Gå til innhold

Brutil

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Mosterøy
  • Interests
    Dykking, Båter, Biler

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Mosterøy

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Brutil sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Brutil

    P38 DSE

    Hei Bengt Er du fortsatt på leting? Jeg har en 2.5 DSE i daglig drift som jeg kun tenke til et ordentlig hjem. Den er Bilen selges forum. mvh Bruce
  2. Tror jeg justere pris ned litt. Hva tenke folk med start pris til 50000. Nytt drivstoff pump bestilt. Jeg har litt for mange andre prosjekter på gang. Min bedre halvdel ønsker at jeg klipper plenen, det har stått en båt der i over et år!
  3. Grunnet endrede behov og ønsker vurderer jeg å kvitte meg med dagligbilen gjennom 6 år. Den har tjent meg vel og har fortløpende blitt vedlikeholdt/oppgradert. Det er en bruksbil og bærer litt preg av det men i det store og hele ser den pen ut. Lufter den her før den kommer ut på finn om en uke eller to. Kjørt 206862 km. Svært beskjedent med rust men det begynner. EU kontroll utført 01 2015 Tatt litt på husken så er følgende skiftet/utbedret gjennom mine bruks år: AC kondenser, tørke Radiator Vannpumpe og vifte. O-ringer varmeapparatregister skiftet Batteri EAS kompressor og ventilblok Alle belger Arnott gen3 Støttedempere Koni Heavytrak. Skiver og klosser på alle hjul. Terrafirma cross drilled and grooved. Diverse styrekuler Opphengskuler alle foran. Oljekjøler og rør/slanger til motor omplassert Montert større intercooler, JJ Fearns oppgradering. Janspeed rustfritt eksos. Automat flushet og filter olje skift. Lenkearmer stab.stag framme Noen bremserør akter Ny dynamo Originale RR felger med sommerdekk Vinterdekk på originale RR felger (Hakka pigg). Defa auto warm-up med batterilader og kupevarmer og motorvarmer Opprinnelig forsterker døde men erstattet med en som har ikke fullt funksjonalitet. SMS styring av Webasto. (Mangler sim kort.) Mangler: Setevarme virker ikke Drivstoff pumpe mister suge med 20ltr igjen Standardfeilen med trege spjeld i HEVAC passasjer side temp. Blend motorene har vært byttet men speil er treg. Trenger smøring. Frontrutevarme har en del tråder som ikke virker Må skifte dørlåsen framme men alt funker med låsing Tenker meg en startpris rundt 80.000.- En kjapp avgjørelse kan alltid påvirke prisen en del. ​Jeg vil helst selger til forumister som skjønner hva det er å eie (eller bli eide) av en P38.
  4. Jeg sliter lit med død stereo annlegg. Mistenker DSP forsterker back men det sa fint ut. Jeg gar over alle multiplugs og rensker de.Ser ikke ut som stereo ser DSP forsterker. Det mangler valg for DSP samt alt annet en volum funker både på rattet og på spilleren. Jeg få noe popp og pip lyder fra all hoyataler ene etter en. Det samme med annleg skrued av og navigasjon skrued på. Jeg har prøved med en annen radio og det endre ingenting. Alle sikringer er fine Jeg tror en kopp kaffe og julekaker må til for jeg fjerne pasasjer sete for å kommer til koblinjger på BECM. Er det noen som hae en DSP Harmon Cardon Forsterker liggende?
  5. Brutil

    Hommersåk

    Flott dag med mange opplevelser. Superb
  6. Brutil

    Hommersåk

    Takk for en fine tur. Blir overasket av klatre ferdigheter til bilen. Det gir mersmak. Suverent og sikkert dag i strålende vær.
  7. Det var det gjørt. Nå kjører jeg en flygende P38. Det blir litt framskyndet av en oljekjøler som lakk. Siden det mått ut allikavel vår det ingen ting å utsette. Jeg måtte sende ECU'en til Jeremy som loddet ut denne opprinnelig chipen og satt inn et nye med mye bedre egenskaper. Først inntrykk er jeg strålende fornøyd. Bilen går som en tog opp forbi tillat fartsgrense i dette landet. Excellent service from Mr Fearn
  8. Kommer det strøm til gløde pluggene? Jeg ser det er en felles kontrol enhet til glødepluggene som kanskje har sviktet. Lykke til.
  9. Da er ikke alene. Jeg hadde start problemer en morning jeg hadde ikke plugget inn DEFA warm-up. Bilen står i garasjen. Hadde akkurat hadde 4 dager i Hovden, godt med minus grader, uten problemer. Flyttig bruk av Webasto diesel varmer. Fikk tak i FAI gold glødeplugger på dagen for ikke mye penger.Fikk satt inn og alt er bare velstand nå. Overaskende hvor mye humour svingninger jeg få med bilen. Er det noe andre som har prøved denne merke plugger?
  10. Kjempe bra det der. Inspirert med lys konvertering. Det begynner å blir mørke på veien igjen.
  11. Brutil

    EAS

    Da er jeg helt enige. Jeg er akkurat ferdig. Jeg brukt 5 timer men det inkludert bytte av stemple, stemplestange veiv og liner på kompressor i tillegg. Veldig fornøyd med resultat. Stor glede. Det skule holder i 10år til.
  12. Brutil

    Konis

    I dag har jeg motatt og montert Koni Heavy track adjustable gas støtdempere. først inntrykk er bra. Ser fram til vinter nå. Brukt litt over 2 timer med hele projekt. kjekt med nye stasj. i morgen skal jeg overhaul kompressor og ventil blok. Satse på å unngå EAS feil
  13. Er det noen der ut som har tatt upgrade med intercooler. DVS byttet plassering av oilcooler og intercooler og deretter montert større intercooler . Hvis de samme folk kun legge ut bilder når det gjelder p38 2001 Vurdere upgrade men vil helst at det ser ordentlig under panser.
  14. Hurrah Som sagt hadde jeg vært innom det meste includert rangerovernet. Siste forsøk var med WD40 i handtak og ruske godt i denne. Plutselig var det liv i sentral låse og alarmen skrued seg av. Jeg fikk til og med starter denne. Extreme lettelse. Då skulle jeg sjekke denne andre knøkkelen og fant ut denne ikke fungert. Det var faktisk Knøkkel 1 som jeg hadde proved nesten hele tiden med. En kjappe synchronizering av denne og alt er i orden igjen. Utrolig hvor mange timer jeg har stusset med dette? Takk for innspill alle sammen.
  15. Tvilsomt. Finnes ikke knøkkelhul på den andre side.
×
×
  • Opprett ny...