Jump to content
LRforum

Oscar93

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Oscar93

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Hokksund

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Øvre Eiker

Recent Profile Visitors

223 profile views
 1. Da er bilen solgt.
 2. Veit dessverre ikke hvem som kjøpte den først. Sendte en mail til tidligere brannsjef i Tydal, og det var han som sa den ble handlet i Skogn i 72. Etter hva jeg har søkt meg fram til med serienummer så tror jeg det er en veldig tidlig 2a, men helt sikker er jeg ikke.
 3. Papirer er i orden på bilen.
 4. Selger en 1961 modell Serie 2A. Bilen er en 1961 modell som kom til Norge i 1962 til Skogn. Ble kjøpt av Tydal brannvesen i 1972. Ble solgt videre i ca. 1982 til tredje eier. Jeg handlet den i Moss for noen år siden av fjerde eier der. Ser at jeg ikke kommer til å få tid til å sette den i stand da jeg har mye annet og drive på med, så velger derfor og selge den videre og håper noen har tid og lyst til å sette den i stand. Er ikke sikker på orginalfarge, men har vært rød mannskapsvogn en gang i tiden. Må regne med litt jobb for å få den på veien igjen. Har begynt på litt småreparering, men står en del igjen. Må sveises ny bakre travers(Ny følger med). Er noe mer rust som må sveises også, men ramma ser ganske så hel og pen ut for resten. Dørene er i nokså dårlig forfattning. Bremser må gåes over(Ny pumpe er montert) men må nok gå over resten av bremse anlegget også. Følger med noen deler til dette. Ellers så er den startet og kjørt litt på gårdsplassen for ca. 2 år siden. Motor sviver fint rundt. Skiftet noen tenningsedler den gangen. Bensintanken er tatt ned da det var rustet høl i den, men ny tank med armatur følger med. Bilen står på Ex-mil felger og dekk. Følger med 4 ekstra felger uten dekk. Sikkert noe jeg har glemt bort, men bilen selges som ett prosjekt. Har også noen smådeler liggende som kan følge med. Veit ikke hva som er riktig pris for den, så er åpen for bud. Bilen står på Hokksund.
 5. Heisann! Er interessert i bensintanken dersom den er hel og grei!
 6. Hei Har en Land Rover Defender 109, 1975 Militær modell. (sambandsvogn) Har problemer med clutchen. Det som skjedde var at clutche begynte å bli dårlig, men fikk pedal ved å pumpe. Byttet hoved og slave sylinder. Lufta og lufta og lufta, men får ikke pedal. Er det noen som kan hjelpe meg?
×
×
 • Create New...