Jump to content
LRforum

deadprez

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About deadprez

 • Rank
  Medlem

Previous Fields

 • Location / Bosted
  LILLESTRØM

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har et sett felger med dekk til salgs: http://www.finn.no/finn/torget/annonse?finnkode=46057404&editAd=true Ta kontakt via sms eller mail: terje@racespec.no 41336138
 2. Kitet er fortsatt ikke solgt. Send mail til terje@racespec.no ved intresse da jeg ikke lenger er så ofte på denne nettsiden. :0)
 3. Har et Range Rover Classic Brooklands kit liggende. Kitet er brukt. Gi bud. Bilde er kun til illustrasjon.
 4. Full annonse med bilder: Finn annonse 94 modell med soft dash på 74 ramme. Det betyr veteran registrert bil meg meget lave kostnader. Har du drømt og en luksus bil til ekstremt lav pris? Da er dette noe for deg. Av utstyr utenom det vanlige, kan det nevnes luft belger som hever og senker bilen. Varmetråder i frontruta. Automatisk avblendbart speil som blir blått hvis det er skarpt lys bak. Elektrisk førersete med 2 memory funksjoner. Elektrisk pasasjer sete. Aircondition og takluke. Rått lyd anlegg med cd veksler. I baksetet sitter du som en konge i Range Rover. De myke og gode skinnsetene med armlene på begge sider gir en luksus følelse langt utover det vanlige. Nye oppgraderte luftbelger EAS, Nye caliptere med EBC slissede og hul borrede skiver og nye bremserør, ny bakre eksosanlegg. Ny dynamo og nettopp byttet alle plugger, olje o.s.v. Denne bilen er meget påkostet de siste årene, men jeg har dessverre tid eller plass til denne bilen lenger. Håper derfor den kan få en ny eier som kan ta godt vare på den. Det er en lekansje i luft systemet som må fikses. (ikke luft belgene, de er splitter nye) Dette er mest sannsynlig kun pakninger. I tilleg hender det at bilen plutselig stopper. Det er bare og starte den på nytt og kjøre videre. Har dessverre ikke fått sjekket hva dette skyldes. Interiøret er meget helt og pent. Chassie har rust på de vanlige stedene. Har nettopp investert i brukt panser. Dette er ikke montert enda. Brooklands body kitt kan følge med mot et pristillegg på 3000 kr. Bilen ble kjøpt av meg i 2009, og har kun gått 4000 km etter dette. Har kostet på bilen sikkert 30 000 kr de siste 2 årene, så den selges med tung hjerte. Den er ikke EU godkjent, og har heller ikke vært gjort forsøk på og godkjenne den. Står skilter på bilen. Ta kontakt for mer informasjon.
 5. Er det ingen her som har testet det oppsettet altså? Som vet hvor store dekk jeg kan kjøre med. :-)
 6. Klossene er for at bilen ikke skal kunne legge seg helt ned ved f.eks lekasje i belgene. Funker ikke høyde sensoren jeg har bestilt til og kunne endre høyden? Hva slags spacere er det du tenker på? Hørt at bilstein også leverer dempere som fungerer til de belgene jeg har bestilt og kan gå høyere opp. Finnes det noen måte jeg kan låse bilen i høy posisjon? Når jeg trykker inn knappen, senker den seg uansett når jeg har kjørt i over 60 km/t. :-(
 7. Litt usikker på hvor mange tommer den egentlig er hevet. Bilen er levert med EAS system, som er oppgradert til EAS III. Se info her: EAS III. Det er også montert 5 cm større klosser mellom akslene og karrosseri. Har kjøpt høyde sensor også slik at bilen ikke synker helt ned når den står stille. Se her: Høyde sensor. Noen som har testet dette settet før?
 8. Hvor i Bergen kjøpte du felgene? Har vurdert disse: Felg 8" Går det greit med 35" med kun 2" heving?
 9. Ønsker og vite hvor jeg får tak i 8" felger til Range rover classic. Hvor store dekk kan jeg kjøre med når bilen er hevet 2"?
 10. Spesiell ide om hvilket eksos jeg bør velge? Hvor skal jeg kjøpe dette?
 11. Hør med HTS. De er leverandør av setetrekk som selges hos diverse bilforhandlere.
 12. Fornøyd med windows 7? La du inn 32 bit eller 64 bit?
 13. deadprez

  Alibaba.com

  Du finner alt mulig på alibaba.com. De fleste godkjenner at du betaler med paypal. Hvis de ikke godkjenner paypal, styr unna!
×
×
 • Create New...