Jump to content
LRforum

corpusviridans

LRF Society
 • Content count

  607
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About corpusviridans

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Malm
 • Interests
  Foto, friluftsliv, hund, bil

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Verran
 1. Muttertrekker?

  Makitas største drar av hjulbolter på personbiler så det koster viss man er litt uoppmerksom. Bare til orientering. 1000 Nm er 100 kg på 1 meter arm.
 2. TD5- skeiv manifold

  Dette var min manifoil og den holder fortsatt tett.
 3. For mye olje.

  Denne burde vel gjøre jobben, har fungert hos meg iallfall. http://www.biltema.no/no/Bil---MC/Verktoy-og-verkstedutstyr/Olje-og-Fett/Sugepumpe-2000017049/ Har steget en del i pris ser jeg.
 4. Vann og vann og vann

  Mitt tak er isolert. Problemet har vært like stort i varm vær som i kaldt så kondensering er utelukket. Vet det meste om kondensering fra et uisolert traktortak.
 5. Vann og vann og vann

  Samme lekkasje på min. Tettet rundt frontrute, takvindu side og skjøter i takplater uten at det har løst problemet. Neste post på programmet er ta av takgrind og se etter sprekker i fugemassen i takrenner. Har mistenkt renner ganske lenge, men de andre punktene var enklere å utbedre.
 6. Da jeg fikk aksept for min ganske standard lysbøyle var kontrolløren som satt på en eller annen sentral godkjenning mer opptatt av lyktebeskytterne med horisontale spiler enn bøylen. Fikk ikke pålegg om avmontering, men litt murring ble det. Slik jeg forsto problemstillingen da så gikk det på vekt ( styrke/soliditet) og muligheten for økt skade i kollisjon. Jeg forstår egentlig kontrollørene ganske godt for i det tilfellet utstyret gjør skade på person så kan du ta deg gift på at det sitter en eller annen advokatjævel å lukter blod et sted. Kanskje med god grunn også viss utstyret er med å øke skadepotensialet. Hvem sitter da med svarteper- jo den stakkaren som satte navnet sitt på godkjenningspapiret.
 7. Innglassing av Terrasse

  Det enkleste er kanskje å spørre teknisk etat Lillesand kommune om råd og muligheter. De fleste ansatte offentlige organ såvel som oss andre er stort sett greie å ha med å gjøre så lenge de ikke blir fortalt hva de skal mene og uttale. Men det gjelder en del regler for altan, høyde over mark og innfesting i bolig som har betydning for hvordan altanareal beregnes, hvordan innglassing innvirker på dette vet jeg ikke.
 8. R.I.P. Varmepumpe :(

  Kjenner ikke panasonic spesielt , men jeg ville byttet alle kortene. Bytter du et risikerer du at det kan ta kvelden pga bestående feil på de andre. Forhør deg iallfall hos leverandør om denne muligheten. ( de tørr kanskje ikke gi andre råd enn å bytte alle). Eller som du inntil videre har konkludert med, bruk ved.
 9. Diesel trykk regulator, Discovery 2. TD5

  Finnes åpne ringnøkler å få kjøpt. En ( billig) ringnøkkel som kuttes blir svak.
 10. Hella lys til Defender td5 med A bar

  Har disse hengende i bøyle, bare å åpne og snu. Har spotutgaven med 37,5 i lysmengde og ombygd til xenon, lyser bra, men som smeden dy nevner, skrues av før pkk.
 11. "Testlampe" for tilhenger??

  "Den siste er genial" Men bytt ut mutterne med låsemuttere eller vær litt hardhendt med skruen så slipper du å miste diverse komponenter under bruk, guess how I know. Den lafterolv viste til er kanskje enda bedre. Eller Valeryd art.nr 3990015 virker interessant.
 12. "Testlampe" for tilhenger??

  Testkamp for bil lager man enkelt selv. Kontakt av aktuell type, noen meter med tilhengerledning lang nok til å nå frem til førersetet, plate hvor man borer nødvendig antall hull for instrumentlys (dusinvare hos BT), blink h-v, kjørelys, bremselys, skiltlys, ryggelys, tåkebaklys osv husk jord tilbake til jord på kontakt. Da er det bare å sitte bak rattet med plata i fanget og teste lys for lys. Testinstrument for henger blir kanskje verre, men kan måle motstand på hver pinne som tegn på gjennomgang kanskje. Jordfeil vil dog også gi gjennomgang- med annen ohm.
 13. -84 Defender pu, m 200tdi

  Tess skaffer/har mtf94 ja.
 14. 11 Defender Soft A-Bar

  Må nevne at jeg også har vinsjfanger som stikker mer frem enn den originale i området der bøylen står slik at bøylen er mer tilbaketrukket enn den ville være med original fanger. I min sak brukte BT bevisst 2.linjetjenesten for å slippe å få tilfeldige avgjørelser basert på dagsform og geografi. De har bilder av mitt oppsett så det burde være mulig for andre også.
 15. 11 Defender Soft A-Bar

  I mitt tilfelle ble saken sendt til 2.linjetjenesten hos BT så det var ikke en uheldig landsens kontrollør som avgjorde saken.
×