Gå til innhold

kjartanb

LRF Society
  • Innlegg

    987
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Os, Hordaland

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Os, Hordaland

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

kjartanb sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Synkron ringer ferdige eller skifte gafler ute av justering.
  2. Du må også sikra at akselen kan ånde, dvs at "axle breather" ikke er tilstoppet.
  3. Pelikasser hented :), nu er det kun IFOR Williams kapellet som ikke er solgt.
  4. Jeg hadde en til at hjelpe med at ta ned og igjen når den skulle monteres. Byttede svinghjul og klutch. Brukte en ettermiddag at ta ned. En aften eller to til at bytte svinghjul og få klutch på plass. Fikk så en i noen timer til at få kasser på plass og tog så en aften eller to til at montere rest og rydde. Gjørde dette i decemper i åpen carport. Var lidt bøvl at få kasser på plass igjen og lidt kald på fingrene så dette tok lengre tid.. Fordel med ramper til at ha plass nok.
  5. Etter at hatt Land Rover produkter i nesten 30 år tenker jeg alltid "worst case scenario" når det er noe elektrisk Har faktisk kun hatt en meget alvorlig elektrisk feil. Det er nå de gikk ild i ledninger bak dashen i min 1987 One Ten td. Viste seg at være pga defekt glødeplugg. Men har hatt utallige mindre feil som ikke alltid har vært lette at diagnostisere.
  6. Hei har du tenkt at hente pelikassene?

    Mvh

    Kjartan

  7. IFOR Williams kapellet er ikke solgt ennå, ingen interesse? Godt lett og simpelt hus til 130. Pelicases ikke hentet ennå av interessert kjøper. Mvh Kjartan
  8. Glemte at svare @lafterolf. Du hadde rett. Plukkede kontakter fra hin anden, for både vifte (ved torpedo) og webasto (kontakter så ellers ok ut) og lidt fluidfilm på, voila vifte i gang igjen.
  9. I min OneTen td ble den elektriske delen av tenningslåsen byttet. Kan ikke huske at have hatt det problem i mine td5 biler.
  10. Tomek har åpenbart funnet sin nisje, "full resto or nothing". Men jeg tror det har så meget erfaring med Defendere at de veit at når du begynner at skru på en gammel Defender så er det stor fare for at det baller på seg.
  11. Takk har ikke hatt tid til at se på dette ennå, for mange bolde i luften. Det var det at den virkede kort øyeblikk idet jeg slo på tenning og så stoppede når bile startede som gjorde at jeg tenkte om webasto kunne være involvert.
  12. Jeg mangler ekstra hoved/hjerne Kupeviften i min Def stoppede for lidt tid siden, ikke et stort problem idet jeg brukte den ikke i vinter og der er elektriske varmetråde i forruden som uansett virker bedre en viften. Med når jeg slog på tenning forleden så virkede viften inntil jeg startede bilen, da slukkede den og fikk ikke viften igang igjen. Før jeg åpner allt opp, kan det være webasto som driller, eller er det et eller andet som tar strøm fra vifte når bilen starter. Stuck rele osfrv. Har eller kjøpt det nederlandske kit til styring av vifte og kommer til at montere på et tidspunkt, når jeg får bilen inn i hus. Kan ikke rette stavefeil og lignende, et eller andet trøbbel med forum software.
  13. Hei der er et eller andet kludder med meldinger i forumet. Melding ber om et bilde i istedenfor meldingstekst. Har ringt til deg Øyvind. Mitt nr er 45251560. @søraudio vennligst kontakt meg vedr. pelikasser.
×
×
  • Opprett ny...