Gå til innhold

Mason

Medlemmer
  • Innlegg

    465
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

3 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Molde
  • Interests
    Padling og bygging av qajaq. Og Land Rover selvfølgelig. Hadde min første 88 i 19 årsalderen.
    Murer, spesiellt bakerovner av gamletypen.

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Molde

Nylige profilbesøk

1 243 profilvisninger

Mason sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Mason

    Nanocom

    Nei, egentlig ikke, mere som en blandig av tannhjul som grep skikkelig og gnistring ?
  2. Mason

    Nanocom

    Har endelig fått igang Nanocom'en og pc' n . Starta opp Defenderen og satte igang å lese feilkoder. 02-08 09-05 09-06 10-01 10-04 10-05 13-05 13-06 14-01 14-04 14-05 23-04 Etter de fleste stod det " open load" og på noen "curent". Etter ei stund lyste motorsymbolet,gult, og motoren stoppet. Prøvde å starte igjen, men da kom det forferdelig lyd fra under chubbyboksen? Kjøpte bilen for et år siden i Stavanger og har vel kjørt ca 100 mil etter den tid. God å kjøre . Men blir så INDERLIG lei av dataproblem. Kjøpte den for 60 lapper, og har kjøpt inn en del småtjafs. Selger den for 50 lapper slik den står. Ingen spm stillt- ingen besvart.
  3. Mason

    Zetor

    Ser ut som det er funnet en lokal kjøper.
  4. Mason

    Zetor

    Zetor 5011 til salgs. Det følger med : snøfres,høysvans,kjetting,bakskuffe,nytt startbatteri, OG den er kjørbar. Dem befinner seg i nærheten av Molde. Prisantydning 15ooo,-
  5. Mason

    Dimensjonshøvel

    Er det noen som har en dimensjonshøvel ? Trenger 20 stk lister i dim 17,6 x 64 mm så snart som mulig. Mvh Mason
  6. Mason

    Dimensjonshøvel

    Er det noen som har en dimensjonshøvel ? Helst i nærheten av Molde,. Men ikke noe "krav" . Beteler gjerne porto. Trenger noe listverk i spesielle dimensjoner. Mvh Mason.
  7. Fikk problemer i høst. Motorlampe og glødeplugglampe lyste på skift under kjøring, og bilen mista trekkraft. Så den blei parkert i vinter. Prøvde å starte i går, men batteriet var flatt. Satte det på lading, og i dag starta den som ei kule ?
  8. Vilken bil gjelder det ?
  9. Hvis det er duken jeg skaffa deg Rolf så er det teltduk som ble brukt av Rofi i Molde til å sy telt til katastrofeområder. God kvalitet.
  10. Mason

    Konfirmasjon

    En havarert Freelander du liksom, så vondt vil jeg ingen?
  11. Mason

    Konfirmasjon

    Hvor mye er det brukelig å gi til en komfirmant i disse dager, når jeg kan titulere meg som onkel ?
  12. Har en X-trail fra 2005 og nå i det siste har den blitt vanskelig å start når den er varm. Med kald motor starter den med en gang.
  13. Blei linka dit ifra nanocom, men fant ikke. Må vel bare leite mere.
  14. Gratulerer, dyktige lærlinger er fantastisk , uansett fag.
  15. Har en Nanocom one, tror jeg det er. Det står ikke noe fabrikknavn eller annen skrift på boksen. Men det er en solid metallboks ( 12,3 x 5,5 x 3 cm) med en liten skjerm ( 6 x 1,5 cm) Under skjermen er det 4 trykknapper og ei lita lampe. Noen som har link til programvare som kan legges på pc , da blir det sikkert lettere å lese, og en får kanskje mere utfyllende opplysninger. Var inne på hj.sida til Nanocom for ei stund siden, og mener jeg fant bilde av den og linker til programvare, men finner det ikke igjen. Tok ikke sjangsen på å laste ned den gangen. Nå har jeg kyndig datahjelp så da har jeg tenkt å prøve. Og så vil jeg ønske alle brukere av VBF et riktig godt nytt aar.
×
×
  • Opprett ny...