Gå til innhold

btpe

Medlemmer
  • Innlegg

    411
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Nittedal

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Nittedal

Nylige profilbesøk

2 011 profilvisninger

btpe sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Da er "Gorillanuts" bestilt. Estimert kost for 20 stk iht toll.no ca 1700kr kontra ca 4200kr for de lekre fra Wrington.
  2. Flere gode ideer her. Sekskantkopp hadde jeg ikke tenkt på. Etter en sjekk i garasjen ser jeg at jeg har ulike typer, både sekskant og "mangekant". Har lagt sekskanten i verktøyskuffen i bilen nå. Selv/hjemme løsner jeg manuelt, skrur forsiktig med momentstav godt under 140Nm og etterstrammer med momentnøkkel. Utfordringen er desverre verkstebesøk. Har opplevd at gjengerester drysser ut av hjulbolt etter verkstedbesøk ... (selv verksted jeg ellers er veldig fornøyd med). Scenarioet en vil unngå jo er f.eks punktering i huttiheiti med hjulbolt som ikke løsner. Derfor frister de med "hel ved" (dvs massivt stål) . De koster jo $$€€££ da så skal vurdere forslagene ovenfor. @Adrian. Hvis jeg forstår deg riktig er disse Gorillanøttene massive? Står ikke eksplisitt i ebaybeskrivelsen. EDIT: Ser at LR butikken har noen aktuelle https://lrbutikken.no/index.php?id_product=2340&rewrite=solide-hjulmuttere-til-discovery-3-4-og-rrs&controller=product Erfaringer med disse? Bjørn.
  3. Takk for svar. Fikk erstattet den ene mutteren ved å ta i bruk (dvs endelig finne igjen i garasjen .-) låsemutre jeg har byttet ut tidligere for å unngå problemer med dem. Så på Wrington. Er nok noe slikt jeg ser etter. Hvis ingen kommer med alternativer blir det nok slike selv om de ikke akkurat var rimelige.
  4. Da har det ordnet seg med 1 mutter for å erstatte den ødelagte. Fortsatt interessert i 20 "massive" hjulmutre.
  5. Da var det min tur til å få problemer med de originale hjulmutterne til Discovery 4. Har lest tidligere bl.a. her på forumet at det skal finnes massive mutre i stål som ikke har den "blikk-kappen" over som løsner/sveller/blir rund. Hvor anbefales det å kjøpe slike mutre ? Norge/UK/hvorsomhelst ? PS : Har laget egen tråd for å dekke i alle fall det akutte behovet som er minimum 1 hjulmutter (etter at 2 av 4 hjul er skiftet.....) . Bjørn.
  6. Da var det min tur til å plages med de originale hjulmutterne på Discovery 4. Ønsker å kjøpe (minumum) 1 hjulmutter til Discovery 4 snarest , alternativt 20 av bedre kvalitet enn de originale. Kan hente Stor-Oslo/Østlandet , alternativt sendes. EDIT: Har originale 20" "blackpack" felger. PS: lager egen post i Discovery forum for råd om hvilke/hvor jeg evt skal kjøpe 20 nye stålmutre av bedre kvalitet. Bjørn. btpe@hotmail.com
  7. Ja, det er et globalt problem med innlogging til bl.a Facebook.
  8. Dette er nok en såkalt 10-11m "export" radio. På esken vises en 10m frekvens på displayet. Rent teknisk vil den nok fungere på 11m PR/CB frekvenser (27mhz) ved å velge/"programmere" riktig bånd. Kan se ut som den har AM og FM modulasjon (ikke SSB). PS_1: Spesielt lovlig i bruk er den forøvrig ikke hvis en ikke har radioamtørlisens. PS_2: Italienerne er europamestre i å ikke bry seg om slike regler, det hører en hvis en sveiver over disse frekvensene .-)
  9. Bortfaller. Motorpool Insignia kunne skaffe før helgen. Kan ta meg råd til norske delepriser (361kr) når jeg har "spart" 500-600.000 kr i avgifter iht skatteetaten.no .
  10. Er i gang med å sette inn bakseter i min Discovery 4. De fleste boltene satt på plass, men ser ut som jeg mangler minimum 4 bolter. Kjøper gjerne f.eks. 6 stk. Tror(!) dette er LR084136. Noen voksne kan gjerne bekrefte. Alternativt, hvor kan disse best/raskest skaffes ? Befinner meg i Nittedal litt nordafor Sinseskrysset, men kan kjøre et stykke. Alternativt er jo dette lett nok til at det kan sendes i posten. Time er bestilt hos vegVesenet .
  11. Finnes (fantes i alle fall) . Hadde disse på min RRC og var godt fornøyd.
  12. Har disse selv og er godt fornøyd. Virker som god passform og kvalitet. Brukes først og fremst når jeg camper i bilen (oftest med en strap som holder bakluka på gløtt) , men også om sommeren for å holde nede temperaturen i parkert bil. Tar bort den ene en eller begge når jeg kjører i hastighet pga vindstøy. Ville ikke stolt på at disse var nok for hund/barn i bil i varmen. Kjøpte mine hos 4x4 Overlander.
  13. De dørhåndtakene tror jeg passer til Disko 1 eller 2 også .
  14. Rydder i garasjen og fant noen RRC deler, men ingen RRC. . 3 dørhåndtak,14 passe rustne hjulmuttere og 2 hengsler (?) gis bort ved HENTING i Nittedal.
  15. Trenger en tilsvarende gummimatte ved ombygning til personbil ?? Evt deler av den ? Spør fordi jeg har en matte tatt ut av fra varerommet på min 2013 modell D4 ifm at jeg satte inn skuffeseksjon. Mål ca 92 x 183cm, ca 3mm tykk. Kjennes ut som et gummimateriale.
×
×
  • Opprett ny...