Gå til innhold

Superpappio

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

1 følger

Profile Information

  • Location
    Bergen

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Superpappio sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Oppdatering. Innom Møller i morgentimene. De kjente selvsagt (motvillig) til problemet. Kjøpte ny o ring. Den er priset som gull, og kvaltetstestet som marshmellows. Ble anbefalt å montere dette med andakt på radioen, og kamferdrops i munnen. Smurte godt med silkonfett og monterte ny o ring forsiktig. Tett! Enn så lenge. Lærdom: Kjøp filter hvor som helst, men original o ring.
  2. Viktig med god merking av fasiliteter. :-)
  3. Service på bilen like før ferien. Byttet dieselfilter med pakning. Ikke tett! Satte på igjen gammel pakning etter anbefaling. Tett...til nå. Er på ferie, og det lekker litt fra filterhuset. Ikke gunstig pga. reimer og slikt under der. Noen tips til hvordan dette kan fikses? Smøre o ring med noe?
  4. Har drevet med dette en stund.....og bannet mye. Om pcen ikke har fw er det kanskje en eldre pc....glem det. Utstyret må være topptrimmet, og ha masse minne...Bruker Pinnacle, men har også prøvd Adobe Premiere. Den er mere for viderekomne. Movie M fungerer helt fint til enkle ting. Husk at alle fancye overganger og effekter trenger enormt med pc kraft. Hold det enkelt! Tar tid, mener morro da!
  5. Hvorfor har den hengerfeste fremme? :-)
  6. Har fått tak i et tenningsanlegg til Xmil som er originalt, men med "vanlige" plugghetter. Hvilken type plugger trenger jeg da, og hvor er det enklest å få tak i dem? :-)
  7. Jeg har dem i min, passer fint....Har du annen plassering?
  8. http://www.adressa.no/nyheter/nordtrondelag/article8419379.ece Spørsmålet er om det kan regnes som handicap å eie en slik bil? :-)
  9. Jeg har ikke mottatt dette.....noe feil da.....? Bor på vestlandet, men ikke så langt vest...
  10. Er det ikke en vekt rigget, og en vekt urigget på ex mil?
  11. Har slekt som har Freel. 2001 med diesel. Svart røyk ved pådrag....litt lugging spesielt i 3. gir. Noen forslag til hva som er feil?
  12. Hei! Har en ex m med orginalt oppsett. Har hatt start på den noen ganger uten at den går veldig fint. Sååå var det plutselig slutt. Jeg er ganske grønn på dette, men har rotet litt....åpnet fordeler, og da viser det seg at denne er løs....kan dreies litt for lett.... Så er spørsmålet.....hva gjør jeg....hvor starter jeg med feilsøkingen....... Har funnet noen beskrivelser men alle starter med...."kjør motoren varm"....Den står i sola nå om dagen da.....:-) Forresten har bilen fått navnet Mahatma....pga. sin fredelige fremtoning. Noen tips?
  13. Noen har fått 2 er feil på PKK på slakk i styresnekken på en Hilux. Justeringsskrue på toppen av snekke består av en kontramutter, og en justerskrue. Disse sitter veldig godt fast i hverandre, og trenger litt kjærlig omsorg med slegge......Vet noen hva som skjer om denne justerskruen skrus helt ut? Det hadde vært mye lettere å skille de to da.... Tips for justering?
  14. Som gammel trykker vet jeg at en del eldre trykkerier ikke helt vet hva de skal gjøre med blytypene sine..... De lagres noen år, til noen blir lei, og dumper alt......du kan jo spørre rundt... Fin båt da...... :-)
  15. Hehe...trodde det het "grisepikk" men.... Problemet er ikke den biten med gjenger, det er glidestykket som sitter igjen i selve caliperen.....skal det gli ut, eller er det festet på noen annen måte enn med rust?
×
×
  • Opprett ny...