Gå til innhold

jandevold

Medlemmer
  • Innlegg

    77
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Molde

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Molde

jandevold sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Bare ett lite og banalt spm, har du prøvd å starte bilen uten luftfilter?
  2. Det er to ting i en annonse som iriterer meg og det ene er teksten "vurderes solgt" i tillegg er det annonser uten pris. Er det bare meg som irriterer meg over dette eller er det flere? Personlig hater jeg å ringe på annonser, så når annonser gjerne står som vurderes solgt og er uten pris gidder jeg ikke å ringe.
  3. Da har du EDC og startsperren styres av styreenheten så denne kan du ikke gjøre noe med uten omprogrammering. Når du sier surre lyd tenker jeg, lav spenning, dårlig batteri/lading, dårlig jording. Sjekk som Rolf sier spenningen og strøm in på stoppsolioniden på pumpa. Ideelt skulle du ha hatt ett ocilloskop og sett på Spenning og strømkurvene. Ett alternativ kan være å ta en startkabel fra - på batteriet til pumpa og en enkel ledning fra + til solioniden og se om den fremdeles hakker som en enkel start + sjekk spenningen på batteriet- http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=42170&st=0&p=421379&hl=spider&fromsearch=1entry421379
  4. Automat eller ikke? (EDC)
  5. Trodde eieren av bilen også "eide" historikken på bilen. Vis til verkstedet at du er eieren av bilen så må de sikkert utlevere historikken til deg. Bare det at de nekter dette kan tyde på litt snusk. Er helt greit å gjemme seg bak personvern under en kjøpsprosess men ikke etter at handelen er utført.
  6. jandevold

    lastsikring

    kunsten er å kalle en del av garasjen for "åpen" boddel. Hvor åpen er mellom boddelen og garasjen. Min garasje på byggefelt får ett bruksareal på 88m2.
  7. Skulle vært morsomt å lese hva ett Audi forum hadde sagt om noen der ville kjøpe Landrover.
  8. Utslitte kammer. Som kan medføre en regning på rundt 35000.
  9. Skal være litt kynisk i min kommentar i dag. Vil også pressisere at jeg ikke gjenner hverken bilen eller historien. Iht. min tyding av det du skriver har jeg villet spurt meg ett par spm. Det første er hvorfor solgte han som du kjøpte den av så raskt? Mine antagelser er at han begynte å få noen misstanker til at noe holdt på å skje. Det første jeg ville gjordt var å kontakte personen din selger kjøpte den av og hørt hva han har å fortelle. Er det noe som står i kontrakten mellom dem to du burde ha vist om? Pris forige gang den ble solgt vil også anntyde hvilken tilstand den da ble solgt i. Teknisk har du bare to alternativer og det er å selge den som den står eller få den reparert. Siden du sier dere ikke har nok teknisk kompetanse til å gjøre dette selv hadde jeg vurdert å sjekke en av firmaene i UK som selger disse short- blokkene og hørt hva disse skal ha for å reparere bilen. Alternativt kan dere bruke en privatperson, det er mange vel kapapble her inne, men tviler på at noen av dem gir noen som helst garanti. Til slutt er det å bruke ett verksted i norge og ta regningen som den kommer. Men jeg anbefaler som tidligere sagt å kontakte selgere flere salg tidligere og høre hva som har skjedd og i hvilken tilstand bilen ble solgt i. Til slutt det beste rådet. Ta kontakt med juridisk avdeling i NAF om dere er medlemmer. Om ikke meld dere inn......
  10. Ett lite triks for feilsøking hvor sikringer ryker er "modifisere" en sikring. Du tar og strekker en ledning fra hver av kontaktpunktene (på en defekt sikring", la ledningene være noen meter lange. Deretter setter du en pære i enden på disse. Når du plugger denne inn i stedet for sikringen vil pæren lyse om du har kortsluttning. Dette betyr at du da kan gå litt rundt og "røske" i ledningene. Og når pæren begynner å blinke begynner du å nærme deg problemet
  11. Be dem programere inn Saudi Arabia som lokasjon i styringsenheten til motoren. Når dette ble gjord på min disco 1 TDI (98 model) forsvant startsperren (som jeg regner med dette gjelder). Om dette virker på din er jeg usikker på men er som sagt bare en tanke.
  12. jandevold

    skrivespråk

    Helt feil å begynne å pirke på rettskriving, store bokstaver etc. Om vi begynner å fokusere på dette vil jeg anta at flere vil kvi seg litt for å poste her inne. Noe som vil medføre at takhøyden her inne vil krympe litt. Dette vet jeg av erfaring fra ett annet forum jeg frekventerte en periode for noen år siden. Der ble det så galt at flere sluttet å skrive og hver 10 post var om feilskriving. At diverse symboler og tegn kommer inn automatisk er en annen sak da dette er en teknisk feil som kan rettes.
  13. Hei har fått litt problemer med airbagen på en Volkswagen Sharan 07. Verkstedet påstår at det er rattvinkelsensoren som er defekt. Er det noen som kjenner til disse? og eventuelt hva heter disse på engelsk?
  14. Min gamle disco fra 97 hadde limt rute.
×
×
  • Opprett ny...