei. Etter en periode hvor bilen drakk diesel som en sjømann på landlov, og gikk som ei bøtte møkk, fant jeg ut at luftslangen mellom intercooler og innsug var lekk. Etter at jeg fixet dette virker bilen vesentlig friskere. Forbruk har jeg ikke rukket å få noe føling med enda, men når jeg gir på forsvinner trafikken bak, i en svart røyksky. Har denne motoren noen "læringsfunksjon" slik at den har vent seg til feil luft, og vil bli bedre, eller er det noe som er rusk galt? Tips?
  3. 2005 L322 TD6 overgangsmodellen med BMW motor og lett blanding elektronikk. optisk fiber bl.a Jeg har lest mange tråder og opfatter det slik at det er forsterkeren bak i venstre bakskjerm som mest sansynlig er gåen. men hvordan i svarte... får jeg den opp av brønnen? jeg har løsnet radiomodulen som satt utenpå, og de to skruene jeg kan finne som holder forsterker-ramma. Likevel sitter alt fast. er det vold som gjelder, eller er det noe jeg ikke skjønner? Jeg har også googlet og lest mye rart om oppgraderinger av headunit til mer moderne greier. Ser at det finnes ganske fete løsninger til mdellen før min, som hadde renheklet BMW elektronikk. er det noen som kjenner til gode løsninger for denne "mellommodellen"? På forhånd takk :-)
  4. Hei Igjen KjetilV. Litt sen på avtrekkeren men jeg tar jo gjerne imot en kopi av servicemanualen. sender deg mailadresse på PM :-)
  5. Heisann. takk for svar. Det var i utgangspunktet "Owners Manual" jeg lette etter. Den fant jeg tilslutt på en engelsk side som virket pålitelig. Det er jo ikke vanskelig å finne alle slags manualer ved et googlesøk, men 2 av 2 ganger jeg har fått virus på pc, er det etter å ha forsøkt å laste ned manualer på nett.. Derfor spørsmålet :-)
  6. Heisann folkens. Jeg har akkurat ramla utpå igjen og handlet ny bil. Her mangler brukerhåndboken. Er det noen steder å laste ned denne? Samt hvor i Norge er det gunstig å handle deler? Jeg har handlet mye fra Famous Four tidligere, men handler gjerne i Norge hvis det er noen leverandører som er gode, og edru når de priser :-) På forhånd takk.
  7. Øhh glem det, fant jo denne tråden rett under: http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=75368
  8. Hei, alle skrukyndige. Har kjøpt en webasto coupevarmer til å montere i min def Td5. men så kom jeg til å begynne å tenke på diesel.. hvor skal jeg ta ut diesel? det er jo ganske avansert diselsystem på pumpedysemotor, og jeg har ikke all verdens lyst å kåle til der. Noen som har gjort dette før?
  9. Tusen takk for tips. det var motsatt fremgangsmåte i forhold til den monteringsanvisningen jeg hadde funnet. nå smatt ting greit på plass, og alt er bare fryd.. takk for all hjelp. bilen er i orden igjen..
  10. endelig fått fatt i ny pumpe, men hvordan i svarteste ............ få entret gjengene på ringen som holder pumpa på plass? Ble så varm å forbanna under lua at jeg fryktet dieselsølet skulle eksplodere..
  11. Heisan, da står bilen å venter på ny dieselpumpe. tenkte jeg skulle følge rådet om å lage hull i gulvet for enkel tilkomst til greiene under gulvet. er det noen som har gjort det før, som kan legge ut bilder. evt ca mål og plassering? likegreit å gjøre klart mens jeg venter på deler :-)
  12. porto, skal jeg med glede betale sender deg pm med adresse, så bare sender du i oppkrav.
×
×
  • Opprett ny...