Jump to content
LRforum

corpusviridans

LRF Society
 • Content Count

  706
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About corpusviridans

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Malm
 • Interests
  Foto, friluftsliv, hund, bil

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Verran

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Min stopper aldri når motor skiver. Kan parkere på flatt underlag og med snuten nedover i bakke uten problem, men ikke med snuten oppover. Lufteprosedyre gjør ingen forskjell. Ingen tvil om at det er en lekkasje et sted, men fremme ved motor eller bak ved filter?
 2. Hatt problem en tid med at motor stopper få sekunder etter oppstart når bilen har stått med snuten oppover i bakke. Tidsmessig er det nok med en halvtimes stillstand. Med snuten nedover starter den som vanlig uten problemer. Har kjørt lufteprossedyre når motoren har stoppet uten at jeg synes det har gjort nevneverdig forskjell. Må kjøre starter i 30- 40 sekunder før den starter igjen. Ikke observert markering fra diesel etter parkering. Mistenker dieselregulator. Andre ting som er mulig årsak? Dysetettinger er skiftet for ca 50k siden og motor går uten nykker eller feilslag av noen art når den først går.
 3. Min erfaring er at høytrykksspyler med varmt vann gjør jobben. Og jeg bruker Mick sanders sitt fett som stivner ganske mye.
 4. Tess Hønefoss burde vel ha, eller skaffe på kort tid
 5. Kvalitet på bor henger vel mye sammen med pris. Selv om bor også som alt annet kan overprises. Kjøper mine på tess eller wurth, dyre i utgangspunktet, men innrømmes normalt en heftig rabatt og da blir det overkommelig. Korrekt sliping med riktig vinkel har mye å si for hvordan bor oppfører seg i forskjellige materialer, så orker man å slipe har man stort sett brukbare bor uansett pris. I mitt hode gjenspeiler prisen på boret hvor lenge man kan forvente at det holder skarpheten før det må slipes igjen.
 6. corpusviridans

  Lafting.

  Fant for mange år siden noe tilsvarende denne løsningen. Braketter på firkantrør for å plassere flaskejekk. Motsvarende brakett som kan skli fritt på samme firkantrør festes med gjennomgående bolt i første stokk over den som skal skiftes. En jekk hver 3-4 meter alt etter vekt og størrelse på huset. Har som sagt sett løft av grandiose laftete hus på denne måten, men klarer ikke finne. Trenger ikke h bjelker som her, huset skal vel ikke løftes vesentlig kun avlastes i et område.
 7. Her er et alternativ. https://shop.chicagobrand.com/specialty-wrenches.aspx
 8. Jeg har hatt motsatt erfaring av Gautes, biltemakontakt laget bare helvet. Wurth har funket fjell hos meg, både 7 til 13 og motsatt.
 9. Fluid film er bra til mye, men er dårlig egnet som rustløser sammenlignet med rustløserspray når det skal sprayes og løsnes umiddelbart.
 10. Hadde ikke tenkt å legge all verdens kronasjer i verktøyet, men hva har den store allmuen gjort av erfaringer. Båndsag eller bladsag for metall? Båndsag har selvfølgelig større kapasitet, men blir nok sjelden eller aldri større enn 100x100 mm sannsynligvis mer i området 50x50 eller rent flattjern. Regner med at en bladsag skjærer raskere da den er kraftigere. Kostnad på bånd kontra blad?
 11. Har trådløse lykter fra økonomideler og det funker på TD5 fra 03.
 12. Du må ha ordentlig kabel med 2,5 kvadrat, det bruker å hjelpe betraktelig. Og ikke for lange kabelstrekk med mulighet for spenningsfall.
 13. Nei, det var ikke det jeg mente heller, men mulig kommareglene felte meg. Sikkert noen som vet.
 14. Universalfett, kalles vel ofte lithiumfett, eller grafittfett. Det som holder på traktor og anleggsmaskiner holder nok også på en Defender.
×
×
 • Create New...