Gå til innhold

krokansjefen

LRF Society
  • Innlegg

    2 082
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Østfold

Previous Fields

  • Location / Bosted
    På feil side av Vamma

Nylige profilbesøk

4 735 profilvisninger

krokansjefen sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (6/7)

  1. Her om dagen skulle jeg hjelpe fruen på kjøkkenet - så når jeg da var inne og hentet takeaway med bilen i gang..... Så låste den seg... Alle dører.. Da ble det jo ett mareritt uten like med henting av reservenøkler, kald mat, frustrert frue og det som verre er. Da lurer jeg naturligvis på: Er det noen andre som har blitt så til de grader teppebombet av Lucas før? Og hvor lå evt. problemet?
  2. For ille at den blir sendt til oppbygging av nye elektriske biler.... Har overhodet ikke bruk for den, men har lagringsplass og to RRC'er. Tar du sjokolade i betaling? Eller sånn voksen-saft?
  3. Hva tar du for modulator og bremsekraftforsterker?
  4. Hydraulisk er jo drømmen, men ikke prioritert i disse kostbare tider...
  5. Vurderer å shoppe to kajakker i vest, noen som har noen planer om kjøring som kan passe?
  6. Takk for mye god info, men blir ikke helt klok på om sikring eller ekstra nødstopp er mest hensiktsmessig. Økonomideler skal sjekkes ut, takk lafte.
  7. Mye gode tips her, takk så langt! Bilen er en defender ja, og tanken var å sette en sikring og en solenoid eller nødstoppbryter før pakka til vinsjen. Skjønner da at 50mm² er å foretrekke [kompromiss], og at solenoid/nødstopp må være spesifisert til 500A. Fungerer da den jeg beskrev i første innlegg på 32V? Vinsjen er forøvrig en netthandelvinsj på 8000 lbs pm jeg husker rett.
  8. Har begynt å sysle med tanken om å få vinsj på bilen, og har i den sammenheng sett litt på komponenter. Men jeg finner ikke noen gode betegnelser på nødstoppbrytere eller releer. Hvor mye strøm vil en vinsj trekke? Som igjen vi gi svar på hvor stor sikring og brytere, og kabler.... Kabel? 35mm er merket til 375A @ 12V, holder dette? Nødstopp merket med 300A @ 32V, holder dette? Andre brytere jeg finner er kun merket opp til 250V @ 12V og det tenker jeg er litt lite? Til slutt, noen gode tips og triks jeg kan ta med meg på veien?
  9. Si ifra når vurderinga er ferdig da, den 130 har jeg lyst på..
  10. Kjører i nærheten av moss-ish, kan sikkert ta på meg transport.. (om jeg får fixa bilen) Skal legge ut en føler på å få lånt aggregat også..
  11. Er i markedet for å kjøpe utstyr til firkantfeste. Alt kan være av interesse, så om du har noe, og trenger å frigi kapital til julegave til fruen eller andre, gi ett vink.
×
×
  • Opprett ny...