Jump to content
LRforum

Øyvind Dørum

Members
 • Content Count

  380
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Øyvind Dørum

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Oppdal

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Oppdal

Recent Profile Visitors

615 profile views
 1. Hei Hva har du tenkt til pris på frontfangeren?
 2. Skiftet starter på 130'n. Rask levering fra Winther-Sørensen, og en knapp times jobb.
 3. Ja, ser den, men hos meg tror jeg ikke det hjelper om jeg putter inn en hel sau engang, rimelig ferdige. Men mulig jeg kan reparere de. Hadde vært enkelt å bare satt inn nye..
 4. Skal skifte bakdører på 130'n etterhvert. Hvor kjøpte du dører? Kjøpte du komplette dører? Pris du betalte for bakdørene?
 5. Litt dårlig bilde, men 110 puma og en Santana med hvert sitt taktelt, på Oppdal.
 6. Har undersøkt litt rundt angående olje på hovedgirkasse. I instruksjonsbok står det Dexron2-olje, mens det blir anbefalt MTF-94 på R380-girkasse. Land-Rover kom med en servicemelding ang dette, for en del år siden. Fikk MTF-94 i posten idag, men søkte litt på nettet rundt dette. Der ser jeg at flere Defender-eiere rundt omkring på kloden, får en uling i fra girkassa i hastigheter rundt 80-90 km/t, etter å ha kjørt en stund med MTF-94. Lyd, ifølge flere, forsvinner med annen olje. Kan det være det du også hører?
 7. Kjørte en tur for å se om båten.
 8. Jeg løsnet pedalboksen, for å komme til skruene som holder mastersylinder. Tok den ikke ut, hadde den bare løs. Trangt, men med litt tålmod så går det.
 9. Er dette den bilen Pederover skulle selge?
 10. Send komplett viskerarm (fra og med den delen som skal inn på splines/motor) til Øyvind Dørum Sunndalsvegen 959 7340 Oppdal Sender du kontonr på pm for beløp?
 11. Komplett viskerarm til bakrute?
 12. Slettes ikke knotete forklart, fullstendig forståelig. Da blir det ny giv imorgen:) Takk for tips!
 13. 'kjente' under med fingrene, men kjente ingen åpning, skal sjekke imorgen. Er det slik å forstå at det ikke er noe annet som skal demonteres? Bare å skru ut bolter og skifte?
 14. Tenkte jeg skulle bytte dørhengslene bak (2 seterad) på 130'n idag. Hva må demonteres for å komme til de nedre mutrene til hengsler? Skrudde i bakkant av sete, demonterte belte-snellen, men der er det både en popnagel Og sveisepunkt fra fabrikk. Søkte på you-tube, men fant bare på framdørene.. Må setekassen demonteres?
×
×
 • Create New...