Jump to content
LRforum

Discovoy

Members
 • Content Count

  151
 • Joined

 • Last visited

About Discovoy

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Høvik, Bærum

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Høvik, Bærum

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Drømmebilen i fagre Bødal (Loen)
 2. Lå bak en flott rigget disco i Loen i dag:)
 3. Hvis noen skal ut med interiøret en dag hadde det vært interessant å få en til å dusje bilen godt mens man selv satt inne i bilen -da kunne man vel kanskje funnet «klassiske» lekkasjepunkter?? Jeg hadde blitt veldig takknemlig for slik info!! -prøver å tette her og der, men like vått blir det -spesielt i fotbrønn (vanskelig å tørke under denne tykke stive matten).
 4. Fikk besøk av «bilgal» onkel fra Stryn, nyinnkjøpt Morgan 4/4. For en artig bil (måtte bli en prøvetur). Skulle gjerne hatt den på tunet. Engelskmennene kunne dette med bildesign altså!!!
 5. Noen som kan tipse om erstatning til originale høytalere til Defender 2002? Gjerne med slike små diskanter man kan montere oppe på dashbordet. Tenker ikke på superavanserte greier med store subwoofere osv, men noe som gir noe bedre lyd foran.
 6. 235/85-16. Ser større ut enn de gamle all-terraindekkene jeg hadde, sikkert grunnet nytt design (mener jeg det er) med mer markerte sider. Passer visuelt og fysisk helt perfekt. Må si jeg synes de er utrolig tøffe. Ikke kjørt så langt med de enda. Om det er mer støy enn som vanlig temmelig mye støy er jeg usikker på:) Fikk endelig også kastet ut en fargespraklete jvc radio som har irritert meg. Utrolig mye stygt på det markedet, byttet ut med en fra Biltema(!!), hehe. Men den er veldig stilren, helt svart, ingen neonfarger i displayet osv, passer faktisk utmerket til interiøret i en defender -med dab+, uax, usb og blåtann og greier, funker som bare det, bare fryden med andre ord:)
 7. Enden på soga ble Goodrich all-terrain ko2. På «selvmekka» stålfelger, malingsfjerner og mye puss, deretter tre strøk hvit bengalakk med arcanol etterfulgt av par lag klarlakk -temmelig spent hvor lenge dette holder...men nå som de er «nye» ser de sykt bra ut hvis noen spør meg:)
 8. Fant en fin test mellom Duratrac og ko2: https://4wdlife.com/duratrac-vs-ko2 ko2 koster en del mer...men det er kanskje verdt de kronene... fant begge dekk i samme/ønsket str på dekkonline:)
 9. Tenkte å gå til innkjøp av dekkene nevnt først i denne tråden (BFG/ko2), men finner de nå kun hos noe som heter mobilemech.no, noen som har erfaring med dem? Aldri hørt om dette nettstedet, således litt skeptisk...
 10. Låner tråden. Ang sandblåsing -deretter lakkering, noen som kjenner kode/navn på «klassisk hvite» stålfelger til en Defender:)
 11. Absolutt den flotteste (og eldste..) bilen på p-plassen ved Strand kajakklubb:)
 12. Godt og betryggende å høre:) bestilling inne...
 13. Jeg byttet kun skumplasten i ryggdelen, fikk en annen og mer anatomisk korrekt svai på korsryggen. Billig og enkelt. Veldig "enkle" seter i defenderen, men må si de er overraskende gode:)
 14. Takk for svar! det står dessverre veldig lite om produktene på alle disse sidene, hadde vært interessant å vite mer om prod.land/ materialer/ monteringsanvisninger/ osv, tidvis også vanskelig å vite om det er snakk om originale deler. Pris er vel beste indikator... Den du linket til til 1300,- så ialle fall veldig bra ut, og prismessig mer hva jeg forventet at en caliper ville koste:)
 15. ...ett spørsmål til. Alle calipere er avbildet er med stempler, dise følger med ikke sant? (Klosser og pinner skjønner jeg at man må bestille ekstra:)
×
×
 • Create New...