Gå til innhold

piggvoll

Medlemmer
  • Innlegg

    92
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://kunstsmed.no/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    4760 Birkeland
  • Interests
    Kunstsmed, Land rover disco

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Birkeland

Nylige profilbesøk

964 profilvisninger

piggvoll sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Nei, mer releeklikking fra området ved venstre bein..
  2. Omega 917 virket ikke! Nå må jeg sette et verksted på saken.
  3. Har samme trøbbel med viskermotor bak som ikke funker. Sikringer ok. Er det noe relee som påvirker dette? Kan ikke se at det skal være det i håndboka. Vil bare sjekke ut det enkle før jeg sjekker selve motoren.
  4. Fant du ut av det? Pusseren min bak sluttet å virke. Før det hadde jeg også "tikkingen".
  5. Ser at verksteder i Hirtshals reklamerer med rimelig rep. for nordmenn. Timepriser bl.a. på 480 inkl.mva. Ikke mange her som slår den!
  6. Hmm. Takk for tips. Skal sjekke og melde tilbake hva jeg finner ut!
  7. Disco II td5, 2000 mod. Sliter med en lekkasje av girolje mellom konverter og girkasse. Må ut med girkasssa og alt for å skifte pakning og/eller simring. Kommer fort på 15-20 000. Vurderer å få jobben gjort i Danmark siden det kanskej kan bli billigere. Noen som har erfaringer med gode verksted der borte? Eventuelt noen her på berget som kan anbefales til en sånn jobb?
  8. Har samme utfordringa med for høy kule ift. hengeren. Fant du en grei løsning? Har samme utfordringa med for høy kule ift. hengeren. Fant du en grei løsning?
  9. Hatt på Omega 917 idag, får se!
  10. Ser den. Ashcroft? Også nevnte LANDreas et traktorverksted som hadde vært borti saken? Alle tips om verksted på østlandet som kan tenkes å gjøre en grei jobb mottas med takk!
  11. Jeg og egentlig ;-) men når alternativet er en 15000 kroners rep. så prøver man jo det meste ..
  12. Ifølge databladet skal den visstnok virke på pakninger i hydraulikk og girsystemer også. Virker som mange har gode erfaringer så det kan ikke skade å prøve...
  13. He he, greitt å vite. Prøver Omega 917 først, dernest verksted.
  14. Hmm. Har gått gjennom operasjonen trinn for trinn i verkstedhåndboka og vurderer foreløpig jobben som noe heftig for meg. Hvor mange timer tror du et verksted ville bruke på dette?
  15. Takk for råd folkens. Tatt omfanget av jobben i betraktning prøver jeg ut det meste først. Brystkassejekk-perioden tror jeg er over for min del ;-) Holder for tiden til på Birkeland, sørlandet. Men flytter i løpet av sommeren til Kongsberg. Gode verkstedanbefalinger mottas m. takk.
×
×
  • Opprett ny...