Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

krokansjefen

LRF Society
 • Innholdsteller

  1 984
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Nøytral

5 følgere

Om krokansjefen

 • Rang
  Shop-a-holic

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Østfold

Previous Fields

 • Location / Bosted
  På feil side av Vamma

Nylige profilbesøk

1 938 profilvisninger
 1. krokansjefen

  Spydeberg -Lærdal 14/7

  Skal ca samme veien, noe plass hos meg også.
 2. krokansjefen

  GEOCHALLENGE 2018

  Påmelding kommer på Motom/Ahoks eminente GC-side. Patience, patience...
 3. krokansjefen

  GEOCHALLENGE 2018

  Har vært så heldig å få lov til å overta stafettpinnen etter Ahok og Motom, litt unøyaktig 5 år siden forrige arrangement! Dagen for begivenheten er 9.september, og startpunkt vil som noen kanskje ha fått med seg, ligge i nærheten av RRC/Seriebiltreffet! Jeg var veldig fornøyd med tidligere herrers arrangement, slik at jeg har valgt å nærmest blåkopiere arrangementet fra 2013, dog med nye ruter og noen små vridninger etter eget hode. Det blir påmelding, for å kunne få en viss pekepinn på hvor mange ekvipasjer som stiller. Du bør stille i ett LR-produkt, selv om andre kjøretøy kan godtas etter søknad. Vi vil følge veitrafikkloven under hele arrangementet, og man kjører på eget ansvar. Når det er sagt, så er planen at man skal kunne kjøre med biler i alle prisklasser, og ikke være redd for å ødelegge noe. Sett av dagen, og begynn planleggingen allerede! Kjør alene, med co-pilot eller flere i følge. Ta med GPS, stoler, mat og drikke. Har du flaks, vanker det kanskje en premie på ekvipasjen. Følg tråden for oppdateringer.
 4. krokansjefen

  Vellykket samparkering

  Hyggelig besøk! Lite tid til dekk sparking, grunnet vel ivrig tuneflue-bestand.
 5. krokansjefen

  Vellykket samparkering

  Vellykket vinkel i allefall...
 6. krokansjefen

  Skotterud - Indre Østfold

  Da ser det ut som om denne er i boks! VBF!!!
 7. krokansjefen

  DE forsvant den veien......

  Rent vakkert!
 8. krokansjefen

  Defender? Jeg må åpenbart ha blitt (p)syk

  Du tenker på at de ikke selger ashcroft-locker til bakdiffen før -02. Dette er fordi det da ble benyttet en Salisbury-diff, i motsetning til Rover-diff etter. ARB har locker til Salisbury.
 9. krokansjefen

  Defender? Jeg må åpenbart ha blitt (p)syk

  Mener motoren ble tweaket litt utover levetiden, både i -00 og -02. Mener P15 kom i -02, og starter fra chassinummer 2A622423. Oppdateringene har blant annet vært bedre oljepumpedrev og endrede "pegs" til montering av toppen. EGR kom til for å møte euro-3 krav. Noe endring i hjernen var det også. Majoriteten av disse plagene vil du nok ikke finne på P10 lengre, siden de pga kjørelengde mest sannsynlig ville hatt disse feilene allerede.
 10. krokansjefen

  1955 series 1

  It would most often than not keep the same registration since new. Yours seem like the original plate. If you ring up Statens veivesen, they can give you the complete history. Although it looks like you've got the whole history of the car already. Hope someone can have some old pictures for you. Have you checked this thread? Its about newer plate cars, but there is some older pictures there if i remember correctly.
 11. krokansjefen

  Taktelt D2

  Bare for å ødelegge for deg enda mer, skal du få en til... Gordigear Disse har brett-opp typen, jeg er på mitt andre telt fra denne leverandøren. Flere forskjellige varianter, ekstra topp-duk, muligheter for fortelt, og en kundeservice som ikke kan måles i penger.. Og det er fordi de sendte meg reservedeler free-of-charge, utenfor garanti.
 12. krokansjefen

  sensommer treff Elvedalen 17-19. august 2018

  Fin avslutning på sommerferien.. 2 store, en litt mindre, og en pelsdott. Få se om en får skrudd litt miniatyr, så blir det med en nitrobil også.. Har noen ett 1/10 bowler-karosseri til salgs?
 13. krokansjefen

  Skotterud - Indre Østfold

  Har ett skistativ liggende som jeg kunne tenkt meg sørover. Skal være i ubrukt stand, så ikke noe søl. Deler av veien er også av interesse.
 14. krokansjefen

  Traction Control Defender 110 TD5 2006

  Nano i Skiptvet. Men det er nok akkurat for langt unna til å kalles omegn.
 15. krokansjefen

  Hvor skal elektronene komme fra?

  Skrev det som tag's, men du er kanskje på via mobil? Er en Def TD5, batteriene skal i setekassen. Har en split charge fra T-Max, den skal kunne koble batteriene sammen manuellt. Tror nok dine vinsjløsninger er en del mer avanserte enn min vil bli.. Men du tar kanskje på deg oppdrag?
×