Gå til innhold

sparbo

Medlemmer
  • Innlegg

    5
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

sparbo sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Jeg har en 1987 mod Range Rover 3,5 efi med 4 trins automatkasse: zf 4 hp 22 automatkasse. Girkassen er da gåen jeg har en girkasse fra en 90 mod som jeg kan få kjøpe. Så jeg lurte på om jeg kan bruke girkassa fra en 90 mod Range Rover?
  2. Skulle koble inn diff sperre så fikk jeg et smell, og da dro bilen bare på ett hjul? Når jeg koblet ut diff sperren igjen, ble det bare en masse ulyd og bilen gikk ikke fram!!??? Nå må jeg kjøre med diff sperre inne for og komme meg fra A til B....... Fikk et tips om at det kunne være (transekassen)?? bilen er en 1987 RR 3.5 i...... Er det dyrt og eventuelt mye arbeid og skifte denne?? Kan noen hjelpe meg her???
  3. Hei. Jeg trenger en høyre dør til Range Rover 1987 mod. Det må helst være en komplett dør med, hengsler, el speil, el vindu, og sentrallås. Er det noen som kan være så snill og hjelpe meg med dette?!!!!
  4. Takk for tipset.... Tenninga var helt fin før jeg skiftet delene....
  5. Jeg har en range rover 3,5i 1986 mod. Han vil bare ikke starte! Har byttet fordeler lokk + rotor, plugg ledninger og plugger!! Pluggene får gnist men motoren tar ikke etter å starte... Er det noen som kan være så snill og hjelpe meg med det her???
×
×
  • Opprett ny...