Gå til innhold
LRforum
 • Bli medlem

suprlite

Medlemmer
 • Innholdsteller

  93
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om suprlite

 • Rang
  Aktiv Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Mo i rana

Previous Fields

 • Location / Bosted
  stord

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. suprlite

  D2-2002mod hugges

  Starter og går bilen? -klarer den isåfall en tur på 100mil?
 2. De kan nok brukes om igjen, men jeg foretrekker å skifte når jeg først har det ifra hverandre.
 3. Den bolten du har linka til er til en disco 3..
 4. Jeg skal strax igang med å installere egr blanking-kit - og lurer på hvilken dimensjon det skal være på boltene, da nye bolter ikke fulgte med setet.. -Hint og tips for ikke å knekke boltene mottas med takk.. Det samme lurer jeg på på bumpstops bak. Jeg skal sette på nye, og heller ikke her følger det med nye bolter.. Edit: Bilen min er en disco 2 - 2003 mod..
 5. Bruker selv biltemas tyntflytende linolje i hulrom og steder hvor god krypeevne behøves, mens resten av understeller får seg en dusj med kokt linolje, som er tykkere og ikke drypper så mye.. Resultatet på sikt er det for tidlig å si noe om for min del..
 6. Har skifta olje på gearkasse og motor, toppa opp olja i akslingene, skifta luftbelger, og spraya bilen full av linolje under. Utover sommeren har jeg litt mer "småplukk" som skal gjøres: utbedring av ramme (mulig bytte av bakerste del).. Skifte oljefilter i gearkassa, samt hovedoljefilteret på motoren (fikk bare skifta rotasjonsfilteret i denne omgang) videre så blir det plugging av egr-dritten, på med nye bumpstops bak og så snart de nye dekkene kommer skal selvsagt de på (grabber at3 265/60r18)... Åsså burde jeg jo såklart ha rydda ut av bilen og støvsugd og rengjort innvendig, men det e jo sååå kjekt å ha 60kg verktøy, jekker, støttebukk, jekketalje osv osv liggende baki bilen til enhver tid
 7. suprlite

  Bytte av rør til ACE bak pga rust

  Jeg brukte biltema rør og koplinger. Funka fint det..
 8. suprlite

  Noe så sjeldent som ACE-trøbbel :D D2 TD5

  Takk for råd. Har allerede bestillt den det var lenket til, så jeg får krysse fingrene for at den holder en viss kvalitet. -Har forresten prøvekjørt noen km med nødreparasjonen min, og det fungerer enn så lenge..
 9. suprlite

  Noe så sjeldent som ACE-trøbbel :D D2 TD5

  En optimistisk temp.fix inntil delene kommer. Strax prøvetur
 10. suprlite

  Noe så sjeldent som ACE-trøbbel :D D2 TD5

 11. suprlite

  Noe så sjeldent som ACE-trøbbel :D D2 TD5

  Ok. Nå hadde jeg ikke stor fart da.. Kanskje 10-15 km/t rett etter jeg hadde forlatt inkjørselen.. Jeg får satse på at det er så enkelt som å skifte den da.. Bestiller 2 stk, da den ganske sikkert begynner å bli slitt på andre siden og -Takk for hjelpa..
 12. suprlite

  Noe så sjeldent som ACE-trøbbel :D D2 TD5

  Delen du henviser til er jo til fremakslingen. Dette er bak. Og det skulle stor kraft til for å presse dette på plass..
 13. suprlite

  Noe så sjeldent som ACE-trøbbel :D D2 TD5

  1: Kule på ACE-arm og socket 2:Kule øverst på bilde, og socket bøyd mot kamera 3:Hvordan det ser ut på motsatt side 4+5: kule+socket
 14. suprlite

  Noe så sjeldent som ACE-trøbbel :D D2 TD5

  Meeh, jeg skal gå ut å ta bilde så du får se hva jeg mener -PS: dette er på bakakslingen.
 15. Har (igjen) fikset et ødelagt rør på ACE (rett foran der det går over i slange). -Men samme dag (før) som det røyk denne gangen så opplevdes en ny feil: en bankelyd under bilen ved hump/krenging. Så når jeg hadde skjøtt røret oppdaga jeg at ACE-armen sto i øvre posisjon; så høyt at bærekula på ACE-armen var dratt ut av socketen den skal hvile i på akslingen. -Og dunkingen jeg har hørt er ACE-armen som slår OPP i bilen. Jeg fikk pressa kula ned i koppen igjen og tok en prøvetur, men den poppa ut igjen etter få meter og slo opp i bilen igjen. -Det virker rett og slett på meg som om ACE presser armen feil vei?! -for dette skal vel igrunn kun presse nedover? -Ikke dra oppover slik at kula dras ut av socketen? -Kan det være at systemet må luftes? -Ventilblokk? -Føler av noe slag? -Annet? Nå skal det sies at jeg har kjørt noen uker med moderat lekkasje i det reparerte røret - hvor jeg har fyllt etter med motorolje (jeg vet:FYY) istedetfor servo-olje hver gang gult eller rødt lys har dukka opp ettersom det hadde blitt svindyrt å fylle en liter servoolje hver tredje dag . -Så kanskje noe i ventilblokka har tatt skade av dette?? Uansett: dette er jo ikke bra: det dunker ganske kraftig oppunder bilen når armen klasker opp, så dette må jeg finne ut av fortest mulig.. PS: det lyser ikke i noen varsellamper..
×