Jump to content
LRforum

telindnor

LRF Society
 • Content count

  3,468
 • Joined

 • Last visited

About telindnor

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Porsgrunn

Recent Profile Visitors

1,666 profile views
 1. Kuliens garasje

  Dette fikser du Kjartan Tommel opp og fingre krysset!
 2. Mr. Larkin

  Helt toppers rett og slett!
 3. DE forsvant den veien......

  Ja, når du sier det sånn så er det jo ikke så gæærn. Men det er ikke så sprekt med varme fra apparatet. Enten kommer det ikke nok varmt vann til apparatet eller så er kanskje registeret tett. Hvor mange watt bør det originale levere? Tenker noen ganger på om jeg kanskje skal prøve en 4,2kw båt varmer lik den jeg har bak i Defenderen i seriebilen. Ville muligens fått mer blås og varme da?! Vist er vi jo det Men med jakke og hansker på var det ingen som klaget.
 4. DE forsvant den veien......

  Vi er på bursdagsfeiretur med yngsten som blir 16 og venninner. Blitt en tradisjon det. Det ble så mange denne gangen at vi måtte ha to biler. Og når bil nr 2 er en seriebil så ble den nettopp bil nr 2 oppover til fjells. Det er den vi har best dekk på for tiden. Tempen varierte fra - 5 til - 13 og det var ikke veldig varmt i seriebilen da. Var nede i 10 grader på det laveste. Men nydelig tur. Helt stjerneklart og vakkert
 5. Drågets garasje

  "Alle" har jo noe lekkasje ovenfra. Synes det er vanskelig å finne både feil og fiks. Spennede å høre om DU traff spikeren der Frode!?
 6. "Stallo"

  Husker ikke hva jeg fylte på 200tdien, men jeg er ganske sikker på at den finnes her: https://www.billigbilpleie.no/pl/Auto-Motorolje_146128.aspx Jeg kjøper ganske mye olje og har ikke funnet noe sted som er billigere. Men, jeg kjøper i 20liters dunker og gjerne flere slik at frakt blir gratis.
 7. Vedr. LMK forsikring

  Leser endel om LMK forsikringen på Facebook, men jeg ser lite info ellers. Tenkte jeg derfor skulle dele info. (Til info så har jeg har ingen tilknytning til LMK, kun forsikret bil der.) Viktig informasjon rundt krigen som pågår ovenfor forsikringskundene tilknyttet LMK!Nytt fra LMK 9/2017.Konkurransen hardner til – IF matcher prisene fra WaterCircles uansett!Som et siste forsøk på å beholde LMK-kundene, har nå WaterCircles startet en priskrig overfor LMK-medlemmene. Vi vil likevel minne om at forsikring er mye mer enn pris, men LMK har tidligere meddelt våre medlemmer at IF vil tilby like priser som WaterCircles. Dette var basert på de prisene medlemmene hadde i WaterCircles p.t., men den nylig oppståtte situasjonen hvor WaterCircles sender ut tilbud og ringer rundt til våre medlemmer, vil vi med glede kunne presentere følgende;IF tilbyr like priser med WaterCircles uansett hva WaterCircles tilbyr! I tillegg har vi vesentlige forbedrede vilkår, noe som gir et langt bedre produkt enn det WaterCircles i dag tilbyr gjennom LMK-Forsikringen. Dette er blant annet knyttet til at samtlige forsikringer har førsterisiko, lavere egenandeler, dekning opp til 300.000,- på basisforsikringen samt forbedret veihjelpsordning. Dette burde gjøre valget enkelt?Flyttingen skjer i et raskt tempo nå.IF opplever at stadig flere LMK-medlemmer flytter sine forsikringer fra WaterCircles til IF. Denne prosessen har særlig skutt fart etter at LMK sendte ut et fullmaktsskjema for flytting for få dager siden. LMK vil derfor gjenta viktigheten av at flyttingen skjer så raskt som mulig, slik at man her sikrer grunnlaget for LMKs videre drift og gir våre medlemmer tilgangen til det beste forsikringstilbudet. For LMK blir det derfor avgjørende at klubbene informerer og publiserer nyhetsbrevene fra LMK på alle relevante medier hvor de kommer i kontakt med medlemmene. LMK opplever til stadighet henvendelser fra medlemmer, som ikke er kjent med byttet av forsikringsselskap. Her trenger vi bistand fra klubbene, slik at alle som har tegnet en LMK-Forsikring blir informert og kan videreføre denne.Husk at bare i fellesskap kan vi skape det beste tilbudet til LMKs medlemmer. Med vennlig hilsenStein Christian HusbyGeneralsekretær LMK
 8. Drågets garasje

  Utrolig fet bil!!
 9. county prosjekt

  Du store verden. Det ble såpass ja. Veldig bra Harald!!
 10. Håndholdt luftverktøy gis bort

  Tusen takk!! Etter det jeg vet er den allerede på vei. VBF!!
 11. Muttertrekker?

  Og jammen ble jeg heldig eier av en pussemaskin. TAKK!!
 12. Håndholdt luftverktøy gis bort

  Jeg har mange ganger tenkt at en liten roterende pussemaskin hadde vært kjekt. Har ganske mange prosjekt som har behov for en puss. I alle fall er det et tosifret antall i den kategorien. Vet ikke om det er en god nok historie, men den er i alle fall både ærlig og sann
 13. Drågets garasje

  Jeg brukte Benga..rett på rust på cappingsa på Defenderen og der er det blitt brunt allerede etter noen få uker/måneder.
 14. Muttertrekker?

  Den er klart interessant. 450 NM VS "den gule", som GuttormG ref, som koster noen hundre ekstra på 350NM. Hvorfor er sistnevnte så mye dyrere?
×