Jump to content
LRforum

kjartanb

LRF Society
 • Content Count

  829
 • Joined

 • Last visited

About kjartanb

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Os, Hordaland

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Os, Hordaland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. @JokerS30 et nøddekk kan godt gå, men selv et 235/85R16 er rett tungt mht. montering på panseret. Tenker et dekk uten felg kunne være nok til lengere turer. Men dekk og verksted er stort sett tilgjengelige over hele verden. Uansett de to store dekkskader jeg har hatt (har hatt mindre skade som kunne plugges) da var 35" BFG Mudder dekk helt ødelagt. Og kunne ikke repareres, en ene gangen var i innkjørselen hjemme hos meg selv og den anden c.a. 15km fra Reykjavik og c.a. 10km fra neste verksted. En kammerat kjørte ut med reservedekk til meg. Jeg tror disse 2 stk BFG var defekte idet k
 2. Ja nu har jeg ikke lengere glødepærer. Led trekker vel lidt mindre strøm. Jeg gikk i gang med at montere kit fra Biltema for noen år siden. Det gikk ikke bedre en så at hovedlys kontakten (i kittet) på den ene side smeltede etter kort tid. Fikk sikkert full batterispenning til jord i gjennom seg. Jeg ved ikke og kunne ikke umiddelbart se hva var galt, men jeg hadde endeløs trøbbel over årene med den særnorske lys løsning montert i min bil av importøren. Satte dette på is. Prøvede senere med kit fra Paddocks, fikk det heller ikke til at fungere. Jeg mener ikke jeg er særskilt treg og dett
 3. Det var en flott løsning. Til lykke
 4. Ok, vil nok ikke henge reservehjul bak på kamper, har tenkt på panser, toppen av kamper eller grind over frontruten som noen har gjort, hvis det er lovlig her i Norge. Muligvis dropper jeg reservehjul på kortere turer, har både luftpumpe og dekk-reparasjons sett. I Island brukte jeg 38” på en 2007 110 puma og 35” på 1999 110 uten reservehjul. Kom meg og bil altid hjem. Troede ellers at tyngdepunktet lå foran bakaksel på Tisher260.
 5. Jeg tenkte at montere utkoplbar stabilisator. Har allerede luft assistanse bak. Hvor har du montert reservehjulet @svesol?
 6. Har montert komplett led lys sett. Samt ny hovedlysbryter. Sikring smeltede regelmæssig. Byttede først til led, sikring smeltede igjen. Byttede hovedlysbryter, lys ok og sikring holder, ennå. Bryteren som jeg tok ut ser helt ok ut. Ingen kontakter smelted som det pleier at være.
 7. Det er S-karosser som bygger den, de har gjort det i en del år. Den markedsføres som Nordstar i Tyskeland, I Uk har den og et annet navn men i det store hele er det de samme kampere bygget i Dorotea i Se. Mener jeg leste noe om at Polar kjøpte dem på et tidspunkt og at Ulv hos S-karrosser kjøpte firmaet tibake for 8-9 år siden.
 8. @Stig ja specksavers ville hjelpe Takk @Camarogeddon, jeg har jo hatt lyst til en eller anden kampermulihet siden jeg kjøpte 130en i 2010. Så det var en lettelse at få det gjort Veit dere hvorfor alle bilder er vekk i forummets eldre tråde?
 9. Kjøpt en ny Easy Camper til min 130 Defender. Får den i slutten av Februar 22. Gleder meg
 10. Da er jeg i gang med at bestille en kamper til LR130. Jeg har tenkt på dette i mange år og vært tett på at kjøpe diverse pop-up campere og for en del år siden var Tisher 260 på radaren. Men til slut har jeg valgt helårskamper fra Easy Camper (S-karosser) som er laget til Land Rover 130 dimensjonere. Easy Camper kvaliteten er i topp og den inneholder standard de meste som man kan ønsker seg. Vannbåren varme, vinterisolert, kassette-toalett og dusj, gass komfyr og vask, kvalitets vinduer og luker, litiumbatteri og 2x solarpaneler, osv. Ting som koster en del ekstra hos andre leverandører.
 11. Denne er flott. De sier ikke hvilken dieselmotor er i den, 200-300tdi?
 12. Easy Camper 8R 2,1 er nesten i boks. Listepris for std utførelsen, som inneholder stort sett alt man behøver, er 391k hos Campernorge på Gol. Samme pris som direkte fra fabrikken i Dorotea, Se. Min kommer lidt over 400k med lidt ekstra som markise og vann og gas kopling ute. Julegaven i år
 13. Blir som denne, med lidt mer moderne materialefarger. Dette er S karosser/Easy Camper, men heter Nordstar i Tyskeland. https://get.google.com/albumarchive/105181777581967956315/album/AF1QipPbgrIqjl8giIrfvglb4OjhI5jPipbNOmdjfyhO Leveringstid c.a. 4 måneder etter bestilling.
×
×
 • Create New...