Jump to content
LRforum

suprlite

Members
 • Content Count

  193
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About suprlite

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Mo i rana

Previous Fields

 • Location / Bosted
  stord

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Min D2 2003 starter i alle gir. Har nettopp vært på telefonen med en annen D2 eier som har det likedan. Nå skal jeg ikke være for påståelig før jeg finner dokumentasjon, men jeg har lest at disco 2 td5 ikke skal trenge å stå i P/N for å starte. Ellers enig med Brage i at (vanligvis) skal såklart en automatkasse kun kunne startes i P/N.. PS: kanskje flere D2-eiere her på forumet kunne teste om de kan starte bilen i andre posisjoner enn P/N?
 2. Nei. Discovery 2 kan startes i alle gir.
 3. Selv har jeg hatt tres amigos to ganger. Den ene gangen var det brudd i ledning til en ABS-sensor. Den andre gangen var det "shuttle-valve" som var gåen. Begge deler er lette og rimelige å fixe. Men det første du bør gjøre er å få avlest feilen(e) med diagnose-utstyr (nanocom, foxwell etc) slik at du veit hvor du skal begynne å leite. (Har selv en nanocom, og den er verdt hvert et øre mtp alt hodebryet og feilsøkinga den har spart meg for).. -Kan forøvrig nevne at tres amigos`en din før eller seinere blir en `permanent feil` som ikke lar seg fjerne ved å skru tenning av og på igjen når den har dukket opp xx antall ganger - og da MÅ den fjernes vha diagnoseutstyr (samt reparasjonen). Så var jg deg ville jeg investert i nanocom eller foxwell først som sist. Du kommer ikke til å angre.
 4. Det har garanert større sjanse for å stanse lekkasjen enn ikke å gjøre noe. Dessuten tar det kort tid og er billig å gjøre.
 5. Du KAN jo prøve å ta ut røret, kline et tynt lag pakningsement rundt det, og dytte det inn i (det rengjorte) hullet igjen.
 6. suprlite

  Disco2

  Haha, den er grei. -Det var du selv som sa at det blei skroting. Bra at du ombestemte deg. Særdeles stilig bil.
 7. suprlite

  Disco2

  Og jeg er intressert i støtfangeren/ forskjermen og felger/dekk og sikkert mer. Men hvis motor bare har gått 5000km og du har garanti så skjønner jeg ikke hvorfor du vurderer å skrote??? -Og hvis du ikke vil ha bilen, så finner du garantert noen som er villig til å betale godt over skrappant for den..
 8. Jeg tror campbell her på forumet har en liggende..
 9. På min disco 2 2003 mod bruker jeg ikke engang elektronikken. Startsperra er kobla bort med nanocom og jeg bruker en slipt nøkkel fra låsesmed til å åpne og lukke bilen med..
 10. OP: fikk du til å skifte " on the move"? (Men bilen i fri)
 11. Fikk du "tres amigos" også? Isåfall kan det være solenoid-releet til abs-systemet..
 12. Jeg vurderer å få tunet disco 2 td5`en min med stage 2 tuning (har egr, rake rør med unntak av bakerste potte, større intercooler m/silikonslanger) og blenda egr. Hvor fort kan jeg forvente at den går fra 0-100 etter tuning??
 13. Det hullet under gearkassa skal være åpent -eg kjøpte disco 2 selv for rundt 3 år sia, og holdt på å freake ut da jeg krøyp under bilen og så hullet. Var sikker på at nå hadde gearkassa bare timer igjen å leve.. -Men så fikk jeg forklart at det er et luftehull. Du KAN montere en vadeplugg der, men belhousingen blir allikevel ikke tett - det er nemlig 2 hull til i bellhousingen.
 14. Gratulerer med ny bil Har samme årsmodellen selv. Bakluke som ikke kan åpnes fra utsida skyldessom oftest at håndtaket trenger smøring. Da henger det utvendige håndtaket seg opp.. Det du må gjøre er å spraye godt med D40 eller lignende i alle åpninger du kommer til rundt håndtaket samt dra håndtaket ut med en bøyd wire e.l. (Det KAN selvsagt være at et stag e.l inni mekanismen har hoppa av, men overnevnte feil er den vanligste). Ang høy/lavserie: du har prøvd å skifte med bilen stående i fri mens den ruller sakte? Det er vanskelig å få skiftet hvis bilen står i ro.. Det er en forholdsvis lett bil å skru på, og delene er rimelige hvis du bestiller fra england. Og det at noe ryker hele tiden skal du ta med ei klype salt -OftestDet finnes utrolig mye ekstrautstyr til disse (offroadstash o.l) kommer disse påstandene fra folk som IKKE kjører land rover.. Selv har jeg langt lavere vedlikeholdskostnader enn folk jeg kjenner som kjører 10-12 år nyere audi og bmw.. -Og det er en smal sak å få mer kraft i motoren. Hvis EGR ikke er fjerna, sørg for å få gjort det.. -Alt den gjør er å kokse igjen motoren og fore den med skitten varm ogsygenfattig luft; det motsatte av det den vil ha.. PS: husk å få satt inn rama med fluid-film snarest mulig, og få sveisa plate i det som måtte være av hull..
×
×
 • Create New...