Gå til innhold

lakjerstad

Medlemmer
  • Innlegg

    359
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Skrautvål Valdres

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Skrautvål Valdres

Nylige profilbesøk

1 210 profilvisninger

lakjerstad sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Skulle skifte frontrute i går. Da fant de rusthull under lista. Fikk tak på en rustsveiser/sandblåser, så han fikk tatt litt ekstra rundt med det samme han holdt på. Venter fortsatt på deler ifra England? Fikk nanocomen i dag da?
  2. Tja.. Kjente litt vibrering i rattet i høyresving på vei hjem fra jobb i dag tidlig og tenkte at det kunne være et hjullager. Hadde tenkt å jekke opp bilen framme og sjekke lagerene før kjerringa dro avgårde, men det ble ikke noe av. Hadde nok ikke sjekket bak uansett tror jeg.. Men med 2.5 time søvn i natt og overtid på jobb så var det Ikke så fristende å begynne med bil, det kan man jo alltids angre på? Bare jævlig glad det gikk så bra som det gikk. Mye man skulle gjort og burde gjort?
  3. Det blir såklart gjort Har et sett med calippere liggende til ene eller andre siden, kjekt med feilbestilling
  4. Heisann godtfolk.. Man skal ha litt flaks innimellom. Kjerringa var på vei til Vang i Valdres da hun mistet ene bakhjulet under fart, like ved Lomen for de lokalkjente av oss. Heldigvis traff hun ingen og hjulet stoppet fint langs autovernet på motsatt side. En i fotballfølget hjalp henne med å få på igjen hjulet og komme seg til nærmeste busslomme. Jeg satt hjemme med småtten og kastet meg i konebilen og kjørte opp dit. Heldigvis minimale skader. Felgen er nok kass, bremseskiven må byttes, sammen med klosser og kanskje en calipper og hubben må nok også byttes da det knakk en bolt. 3 amigos er såklart også til stede. Kjentes ut som calipperen hang litt på til og begynne med, men utviklet ikke noe spesielt med varme, så fikk kjørt hjem til Fagernes med reservehjulet. Den kjennes også noe svampete ut bak ved svingpådrag men det var kanskje litt til stede før det skjedde☺️ Alltid fint å vite at det bare er 3 uker til EU-kontroll med lutt å gjøre fra før? Alt i alt kunne det gått mye værre? Kvelden skal nytes på verandaen med en øl før arbeidshelg?
  5. Æsj det var dritt da Det var den slangen vi var litt bekymret for ja..
  6. Ka tid kommer delene med Valdresekspressen? Skal jeg evt hente på Fagernes og ta med til Beitostølen?
  7. Beklager at eg ikkje kunne være til større hjelp, lite med 4.6 bensindeler i garasja/området.
  8. Litt nedbør som er ventet i morga, fortsatt kaldt i høgda. Bor på 780m på Fagernes, sånn ca -5 om morraen i 8-9 tida enda. Snøen/nedbøren som la seg i natt ble ikke liggende på veien ihvertfall...
  9. Vi har vel også hatt våre problemer med motorer til ambulansedrift. 2 oljeskift og motorbytte har vel vært gjennomgangsmelodien her.. No har vi fått caravelle med bensin og den har ihvertfall holdt 130' uten motorbytte, dog mener jeg på at den begynner å bruke litt olje for tiden. Maks lastet og hard bruk er vel ikke akkurat det beste for levetiden..
  10. Tatt ned fremre mellomaksling/propshaft og aktivert difflocken i kassa sånn at man kan kjøre litt til jobb. Blei ikkje heilt kvitt dei lydane som e trodde kom ifra den, men får vel skifte alle kryssa og senterlageret når den først er nede. Har hatt litt slag i den når e har gått av og på med gassen..
  11. Fikset innslaget til starteren i dag. Den har vært litt til og fra i antall startforsøk hver morgen. Etter 15 klikk før start på onsdag skulle den til pers i helga. Har heldigvis tilgang til en grav gjennom jobben så det var en enkel jobb egentlig. Hele jobben kunne vært gjort på 30 min hadde man ikke brukt så lang tid i telefonen samtidig som man demonterer..
  12. Har liggende en ny her i Valdres. Kan evt gå i posten på mandag, usikkert kor lang tid den vil bruke til Kristiansund. Hvis ikkje nokken skal forbi her og oppover da og kan ta med nærmere..
  13. Det er selvfølgelig et alternativ som må vurderes. Mitt største problem no er at veien er stengt ved Voss. Blir noen timer med omkjøring. Og med nattekjøring på jobb er jo alt som det bruker å være før jeg akal til Bergen?
  14. Takker for tilbudet. Skal vel muligens tilbake 27 desember men uten D2 mulighet er vi like langt?
  15. Heisann alle sammen. Tror jeg begynner å få litt problem med startsperra på discoen. I forrige uke ville ikke alarmen slå seg på og bilen ville ikke starte når jeg prøvde på det. Den startet etter 10 min. I går og i dag skjedde det samme, låste og åpnet bilen med alarm og den startet etterhvert. Byttet batterier i fjernkontrollen forrige uke bare for å utelukke det. Tror det er startsperren som tuller. Når den ikke startet forrige uke så blinket lampa for alarmen. Usikker på om den gjorde det i går og i dag. Skulle hatt tilgang til en nanocom i 5 min og bare fjernet startsperren og alarmen for å sikre at jeg kan komme meg på jobb ihvertfall ;-) Er det noen i Bergen som har mulighet på mandag? Skal hente eldste datter på Sotra på mandag. Lars 9o173295 Disco2
×
×
  • Opprett ny...