Gå til innhold

oddob

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av oddob

  1. -Kun 5 cm bredde fungerer når det gjelder varmetrådene i frontruta. Noen ideer? Noe som kan gjøres eller er det bare å håpe på steinsprut...? -Startknappen er sliten, har fått tak i ny, noen som har skiftet denne før? Fremgangsmåte? -Når jeg rygger blir skjermen bare svart... Skjedde nå nylig. Kabling? Jordingsfeil? Kameraet? Noen som har vært borti lignende?
  2. Noen som kan anslå ca kostnader ved en hovedservice på RR Sport 2010 mod, gått 98000? Og hva inneholder en slik hovedservice?
  3. Motoren er oppgitt til ca 13500,- hos begge, huset til ca 7000,- hos begge. Ikke huset til bakdiffen, men huset til motoren. Ingen melding om terrain response, eller feilmelding av noen sort. Bare denne "hviiningen" når bilen starter og stopper. Er vel en rimelig nevenyttig kar, men tror dette er litt utenfor mitt område. Skulle gjerne gjort det selv da.. Er dette normalt på en bil som har gått 79000 km? 2009 mod??
  4. Har en 2009 mod disco 3, hvor jeg har 5 seter liggende. Tenker å ta denne jobben selv. Noen som har en oppskrift liggende? Fant en link på nettet tidligere, men finner den ikke igjen lenger.. Ang avgifter kommer det seg på ca 80`.
  5. Har en 2009 mod disco 3, gått 79 000 km. Alle servicer holdt av merkeverksted (Nardo Bil). For en stund siden merket jeg en "knirkelyd" når motoren starter og stopper. Fikk beskjed om at huset og motoren til bakre diff var gåen. Rustet opp, etter hva de sier på et lokalt verksted, hvor driveren har LR selv. Er dette normalt på en bil som har gått 79 000 km? 2009 mod? Fått flere tilbud på skifte, ligger rundt 26`.
×
×
  • Opprett ny...