Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

btpe

Medlemmer
 • Innholdsteller

  371
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om btpe

 • Rang
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Nittedal

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Nittedal

Nylige profilbesøk

490 profilvisninger
 1. btpe

  "låne" skruer til å feste seter

  Wurth har jo butikk på Gjelleråsen nordafor Sinsenkrysset såvidt jeg vet - hvis nettbutiiken ikke rekker fram. https://nettbutikk.wuerth.no/festemidler PS : Usikker om de selger til personer uten eget firma.
 2. btpe

  Tå(p / k)elys i led - finnes dette ?

  Osram har LED tåkelys i flere varianter. Eksempel: Kjøpte nettopp disse som skal være plug&play for Discovery4: https://www.eurodel.no/takelys-sett-osram-ledfog103-sr Forventer at de lyser bedre og med et skarpere skille enn de originale. Samme leverandør har også en del rimeligere, også rektangulære: https://www.eurodel.no/takelys/foran Ellers har jeg veldig god erfaring med disse DE prosjektorlysene fra Hella: http://www.myhellalights.com/index.php/products/auxiliary-lamps/halogen-lamps/micro-de-series/ Halogen, men veldig bra lysbilde. Har faktisk et sett brukte ligge i "samlingen" i garasjen...
 3. btpe

  Disco 4 montere ekstralys

  Siden jeg er i tenkeboksen for det samme : * Hvilken lykt har du og hvordan er lysbildet. Triple-R 750, ST-4, eller ? Jeg ønsker meg et bredt lysbilde (tenk elg i solnedgang/grøftekant) heller enn veldig langt framover. Andre som kjenner lysbildet på disse er selvfølgelig velkomne med erfaringer. * .."ikke helt overbevist på innfesting i grill" Interessant. Kan du si litt mere om dette? Vibrasjoner, sitter ikke veldig godt fast, dårlig tyverisikret, .....?? * Hvor kjøpte du / hvor anbefales det å kjøpe. Ser at noen norske nettbutikker har Lazer.
 4. btpe

  Disco 4 montere ekstralys

  Har en 2013 D4 selv og vurderer ekstra fjernlys. [Det finnes noen poster her på forumet om hvorfor, dvs at ikke originalt fjernlys kan justeres uavhengig av nærlys] For det mekaniske av monteringen tenker jeg meg enten tilsvarende dette: https://www.lazerlamps.com/disco-4-2014-grille-integration-kit eller: http://prospeed-group.co.uk/product/discovery-34-front-spotlight-mounts/ På min 2013 modell har jeg fortsatt ekstra halogen fjernlys i tillegg til bixenon, dvs at det er relativt enkelt å ta ut styrestrøm. [Det betyr også at jeg ikke lovlig kunne montere ekstra fjernlys før nå etter nye regler 1.oktober] På din faceliftede 2015 modell er det nok ikke fullt så enkelt. Antar at du da enten må inn på kabelbunten til hovedlykten (ville ikke brukt "strømstjeler" på hovedlykt - eller helst ikke i det hele tatt....) , eller fra CANBUS dvs noe slikt: https://www.ekstralys.no/canm8-styrestrmgiver-styrestrom-til-rele-og-fjernlys?___store=default&nosto=nosto-page-category1 Vil du ikke snekre ledningssett selv så finnes det noen f.eks ca her : https://www.ekstralys.no/tilbehor/kabel-og-bryter-til-lys
 5. Det er ikke solgt, så det er bare å komme å se/hente. Ring eller SMS på 9598 tjueseks 59 ,eller send meg melding så finner vi en tid som passer.
 6. Hei. Selger et tak- eller henger-telt. Har brukt det (en gang tror jeg det er) på henger, men mulig en kan bruke det på tak også. Fungerte bra da. Har brukt støtte under den delen som slås ut utenfor hengeren - vet ikke om den er "selvbærende" hvis den henger løst. Det er av merket Combi-Camp 100, og er nettopp som en liten Combi-camp bare uten hjul. Tilstand er vel sånn passe . Duk ser grei nok ut, litt flekker og hull finnes. Tidsriktig duft. Skallet i plast (eller er det glassfiber?) har en del sprekker som forrige eier har "fixet" med et slags lim. Gaffatape i matchende farge er også brukt. Løse huntonittplater dekker bunnen. Mål: ca 192cm x 132cm. Dvs oppslått ca 192cm*2 x 132cm. (Hengeren på bildene er 150cm x 250cm). Jeg ser helst at kjøper kan besiktige slik at vi unngår misforståelser. Forumpris: 500kr. Jeg selger teltet raskt og billig pga at : - Jeg har for mange teltløsninger (annet taktelt+ CarAnnex+ telt++...) - Kjøpte det billig og synes jeg derfor "må" selge det billig videre. Bilder: Noen fra 2016 og noen nå fra Juli 2018. Den har stått oppe noen dager i finværet nå. Har vært lagret inne på låve om vinteren i den tiden jeg har hatt den. Selger til den jeg vil , om jeg vil, når jeg vil o.s.v, men kjøper som kan hente raskt kommer langt framme i køen. (Selges det ikke her & nå går det på Finn.no.) mvh Bjørn . Nittedal.
 7. btpe

