Gå til innhold
LRforum

magnes

LRF Society
  • Innlegg

    520
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Fredrikstad

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Fredrikstad

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

magnes sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Er det noen som har opplagring til mellomaksel freelander 2 2005 til salgs? Gjerne ny 41298389
  2. Da går bilen til huggern snart. Deler byttes i sjokolade eller lignende Fredrikstad Magne
  3. Tenker å selge prosjektet som aldri ble helt bra,stått innendørs i to år Er fremdeles EU godkjent ,kjente mangler no er defekt cranksensor og defekt varmeapparat,noe rust Selges i deler eller hel pris 15 000
  4. Eg sender ut info på Messenger ihvertfall. Er ikke så veldig hemmelig, tester bare om det funker sånn. Skal bli artig å se Camperen :)
  5. Da har eg opprettet ei privat gruppe Land-Rover treff Onsøy,på messenger, for å nå kjapp ut til dei som har lyst å komme. Send evt PM til meg med navn så legger eg deg til, eller kona di, eller sekretæren dersom du ikke har messenger.
  6. Terje:)). Du må jo selvfølgelig ta med den flotte camperen din, på tur over fjorden Plass til den finner vi.Har og ledig plass i campingvogna her hjemme,dersom du vil ha med familien.
  7. Kan godt dra i gang noe fast! Isåfall:.Trenger innspill på hyppighet, hvilke dag,eller kveld i uka/ helg som passer. Kan også brukes som start/ stopp for turer/greenlaning Magne.
  8. Morro så mange fikk kommet og besøkt oss. Takk for super kake ,boller og vaffler ,Lange siden eg har drukket så mye kaffe på så kort tid.
  9. magnes

    Viskerarmer Disco2

    Disco 1 funker fint på D2.Ser den at det kan værere vanskelig å få tak i på bensinstasjonen .Var bare det at eg har nye visker blad for vinterbruk(gummi som er tredd over leddene).
×
×
  • Opprett ny...