Jump to content
LRforum

corpusviridans

LRF Society
 • Content count

  602
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About corpusviridans

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Malm
 • Interests
  Foto, friluftsliv, hund, bil

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Verran
 1. Da jeg fikk aksept for min ganske standard lysbøyle var kontrolløren som satt på en eller annen sentral godkjenning mer opptatt av lyktebeskytterne med horisontale spiler enn bøylen. Fikk ikke pålegg om avmontering, men litt murring ble det. Slik jeg forsto problemstillingen da så gikk det på vekt ( styrke/soliditet) og muligheten for økt skade i kollisjon. Jeg forstår egentlig kontrollørene ganske godt for i det tilfellet utstyret gjør skade på person så kan du ta deg gift på at det sitter en eller annen advokatjævel å lukter blod et sted. Kanskje med god grunn også viss utstyret er med å øke skadepotensialet. Hvem sitter da med svarteper- jo den stakkaren som satte navnet sitt på godkjenningspapiret.
 2. Innglassing av Terrasse

  Det enkleste er kanskje å spørre teknisk etat Lillesand kommune om råd og muligheter. De fleste ansatte offentlige organ såvel som oss andre er stort sett greie å ha med å gjøre så lenge de ikke blir fortalt hva de skal mene og uttale. Men det gjelder en del regler for altan, høyde over mark og innfesting i bolig som har betydning for hvordan altanareal beregnes, hvordan innglassing innvirker på dette vet jeg ikke.
 3. R.I.P. Varmepumpe :(

  Kjenner ikke panasonic spesielt , men jeg ville byttet alle kortene. Bytter du et risikerer du at det kan ta kvelden pga bestående feil på de andre. Forhør deg iallfall hos leverandør om denne muligheten. ( de tørr kanskje ikke gi andre råd enn å bytte alle). Eller som du inntil videre har konkludert med, bruk ved.
 4. Diesel trykk regulator, Discovery 2. TD5

  Finnes åpne ringnøkler å få kjøpt. En ( billig) ringnøkkel som kuttes blir svak.
 5. Hella lys til Defender td5 med A bar

  Har disse hengende i bøyle, bare å åpne og snu. Har spotutgaven med 37,5 i lysmengde og ombygd til xenon, lyser bra, men som smeden dy nevner, skrues av før pkk.
 6. "Testlampe" for tilhenger??

  "Den siste er genial" Men bytt ut mutterne med låsemuttere eller vær litt hardhendt med skruen så slipper du å miste diverse komponenter under bruk, guess how I know. Den lafterolv viste til er kanskje enda bedre. Eller Valeryd art.nr 3990015 virker interessant.
 7. "Testlampe" for tilhenger??

  Testkamp for bil lager man enkelt selv. Kontakt av aktuell type, noen meter med tilhengerledning lang nok til å nå frem til førersetet, plate hvor man borer nødvendig antall hull for instrumentlys (dusinvare hos BT), blink h-v, kjørelys, bremselys, skiltlys, ryggelys, tåkebaklys osv husk jord tilbake til jord på kontakt. Da er det bare å sitte bak rattet med plata i fanget og teste lys for lys. Testinstrument for henger blir kanskje verre, men kan måle motstand på hver pinne som tegn på gjennomgang kanskje. Jordfeil vil dog også gi gjennomgang- med annen ohm.
 8. -84 Defender pu, m 200tdi

  Tess skaffer/har mtf94 ja.
 9. 11 Defender Soft A-Bar

  Må nevne at jeg også har vinsjfanger som stikker mer frem enn den originale i området der bøylen står slik at bøylen er mer tilbaketrukket enn den ville være med original fanger. I min sak brukte BT bevisst 2.linjetjenesten for å slippe å få tilfeldige avgjørelser basert på dagsform og geografi. De har bilder av mitt oppsett så det burde være mulig for andre også.
 10. 11 Defender Soft A-Bar

  I mitt tilfelle ble saken sendt til 2.linjetjenesten hos BT så det var ikke en uheldig landsens kontrollør som avgjorde saken.
 11. 11 Defender Soft A-Bar

  Har samme bøyle som atau viser til på min, regnes ikke som frontal vern, men som bøyle for ekstralys. Stikker ikke ut foran fangeren. Ikke godkjent av BT sin godkjenningsordning, men heller ikke krevd fjernet.
 12. Offroad i sandtaket NLRK avd. midt 02. sept. kort varsel

  Arbeidshelg
 13. 03 TD5 starter tregt

  Ikke helt ukjent problemstilling med travel hverdag nei. Og som sagt skifting er veldig rett frem. Ligger noen filmer på YouTube også som kan være verdt en avspilling. Slik så mine skiver ut
 14. 03 TD5 starter tregt

  Dysetettinger som har stått 260 K er ikke noe å bruke opp. Du vil nok oppdage at de er rimelig frynsete . Koster 2-300 kr og skiftes på et par timer selv for førstegangsskifteren. Ta med o ringer, kabelmatte og toppdekselpakning også. Regnes vel egentlig til normalt vedlikehold.
 15. Eksosmanifoil RHD på LHD RRC?

  Ring leverandør så får du sikkert et kvalifisert svar.
×