Jump to content
LRforum

telindnor

LRF Society
 • Content Count

  4,755
 • Joined

 • Last visited

About telindnor

 • Rank
  ENTUSIAST

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Porsgrunn

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Porsgrunn

Recent Profile Visitors

3,691 profile views
 1. På vår S2 1959 109", så sliter jeg med bremsene. To spørsmål: På venstre side foran, så subber bånda mot trommelen, som om trommelen er oval?! Dette selv om forstrammerne er helt "løse"Har jeg montert noe feil? Forstrammerne treffer der de skal! Tenker å bygge om til to-krets. Passer en to-krets master rett på festene, der hvor jeg har en-krets masteren?
 2. Camper sesongen endelig i gang Flyttet reservedeler opp på taket. Døra bak led kraftig av vekten...
 3. De har jeg en dialog på ja. Takk for tips
 4. Knall..blir nok helt sikkert topp dette!
 5. +1 så drar jeg det med alderen bittelitt ned..
 6. Fin fine biler. Liker godt den i midten asso
 7. FANTASTISK
 8. På tur i skogen idag.. Parkeringen var heelt full....jeg lover Kom over denne tilsynelatende fin-fine doningen. Sjekket med kona om vi "trenger" en sånn, men fikk et klart inntrykk av at det gjør vi ikke... Men...er det ikke??..Er det her dere har havna. Oi, kanskje vi må hjelpe til litt med å få dere ut av knipa.. Tok sin tid før jeg kom meg hjem. Tidvis var det absolutt ingen stier å følge. Ble litt betuttet når denne tydeligvis hadde gått samme ruta
 9. Kjenner ikke til dem heller... Men er nok sensorer antagelig.
 10. Starter med å se etter Gremlinsene tenker jeg... ABS sensorene er gamle, ikke rengjort siden tidlig 1900 tallet antagelig. Tipper det er noe der ja Leste litt om pumpa i dok din i går, og skjønner at den kanskje ikke er heelt på bærtur. Er vel mer kunnskapen min om slike moderne systemer som er på bærtur antagelig Trykkmålere på pumpa...vet jeg ikke noe om. Hvor..hva. Frem med ABS bibelen igjen... Edit, pumpa brukte 50 sek på morgenen i dag. Det er 5 sek utenfor det som er normalt. Starter og går litt for ofte også under kjøring. Vi får se..
×
×
 • Create New...