Gå til innhold

tozva

Medlemmer
  • Innlegg

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Location
    Hemsedal

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Norge

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

tozva sine prestasjoner

Nykommer

Nykommer (1/7)

  1. Nå har jeg endelig oppfylt drømmen om å kjøpe meg en Defender! Har lyst til å montere en LED-bar på undersiden av takgrinda (se vedlagt bilde av bilen). Er det noen som har samme type ‘takgrind’ og har montert på led-bar og har noen anbefalinger? Evt. bilder av hvordan det ble seende ut.
  2. Se link: http://m.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=72236358 Selges for 20.000,- til folk på forumet her!
  3. Har i dag en 2013 Discovery med kjennetegn: NF60831 Er en varebil, som jeg nå vurderer å gjøre om til personbil. Men jeg trenger litt hjelp til å finne ut hva avgiftene blir på. Har funnet fram denne kalkulatoren som sikkert stemmer? http://www.toll.no/templates_tad/changevehiclestatus.aspx?id=77 Men det jeg mangler info om er hva Nox,en på bilen er, og om egenvekten vil bli høyere/lavere når jeg setter inn setene. Noen som har noe peiling? Har sett i vognkortet på en 2012 mod. personbil, der er egenvekta 135 kg lettere på personbilen enn min 2013 varebil.
  4. Vurderer å importere en Discovery, men trenger Nox-utslippet og slagvolum i kubbikcentimeter for å regne ut avgifter. Noen som kan tallene? Blir mest sansynlig en 2008-2010 model.
  5. Hehe, var å testet den forrige uke. Bor 2 minutter i fra der den står og kjenner typen. Var en del småfeil på den, men det skulle jo bare mangle når prisen er som den er. Men jeg hadde nok kjøpt den om jeg hadde fått solgt Volvo'n jeg har nå, men ikke før det. Fant ikke noe skinninteriør hos Brødrene London nå, kanskje solgt? Hvor i Sverige skal jeg lete?
  6. Hei, vurderer å kjøpe meg en Discovery 3 2005 model, den har samme utstyr som HSE, men er en SE pga. at den ikke har skinnseter. Det jeg lurte på er om det er noen som vet om det går ann å få lagt om setene, sånn at det blir skinnseter på de. Vet at de enkelt bytter det på BMW,r i Tyskland. Noen med noe kunnskap her?
  7. Selger 2009-2010 versjonen av Land Rover Satellite Navigation DVD. Pris: 1500,- Kontakt: svare.tor@gmail.com
×
×
  • Opprett ny...