Jump to content
LRforum

telindnor

LRF Society
 • Content Count

  4,544
 • Joined

 • Last visited

About telindnor

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Porsgrunn

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Porsgrunn

Recent Profile Visitors

3,314 profile views
 1. Jakt-TUR i helgen også Bart i lavlandet, men ca 30cm snø på topp-platået. Ganske blytungt.. Denne sto på parkeringen opp mot fjellet. Et par kilometer på passe dårlig vei. Snedig grill på denne vel?! Søndag på sopptur i et litt lavere fjellområde.
 2. Ganske Lucas-skummelt nå asso. På fredag kjørte førersetet fremover som eneste fungerende bevegelse. Og så var det stopp på alt. Eller jeg kunne kjøre seteputen på passasjersetet. Reiste til fjells på tur, og kom hjem til fullt fungerende fører sete. Alt funket...en stund, og så var det helt dødt igjen. Passasjersetet også helt dødt. Ja ja...Lucas, bare kom igjen. Jeg er klar for en kamp...
 3. Knalltøff. Må beskues en dag
 4. Fantastisk Så jo, og hørtes hel og grei ut. 25k asso
 5. Ferdig sveiset på passasjersiden. Siste økt...Måtte lappe litt på c stolpen også der. Startet og kjørte motoren varm, mens jeg testet litt på hva jeg har og ikke har av elektriske funksjoner. Mye surr på denne! Blant annet kun en vindusvisker i bevegelse. Hvor sitter drev og motor. Må jeg ut med dæsjbord? Motorene til setefunksjonene funker lite og ingenting. Hører det kikker i relee, men motor går ikke. Hvordan fikse?
 6. Ha-ha...konge. Du ER gæærn du Grattis men ENDA en
 7. Rev av dørhåndtaket bak på Freelanderen her om dagen. Plasten blir til kjeks over år. Limet tilbake det som var ødelagt bare. Bak håndtaket var det verre, solid rusthull. Måtte kutte ut 5*10cm og sveise inn en platebit. Satser på at det holder en stund nå
 8. Da tenker jeg kanal og gulv på høyre siden er ferdig sveist. Et par tips fra en som ikke kan, men dog... Den store magneten er genial. Bruker den til å holde emner, men også til å koble jordingen til sveiseapparatet. Punkter først her og der, og sveiser mer og mer helt sammen. På alt av struktur konstruksjoner, feller jeg inn emner, men på "pynt, som ikke blir synlig, legger jeg noen ganger nye plater utenpå..
 9. Puma bakseter. Løp og kjøøp. Superoppgradering!!! https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=160026500
 10. I kveld sto gulv og vegg i fotbrønnen for tur. Sveiset inn ny plate på utsiden av de eksisterende, men innenfra altså. Ingen kommer til å se disse. Og, bare så det er sagt, sveise med gass er enklere og gir bedre resultat, i alle fall for meg. Mye mindre sliping med vinkelsliper etter sveising blir det og.
 11. Så bra, gratulerer Vedr tak etc, så burde vel noen være interessert i sånt. Tette sidevegger og cat-flap er ikke dagligkost
 12. Ønsker å kjøpe til Classic med 3,9V8 fra 1993: MAF sensor OK "Skikkelig" coil OK Glass til høyre lykt bak, begge. OK Sikkert mer også. Fyller på med ønsker. Har en plan om mulig retromodding. Trenger da: Lyktomramming foran. Alu-blikk. OK Ønskes p.t Venstre blink-park lykt foran (i plast) OK, trodde jeg, men mangler denne fortsatt Venstre plasthjørnet på støtfanger bak Støtfangere foran og bak med stål hjørner.
×
×
 • Create New...