Jump to content
LRforum

Discovoy

Members
 • Content Count

  144
 • Joined

 • Last visited

About Discovoy

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Høvik, Bærum

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Høvik, Bærum

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Fant en fin test mellom Duratrac og ko2: https://4wdlife.com/duratrac-vs-ko2 ko2 koster en del mer...men det er kanskje verdt de kronene... fant begge dekk i samme/ønsket str på dekkonline:)
 2. Tenkte å gå til innkjøp av dekkene nevnt først i denne tråden (BFG/ko2), men finner de nå kun hos noe som heter mobilemech.no, noen som har erfaring med dem? Aldri hørt om dette nettstedet, således litt skeptisk...
 3. Låner tråden. Ang sandblåsing -deretter lakkering, noen som kjenner kode/navn på «klassisk hvite» stålfelger til en Defender:)
 4. Absolutt den flotteste (og eldste..) bilen på p-plassen ved Strand kajakklubb:)
 5. Godt og betryggende å høre:) bestilling inne...
 6. Jeg byttet kun skumplasten i ryggdelen, fikk en annen og mer anatomisk korrekt svai på korsryggen. Billig og enkelt. Veldig "enkle" seter i defenderen, men må si de er overraskende gode:)
 7. Takk for svar! det står dessverre veldig lite om produktene på alle disse sidene, hadde vært interessant å vite mer om prod.land/ materialer/ monteringsanvisninger/ osv, tidvis også vanskelig å vite om det er snakk om originale deler. Pris er vel beste indikator... Den du linket til til 1300,- så ialle fall veldig bra ut, og prismessig mer hva jeg forventet at en caliper ville koste:)
 8. ...ett spørsmål til. Alle calipere er avbildet er med stempler, dise følger med ikke sant? (Klosser og pinner skjønner jeg at man må bestille ekstra:)
 9. googlet litt nå. slik jeg forstår det betyr salldhm582 = sier noe om produsent/ motor/ gir osv men det som tydeligvis er interessant (ved bestilling av deler) er de siste tallene/ bokstavene: 2 = 2002 A = Sollihul 635127 = spesifikk modell L = 1994, delen passer fra dette årstallet, så denne delen skulle passe en 2002 modell .... har lest på forumet om enkelte deler som man bør styre unna, men her stopper min kunnskap... Noen som har kjøpt inn calipere, eller vet hva som anbefales??
 10. Hei, her må jeg krype til korset (igjen) og be om råd. Skal bytte calipere foran på min Defender 2002 (stempel rustet fast dessverre). rammenummer salldhm582a635127 - (hvordan leser/ finner man vin-number ut i fra dette?? litt flaut å spørre..) Ventilerte disker, men er dette en caliper som vil passe - og er det et merke/ modell som anbefales? EWS sommerstengt, men han leverer vel også Bearmach-produkter?) Mvh Øyvind
 11. Ja. Det er en fin tur opp dit -men ikke i været som var der dene uken:) Hilste forresten på fire stk meget flott riggede defendere ved Folven camping:) Alltid moro -har alltid gjettekonkurranse med sønnen om hvor mange defendere vi møter når vi er på tur:)
 12. Gamle Strynefjellsveien. Fatastisk avstikker og alternativ til lange og trange tunneler:) Snart fremme i Bødal/ Loen. Norges flotteste dalføre?
 13. Hei. Hva skal du ha for støtfangeren? 

   

  Peik m 41242687

  1. Discovoy

   Discovoy

    300,- tenkte jeg

 14. Jeg har. Ligger på Høvik utenfor Oslo.
 15. Takk for tips! Nettsiden antyder priser fra 1350-2000 pr felg....gulp...men kan nå alltids sende en epost:)
×
×
 • Create New...