Jump to content
LRforum

ThorSandnes

Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

About ThorSandnes

 • Rank
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Location
  Norge

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Sandnes

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja ser den, takk for innspill! Jeg får lete litt etter deler.
 2. Satte den bare igjen på hytta. Ingen anelse når dynamo ble skiftet, men snodig patent at alt må byttes. Før jeg kjøper nytt, er det mulig å sette på en slange nede ved pumpa for å utelukke røret? Ikke så lett å se nedi der i full sol!
 3. Det gikk greit ja, ikke noe vakuum så da er det vel rør eller pumpe. Fulgte røret og kan ikke se/føle noe, men er jo laget av noe lignende som dieselrøret fra tanken som nettopp sprang lekk. Ser ikke lett ut å komme til pumpa?. Men er et T stykke med ledninger til litt lenger ned. Hva er det?
 4. Nei, alt ser greit ut, den har stått under tak alltid så lite rust å se, men antar det da vil være under ifm kondens kanskje.
 5. Takk, slangen står bom fast på en hette, hvordan får jeg av den?
 6. Kjørte på pinsetur på fredag med henger og plutselig på vei inn i en rundkjøring var det nesten ikke bremser, pedalen er knallhard og det er såvidt det er bittelitt effekt, så de siste milene kjørte jeg med hånden på håndbrekket. Er bremsevæske på, hva er det neste jeg kan sjekke. Hvor er plassen for deler? Mvh Thor
 7. He he ser den, ja den tanken er et beist
 8. Takk for svar, jeg har bare sett skifte på youtube og det ser ut til å være en halvtimes jobb pr side da belgene "bare" er klipset fast i toppen? Da kan det vel ikke koste skjorta på vanlig verksted heller antar jeg. Ser at det blir ca kr 1600 for et sett med to Dunlop fra Bearmach + mva og frakt. Tenker jeg bytter begge like godt for peace of mind.
 9. Nå når dieselrøret er tett må jeg vel bare fortsette, hadde nesten glemt hvordan det er å eie gammel LR... Den synker sammen høyre bak så belgen må vel byttes. Forstår at det er ganske kurant, men bør man ta begge samtidig og er de like på begge sider? Er det noen merker som er "bedre" enn andre og hvor bør man gå?
 10. Heia, hva vil du ha for rørpakken eller bare det grønne som var gåent hos meg?  Mvh Thor

  1. tiopet

   tiopet

   Har den liggende i annonsen min under deler selges for kr. 1800,- pluss frakt.

   Har en del andre deler igjen også.

    

   Lars

 11. Fasiten ble at vi fikk ut røret, men pga en brakett som holder rørene opp til gulvet i bagasjerom var det klin umulig å noe tilbake igjen. Prøvde å løsne tank foran uten at det hjalp så var nødt til å løsne festebraketter på hengerfestet da kunne tanken løsnes helt (4 bolter) og tas ned sideveis, lot den ligge på en kloss slik at vi ikke måtte koble fra påfyllingsslangen. Hadde selvfølgelig ikke den grønne ledningen som var synderen. men en av de andre passet på et vis og vi lot den bare finne sin egen vei og det ser tett ut p.t. Ble en 3 timers jobb, men kjekt å vite at ikke noe var fastru
 12. Dette er vel ikke en reparasjon som fremmer salg akkurat? Ikke noe kjekt å ta av teppet for å se at noen har skåret platene rett av for at de ikke gidder å gjøre det riktig. Ta ned hengefeste og tanken, tar to timer + . men da er det riktig.
 13. Jada er nok sånn, takk for svarene bare å bestille nytt å få det tett! God påske!
 14. Ja er som de sa tørt hvor det kommer opp av tanken og renner ned langs røret når det kommer over kanten og nedover, de sa det var for trangt å se noe og at tanken må ned sammen med tilhengerfestet... med så mange m3 bil er det godt gjort å gjøre så krøkket og når drivstoffrøret er noe plastgreier burde de nesten forvente en mulig utskiftning. Men er jo sånn det er - the joy of british classics!
 15. Takk for svar, ja den lekker når den startes, snakket med verkstedet, de hadde åpnet hullet over tanken og der var det tørt, så lekkasjen er mellom der og ved kanten av tanken hvor diesel kommer nedover. De mener man må ned med tanken som innebærer ned med tilhengerfestet, er det ingen mulighet å lure inn nytt rør uten?
×
×
 • Create New...