Gå til innhold

Odd

Medlemmer
  • Innlegg

    34
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Odd sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Slapp faktisk å bytte vannpumpe, var en ødelagt slange, gikk på 10 minutter å fikse. Vurderer imidlertid å bytte den allikevel snart siden jeg allikevel har delen! Det er forøvrig veldig ålreit å ha en velfungerende bil nok en gang (bank i bordet).
  2. Takk! Vi prøver og ser! YouTube og haynes får lede an. Frustrerende å være uten bil.
  3. Takk for råd. Skal i gang på torsdag, har vært på ferie frem til nå. Tror det er vannpumpa som er gåen. Har ny registerreim også. Får hjelp av en kompis, men lurer litt på om dette kan være i overkant stor jobb for to amatører. Får gi det et forsøk.
  4. Akk, ja. Har bestilt vannpumpe og radiatorslange. Vil fikse.
  5. Tror jeg bestiller ny vannpumpe også med det samme jeg er i gang. Er litt avhengig av å få den i gang til uka, må levere leasingbilen neste helg og dama sin bil har også sine problemer. Alt kommer gjerne på en gang...
  6. Takk for svar! Ser ut som om det er radiatorslangen som er problemet. Skal bestille en ny og bytte samt lufte og fylle på, så får vi se om det funker!
  7. Hei! Dama var på en kort kjøretur med min 03 modell 1.8 bensin til butikken her om dagen. Når hun parkerte så hun at det rant vann ut under bilen, det viste seg altså å være kjølevannet. Tanken er tom, og fyller jeg på renner det ut igjen (naturlig nok). Bilen står parkert i gata, så har ikke fått sjekka veldig nøye hvor det renner ut hen, men er det noen som kan tenke se muligheter for hva som har skjedd? Hull i radiator, overgang/slange osv...
  8. Hei Jon! Toppen ble byttet før jeg overtok bilen, så er ikke den originale som er på, men det begynner å bli 100 000 kilometer siden, så kanskje ingen dumt idé allikevel. Er kjøretøylinje på skolen der jeg jobber, så skal høre med dem om de trenger noe å fikle med, det blir fort litt billigere!
  9. Takk for tips! Skal høre litt med bilgutta på jobben, kan hende de kan kikke litt på det. Hadde sikkert ikke vært så dumt å gå litt grundig til verks om jeg først skal ha av toppen, men spørs om jeg skal ta sjansen på å gjøre det alene første gang! Takk for tips! Skal høre litt med bilgutta på jobben, kan hende de kan kikke litt på det. Hadde sikkert ikke vært så dumt å gå litt grundig til verks om jeg først skal ha av toppen, men spørs om jeg skal ta sjansen på å gjøre det alene første gang!
  10. Hei, På vei hjem fra fjellet for en tid tilbake smalt det plutselig under panseret på bilen, og det viste seg at en av tennpluggene hadde løsnet. Selv om det var søndag klarte vi å finne en mekaniker som var innom jobben for å skru på sin privatbil. Han forsøkte å skru i en ny tennplugg, men den entret ikke, så han måtte gi tapt. Da jeg kom hjem klarte jeg å skru inn en ny tennplugg, men etter en stund spratt denne ut også. Gjengene er altså ødelagte. Problemet her er jo at tennpluggene sitter såpass langt nede at man ikke kommer til med en vanlig gjengetapp. I tillegg er jeg også litt bekymret for å begynne å drille for å kunne sette inn nye gjenger, er vel ikke noe særlig å få metallspon inn i motoren? Er det noen som har gjort dette før som vet hvor jeg eventuelt kan få tak i en lang nok gjengetapp og som eventuelt også har noen forslag til fremgangsmåte? -Odd
  11. Odd

    Ulyd ved sving

    Hei og takk for svar! Lyden kom også når bilen sto stille, det var kun ved mye rattutslag. Lyden har egentlig gitt seg av seg selv, men har fylt på litt olje for sikkerhets skyld.
  12. Hei, På min Freelander 2003 modell 1.8 bensin har jeg fått en ulyd når jeg svinger til høyre ved mye rattutslag. I tillegg ser jeg at servooljen synker når jeg svinger til høyre. Jeg kan ikke se noen lekkasje i systemet, ingen tydelige svettinger, og det skjer ikke når jeg svinger til venstre. Kan det hjelpe å bare fylle på mer olje? Hva slags olje må jeg eventuelt fylle på? Noe annet jeg bør gjøre? Litt bittert at dette kom nå, har nettopp fått meg nye General Grabber AT hjul og hadde håpet på å ta noen turer i skogen... -Odd
  13. Hei Jeg skal skifte vindusheis på førersiden og bakdørshåndtak. Har forsøkt å finne på ebay, men sliter med at mange leverer kun til UK. Noen som har forslag? Planen min er å fikse disse tingene og så selge Hippoen, den har vært en trofast (tro det eller ei, den har aldri vært på verksted!) følgesvenn i 4 og et halvt år. Har riktignok fiksa en del ting selv, men jeg er ingen stor mekaniker, så denne bilen har virkelig gjort jobben. Har ufattelig mange gode minner fra bilen, spesielt de få gangene jeg har måttet sette den på prøve på skikkelig vinterføre og satt andre SUVer skikkelig på plass. Og ikke minst da jeg bodde i Oslo og lo hver gang menneskebilene ikke kom ut av parkeringsplassene sine. Planen min er å få på plass bakdørshåndtaket og vindusheisen på førersiden for så å (sigh) selge min kjære freelander. Deretter blir det å lease en menneskebil. Trist, men sant. Dama vil gjerne at jeg skaffer meg en ny og fornuftig bil. Men jeg lar meg ikke kue så lett, jeg skal lease en Alfa Romeo! Sorry digresjoner, er det noen som vet hvor jeg kan få tak i vindusheis og håndtak til bakdør til en fornuftig pris her i Norge?
  14. Det er nok kabelbrudd eller dårlig kontakt et sted. Noen aning om hvor det kan være?
  15. Takk for svar! Sikringen har ikke gått, men har ikke fått sjekka om det er spenning i pluggen. Hvis det er det, hva kan evt. grunnen være?
×
×
  • Opprett ny...