  22’’ hjul disco 4

  Her er en tabell over mulige dekk størrelser på D3/D4 fra en selger av "lift-rods". Tabellen dekker riktignok ikke 22" , men gir en god pekepinn: http://johnsonrods.com/johnson_rods_3_004.htm
 8. Da ligger den på Finn: https://www.finn.no/car/used/ad.html?finnkode=117140516&fks=117140516 Foretrekker selvfølgelig at den kommer til et godt hjem blandt forumister .-)
 9. RRC softdash selges. Pga innkjøpt Disco4 er det på tide å selge min Range Rover Classic. Ca 254000km . Ifølge serienummer 1995 (MA), registrert 1994. Dvs blandt de yngste RRC som finnes. Original norsk bil, dvs skal ikke være bruktimportert eller ombygd såvidt jeg vet. Jeg har hatt bilen siden 1999. Softdash, V8 3.9 (kommer til å savne den lyden), automat, original med spiralfjærer (ikke luftfjæring). *The good: Motor, gir, drivverk, etc ser for mitt utrente øye ut til å virke ok. Påkostet på understell, foringer, bremser, forstilling etc. Aldri hatt problem med hengende taktrekk. Meget gode dekk; 4 Nokian piggdekk + 4 Michelin sommerdekk - alle på original lettmetallfelg. I tillegg eldre reservehjul. Defa motorvarmer og opplegg for kupevarmer. Blaupunkt spiller med FM og DAB (ikke DAB+). Kan bruke minnekort. *The bad : Noen dørheiser, sentrallås bakdører, setevarme (venstre) og sikkert en god del mer. Garantien er utløpt .... dvs selges som den er. * The ugly: Rust flere av "de faste plassene", nedre bakluke (øvre skiftet), panser, gulv i varerom er det hull i (lagt over plate), ' c-stolper, støtfanger bak og delen under støtfanger bak. Rustgaranti: Jeg garanterer at det er rust flere steder enn det jeg har nevnt ovenfor. Ønsker helst at kjøper skal komme å se på bilen. Pris-ANTYDNING 25000kr, men lytter til velmente og velfunderte bud. Har gummimatter som ikke vises på bildene. Har sannsynligvis også bagasjeromsdekselet i samme farge som interiøret. Bil og eier er i Nittedal - dvs litt nordafor Sinsenkrysset. Kan evt etter avtale kjøre denne bilen en dag på vei til jobb (Nittedal-Fornebu) hvis det passer bedre. mvh BjøRRn. btpe@hotmail.com Mobil 95982659
 10. btpe

  RRC softdash kommer for salg.

  Ikke airbag. (Og dermed ingen lampe som lyser airbag feil .-)
 11. RRC softdash kommer for salg (tror jeg.-) Pga innkjøpt Disco4 er det på tide å selge min Range Rover Classic. Ca 250000km (må sjekke) . Ifølge serienummer 1995 (MA), registrert 1994. Original norsk bil, dvs skal ikke være bruktimportert eller ombygd såvidt jeg vet. Jeg har hatt bilen siden 1999. Softdash, V8 3.9, automat, original med spiralfjærer (ikke luftslott). Må fortsatt demontere en del amatørradioutstyr etc før bilen er klar for salg. Lager en bedre annonse før jeg prater med Finn.no, men noen stikkord: *The good: Motor, gir, drivverk, etc ser for mitt utrente øye ut til å virke ok. Går som toget. Påkostet på understell, foringer, bremser, forstilling etc. Meget gode dekk; 4*Nokian piggdekk + 4 Michelin(?) sommerdekk - alle på original lettmetallfelg. I tillegg eldre reservehjul. Defa motorvarmer og opplegg for kupevarmer. *The bad : Noen dørheiser, sentrallås, setevarme og sikker mye mer når jeg begynner å tenke etter. Garantien er utløpt .... * The ugly: Rust flere av "de faste plassene", nedre bakluke (øvre skiftet), panser, gulv i varerom er det hull i og "den dinsen under støtfanger bak " (er det travers det heter?). Rustgaranti: Jeg garanterer at det er rust flere steder enn det jeg har nevnt ovenfor. Har ikke helt greid å sette en pris på slik lykke, men vurderer å annonsere med prisantydning 25k. Taktelt etc som vises på bilder følger i utgangspunktet ikke med. Noen bilder av ulik alder lastet opp som vedlegg. Vinterbildet foran alle Defenderne er fra vintertreffet på Åstjern 2017. mvh BjøRRn. Edit1: Fjernet skrivefeil + lagt til info om automatgir. Edit2: Lagt til info om dekk. Edit3: Motorvarmer.
 12. btpe

  Koble ekstralys på Disco 4

  Tror det gjelder fra facelift 2014 modell. Min (sen) 2013 modell har bixenon + ekstra reflektor med halogen fjernlys innenfor.
 13. btpe

  Ikke kjør bil i skiløypa

  Jeg har aldri sett elefanter på vinterføre i julebordsesongen. Jeg drikker nok for lite
×