Jump to content
LRforum

HHB

Members
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About HHB

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bergen
 • Interests
  Klatring, musikk og morro.

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bergen / Hålandsdalen

Recent Profile Visitors

436 profile views
 1. Jeg skal til Stavanger en ukes tid, kjører bortimot tom Defender 110 ned, med retur neste helg. På returen har jeg med meg litt stæsj, men skal ennå ha plass til overs!
 2. Jeg fikk en fantastisk bra *fake* Land Rover S1 mobiltelefon fra liksom-Sonim! Strålende som reservemobil på turer etc, trenger bare et ekstra SIM-kort!
 3. Sikker på at temperaturmåleren viser riktig?
 4. Hålandsdalen er verdas vakraste! Det er verkeleg verd turen Eg kjem om eg kan, det er vel på tide med ein tur til heimtraktene rundt då uansett!
 5. Typisk!! Har lyst, men ikkje plass, tid eller råd...
 6. Hei! Jeg skal muligens en tur til Bergen og tilbake neste helg. Kjører nesten tom Defender 110, så det skal være litt plass..
 7. HHB

  TILBYS

  Kort varsel dette, men jeg er fleksibel... Reiser fra Tananger til Bergen, muligens via Sogndal (blir i såfall over der helgen). Hvis noen trenger frakt til Sogndal, er det definitivt, blir Bergen til slutt uansett. Kjører Defender 110 med et par bag'er. Avreise etter jobb, i firetiden. Hvis noen har noe i nærheten av / ikke-uhøflig-langt-vekke fra ruten som trenger transport, kan jeg gjerne svippe bortom (og sier aldri nei til kaffe og LR prat ). Mob: 92407171, tekst funker før fire, ring etter det - liker ikke sms når jeg kjører Er heller ikke så ofte innom forumet på jobb, men sk
 8. Som standard type "står i vognkort" eller som i "brukes alltid fordi det er største lovlige alternativ, og jeg er fornøyd med det"?
 9. HAH! Mente selvfølgelig 235/85R16! Hvis 255/85 R16 passer, er jo det et lovlig alternativ! Men er TûV-godkjent hevesett det eneste du trenger for å hive på større enn 33"? Du må ikke justere speedometer, skifte bremser etc? Men blir ikke 35" stort uten heving, eller går det også greit? Hva med drivverket? Utveksling? Spørsmålet er vel egentlig hvor store dekk kan en bare slenge på og kjøre med... Og hva må til for at det faktisk er lov? Møtte en kar på Island i vår, som guidet et helt følge med Defendere på 37" dekk. I følge han var den eneste mod'en de hadde gjort på bilene en s
 10. Men det er ikke alltid like lett å finne frem på det beste forumet i verden. Det jeg lurer på er hvor store dekk kan jeg sette på en Defender 110 uten modifikasjoner? Vet 33" er innenfor 5% regelen.. Jeg har veldig lyst til å legge mer i det etterhvert, som heving (men air lockers først ) etc, men økonomien for tiden sier at jeg må begynne med nye dekk. Sommerdekkene mine er rene veidekk, 265/75R16, og blir altfor sleipe i terrenget. Vinterdekkene er 135/85R16, piggdekk med litt grovere mønster. Jeg skulle hatt noen dekk med skikkelig mønster, og helst så store som mulig - for bakkek
 11. Hei! Takker for en flott fjelltur! Vi måtte reise ned igjen litt tidlig, men det var morro for det.. Strålende vær, og endel flere enn sist gang Hiver ut noen av bildene jeg tok med mobilen, håper det er greit! - Og jeg trenger ennå skikkelige dekk! Noen som vet hvor går grensa for dekkstørrelse går, før en må begynne å modifisere? Satser jo på heving etc. etterhvert, men har ikke råd til sånt ennå...
 12. Vurdert 44"? Så denne på Island for to uker siden... *Sukk* Vil ha.. Forøvrig en fantastisk offroad-og-vulkan-tur!
 13. Det ble nye ZU felger, en kjempesprekk i budsjettet, men de er jo skamtøffe! En trøst i den askegrå hverdagen, siden det ikke ble noe tysklandstur..
 14. Var egentlig på vei til Hamburg denne helgen, men det ble jo ikke noe av.. Hadde nok gått for de fra Paddocks hvis jeg hadde hatt bedre tid. Men men. Siden jeg er i Bergen nå, blir det vel en tur til OEC tenker jeg..
×
×
 • Create New...