Jump to content
LRforum

kavedvik

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About kavedvik

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Location
  Stokke

Previous Fields

 • Location / Bosted
  tønsberg

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. har ordnet vegg! supert med et sånt forum!
 2. skal importere en defender og registrere den som varebil, så da trenger jeg en varebilvegg. Ikke så nøye hvordan den ser ut. Kommer uansett til å sandblåse og lakkere så det ser nytt ut. Litt bruk av autocorrect i overskriften.
 3. Om den blir godkjent som varebil så kan jeg fortsatt sette inn seter om noen år hvis jeg betaler resten av avgiften. dyrt blir det uansett.
 4. Vurderer å importere en 2015 dcpu. Noen som vet om det er mulig å få den på grønne skilter?
 5. Hei. send gjerne bilder!
 6. Hei! Ønsker å kjøpe en strøken td5 dcpu. helst med lav kilometer men alt av interesse!
 7. Droppa import, Ble for dyrt. Men motorpol sa det var helt åpent for å importere både 90 softtop og pickup... Måtte bare bygges om riktig. Gir fra meg hiluxen mest sannsynlig på søndag. Så da skal jeg ut å se på et par bra 90td5.
 8. Har satt et en kamerat som driver med bilimport på saken. Fordelen er at jeg tar den inn som firmabil, så jeg får igjen momsen.. Men blir det for dyrt eller ikke lønner seg så blir det noe brukt fra moderlandet.. Skal uansett ha meg en 90. Helst en svx:)
 9. noen som vet om de er mulig å importere en defender 90 pickup til norge som varebil? får vell plass til statkasse på høykant. http://suchen.mobile...ort=ALSO_EXPORT
 10. kavedvik

  svx 90

  har aldri sitti i en defender 90.
 11. ta kontakt hvis du har eller vet om en svx 90 til salgs. kavedvik@gmail.com 95416662 kenneth vedvik eller soft top nyere enn 09mod.
 12. ta kontakt hvis du har eller vet om en svx 90 til salgs. kavedvik@gmail.com 95416662 kenneth vedvik eller soft top nyere enn 09mod.
 13. kavedvik

  svx 90

  hei. er det noen her med defender 90 svx?? er på jekt etter en slik. ble solgt en i dag rett foran nesa mi. lurer veldig på hvordan beinplassen i disse er for en person på 185cm?
 14. men hvor kjøper man picup tak? hva koster sånt..?
×
×
 • Create New...