Gå til innhold

deadprez

Medlemmer
  • Innlegg

    33
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av deadprez

  1. Har et sett felger med dekk til salgs: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=46057404&editAd=true Ta kontakt via sms eller mail: terje@racespec.no 41336138
  2. Kitet er fortsatt ikke solgt. Send mail til terje@racespec.no ved intresse da jeg ikke lenger er så ofte på denne nettsiden. :0)
  3. Har et Range Rover Classic Brooklands kit liggende. Kitet er brukt. Gi bud. Bilde er kun til illustrasjon.
  4. Full annonse med bilder: Finn annonse 94 modell med soft dash på 74 ramme. Det betyr veteran registrert bil meg meget lave kostnader. Har du drømt og en luksus bil til ekstremt lav pris? Da er dette noe for deg. Av utstyr utenom det vanlige, kan det nevnes luft belger som hever og senker bilen. Varmetråder i frontruta. Automatisk avblendbart speil som blir blått hvis det er skarpt lys bak. Elektrisk førersete med 2 memory funksjoner. Elektrisk pasasjer sete. Aircondition og takluke. Rått lyd anlegg med cd veksler. I baksetet sitter du som en konge i Range Rover. De myke og gode skinnsetene med armlene på begge sider gir en luksus følelse langt utover det vanlige. Nye oppgraderte luftbelger EAS, Nye caliptere med EBC slissede og hul borrede skiver og nye bremserør, ny bakre eksosanlegg. Ny dynamo og nettopp byttet alle plugger, olje o.s.v. Denne bilen er meget påkostet de siste årene, men jeg har dessverre tid eller plass til denne bilen lenger. Håper derfor den kan få en ny eier som kan ta godt vare på den. Det er en lekansje i luft systemet som må fikses. (ikke luft belgene, de er splitter nye) Dette er mest sannsynlig kun pakninger. I tilleg hender det at bilen plutselig stopper. Det er bare og starte den på nytt og kjøre videre. Har dessverre ikke fått sjekket hva dette skyldes. Interiøret er meget helt og pent. Chassie har rust på de vanlige stedene. Har nettopp investert i brukt panser. Dette er ikke montert enda. Brooklands body kitt kan følge med mot et pristillegg på 3000 kr. Bilen ble kjøpt av meg i 2009, og har kun gått 4000 km etter dette. Har kostet på bilen sikkert 30 000 kr de siste 2 årene, så den selges med tung hjerte. Den er ikke EU godkjent, og har heller ikke vært gjort forsøk på og godkjenne den. Står skilter på bilen. Ta kontakt for mer informasjon.
  5. Er det ingen her som har testet det oppsettet altså? Som vet hvor store dekk jeg kan kjøre med. :-)
  6. Klossene er for at bilen ikke skal kunne legge seg helt ned ved f.eks lekasje i belgene. Funker ikke høyde sensoren jeg har bestilt til og kunne endre høyden? Hva slags spacere er det du tenker på? Hørt at bilstein også leverer dempere som fungerer til de belgene jeg har bestilt og kan gå høyere opp. Finnes det noen måte jeg kan låse bilen i høy posisjon? Når jeg trykker inn knappen, senker den seg uansett når jeg har kjørt i over 60 km/t. :-(
  7. Litt usikker på hvor mange tommer den egentlig er hevet. Bilen er levert med EAS system, som er oppgradert til EAS III. Se info her: EAS III. Det er også montert 5 cm større klosser mellom akslene og karrosseri. Har kjøpt høyde sensor også slik at bilen ikke synker helt ned når den står stille. Se her: Høyde sensor. Noen som har testet dette settet før?
  8. Hvor i Bergen kjøpte du felgene? Har vurdert disse: Felg 8" Går det greit med 35" med kun 2" heving?
  9. Ønsker og vite hvor jeg får tak i 8" felger til Range rover classic. Hvor store dekk kan jeg kjøre med når bilen er hevet 2"?
  10. Spesiell ide om hvilket eksos jeg bør velge? Hvor skal jeg kjøpe dette?
  11. Hør med HTS. De er leverandør av setetrekk som selges hos diverse bilforhandlere.
  12. Fornøyd med windows 7? La du inn 32 bit eller 64 bit?
  13. Du finner alt mulig på alibaba.com. De fleste godkjenner at du betaler med paypal. Hvis de ikke godkjenner paypal, styr unna!
  14. Fant ingen bilder av bilen med taket av...
  15. Denne var litt artig. Noen som kjenner til bilen?
  16. Er det noen har inne som har trimmet sin 3,9 liter? Eventuelt noen tips til fungerende oppsett? Mener å ha lest at orginal 3,9 litern gjør 0-100 på ca 10 sek. Det er slett ikke dårlig på en så tung bil! :-)
  17. Takk for PM. Send gjerne bilder av bilen til deadprez@online.no. Hadde vært artig og sett hvordan den ser ut i dag. Noen som vet hva bilen ble solgt for når den sto til salgs for et par år siden?
  18. Send gjerne pm med navnet på de som kjøpte bilen. Vi hadde den fra 1995 frem til 2001.
  19. Det hadde kanskje vært en tanke... :-) Lurer fortsatt på om det finnes lamper uten gule blinkere?
  20. Hvis du fortsatt kan skaffe skilt nummer på den bilen, hadde jeg satt pris på en PM. Kan jo hende dagens eier har lyst til å selge den!
  21. Takk. Hadde det ikke vært for at denne bilen er registrert som 74 modell, hadde jeg helt klart solgt den og kjøpt meg en LSE eller LWB. Men siden bilen ikke er hverdagsbil, så er det greit å ha en bil som nesten ikke koster noe i forsikring eller årsavgift.
  22. Kikket på Ebay linken, men fant ingen kit til salgs der. Noen som vet om det finnes andre baklamper og sidebliknlys i front til RRC? Vil ha lamper uten orange glass.
  23. Så det vil si at den bilen ikke var noe spesiell annet en at det var en LWB? Ble ikke ramme bytte på den bilen utført i England? Jeg likte i hvertfall den Range Rovern veldig godt. Genial bil for de som sitter i baksetet. Hvorfor i huleste har de kuttet ut å ha to armlener bak i P38? P38 finnes vel heller ikke i lang versjon?
×
×
  • Opprett ny...