Gå til innhold

Knut

Medlemmer
  • Innlegg

    91
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Tananger

Knut sine prestasjoner

Aktiv Medlem

Aktiv Medlem (3/7)

  1. Her finner du det du leter etter: http://www.techwebasto.com/thermosystems_heavy_truck.htm
  2. Da har jeg fått svar av biltilsynet: Hei Etter den 25 mai 2007 ble det innskjerpet dette med krav til frontale beskyttelsessystemer. Utstyr som monteres foran på ett kjøretøy må dokumenteres att det tilfredsstiller direktiv 2005/66/EF og beslutning 2006/368/EF. (§ 14-3).Dersom montering av vinsjs skal kunne godkjennes må det fremskaffes dokumentasjon på att utstyret og monteringen av dette er godkjent etter de nye direktiva. -----Opprinnelig melding----- Fra: Knut Håkon Næss [mailto:khnaess@hotmail.com] Sendt: 4. januar 2008 15:24 Til: Serigstad Bjørn Emne: RE: Montering av vinsj Hei igjen! Takk for svar. Må slike beskyttelsessystemer føres inn i vognkort? Eller holder det at man har med dokumentasjonen i bilen? Hei Slike ting skal godkjennes, og føres inn i vognkortet. Ut fra dette svaret trekker jeg den konklusjonen at alt må inn i vognkort.
  3. Takk for svar! Ut i fra overstående innlegg tolker jeg det slik at ikke arb fangeren trenger å vises. Så enkelt tror jeg ikke det er... Alt må vel inn i vognkort i disse dager? Jeg har sendt mail og brev til biltilsyn med samme spørsmål. Jeg for se hva de svarer. Hvis det i det hele tatt kommer noe svar
  4. Hehe. har lagt samme spørsmål på nlck.no... Men erfaringsmessig så har folk mer peil her inne og jeg har fått mye god hjelp før da jeg hadde Disco II. Dessuten så selges j ARB til Lr også så kanskje noen her inne har erfaring?
  5. Hei! Regner med at dette har blitt diskutert før flere ganger men jeg har desverre ikke fått med meg konklusjonen Hvordan er det med godkjenning av en ARB vinsjfanger? Er dette helt umulig i Norge? Bilen det gjelder er ikke en LR med en landcruiser hj60 1982 modell. Jeg vet at ARB lager fin-fine bullbar til denne bilen.
  6. Selger min 1 år gamle T-max EW9500 til halv pris = 3000kr. Stått på bilen i ett år men kun vedlikeholdskjørt 5-6 ganger. Holder til i Stavanger TLF 98462214
  7. Takk for raske svar som alltid!
  8. Jeg har fått det for meg at alle biler med grønne skilter skal inn til eu-kontroll hvert år. Stemmer dette? Eller er det bare inne i mitt lille hode?
  9. Knut

    kobling av winch

    Ok da kobler jeg meg rett på et av batteriene. Det går sikkert fint, winchen er jo allikevel mest til pynt....
  10. Knut

    kobling av winch

    For å belaste batteriene likt trodde jeg det var lurt å koble winchen direkte på starteren der hvor ledningene fra batteriene kommer inn.... Men jeg kan prøve meg frem. Men dersom jeg kobler meg på starteren, hvor skal jeg da koble jordingsledningen? På et av batteriene eller motorblokka?
  11. Knut

    kobling av winch

    Hei! Håper dere kan hjelpe meg selv om det denne gangen ikke gjelder et LR-produkt. Jeg har en Mitsubishi L200 som jeg har montert en winch på. Denne skal så kobles opp mot strøm. Bruksanvisningen forklarer enkelt at svart ledning skal på - på batteriet og rød ledning på pluss. Men bilen min har doble batterier (12 volt). Hvordan skal jeg da koble det? Hvert batteri har en svart ledning som går til motor blokka. De røde ledningene (+) på batteriene går hver for seg frem til starteren og her er begge ledningene festet på det samme strømmottaket.. Kan jeg koble svart ledning fra winch til motorblokk og rød ledning på starter (der hvor ledningene fra batteriene kommer)? På forhånd takk Knut
  12. Knut

    montering av vinsj

    Ok, takk for svar Jeg regner med at batterikapasiteten holder, vinsjen blir nok mest til pynt tenker jeg...
  13. Knut

    montering av vinsj

    Hei P.g.a. økonmien har jeg dessverre ingen LR for tiden men må ta til takke med en mitsubishi pickup L200 1993 modell. For å hotte den litt opp har jeg tenkt å montere en T-max vinsj 9500 på den. Harderfor er par spørsmål: 1. Jeg ser at vinsjen veier nesten 40kg!! Er ikke det litt mye å henge på fronten av en pick-up? 2 Bilen har to doble batterier på 60A som standard oppsett. Holder dette for en såpass kraftig vinsj? MVH Knut
  14. Knut

    winch

    Ønsker å kjøpe en brukt og BILLIG winch (2000-2500kr). Warn eller likn. 12V. Bør finnes i Stavanger eller Larvik området!
×
×
  • Opprett ny...