Gå til innhold

VErtikalhorisoNT

Medlemmer
  • Innlegg

    272
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Oslo

Contact Methods

  • Skype
    fredrikrobertsen

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Oslo, Godlia

Nylige profilbesøk

1 230 profilvisninger

VErtikalhorisoNT sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Det var litt betryggende å høre Gaute. Men nå må vi ikke snakke produktet ned her. Folkens! Buljong gis bort gratis! (Gratis er jo tross alt verdens beste, og mest uimotståelge ord.)
  2. Buljetongen fortsetter! Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har sjans til å bruke opp all denne buljongen Derfor, 4 esker á 20kg gis bort videre! Gjerne enkeltvis. De ligger på Filipstad, sentralt i Oslo Mvh. Fredrik
  3. Jeg tar gjerne en sekk om du har, Jan Erik. Regner med at det ikke er helt sandpapir? Det orker jeg ikke å utsette nedre rygg for :-)
  4. Strøkent! Har du litt info om boltene?
  5. Dette var pris på ett sete, etter at alle ledd skulle ha sine påslag. Jeg fikk vite dette i forbindelse med taksering av bilen hos forhandler. Det skal legges til at jeg aldri i verden ville kjøpt et sete til denne prisen, men heller sjekket andre steder, slik all fornuft tilsier. Som Sven sier så er de forøvrig gode å sitte i
  6. Dette er vel neppe så veldig interessant for så veldig mange, men må uansett fortelle det til menigheten. Jeg fikk pris på nytt Recarosete til SVX'en for litt siden, og fra forhandler havner det på kr. 72.000,- (syttitotusen)! Det er jo helt pling i bollen. Takk for meg :-)
  7. Sikle... http://www.ebay.co.uk/itm/LAND-ROVER-110-DEFENDER-ORIGINAL-CAMEL-TROPHY-/221345561226?pt=Automobiles_UK&hash=item3389393a8a
  8. Har en stygg mistanke om at denne er tettere enn min...
  9. Gudbrandsdal Ubåtservice: ubaat.no Så utrolig bra gjennomført. Liker spesielt siden hvor de ramser opp alle ubåtene sine :-)
  10. Da er 280kg hentet, og befinner seg nå i Oslo :-) VErtikal horisoNT ; transport fra A til Buljong Takk for hjelpen i dag Gaute :-)
  11. Jeg korer på den! Har riktignok "bare" bestilt bolter derfra, men det gikk kjapt og fint :-)
  12. Jeg liker at det kommer modeller som er litt utenom det vanlige. En ting jeg dog lurer på, er hvorfor denne koster ganske nøyaktig 100' mer enn det SVX gjorde for 4 år siden? Er det en generell prisøkning, eller har de dratt på litt ekstra her? Vet at motoren er byttet ut, men det er vel stort sett det eneste som er oppgradert på de årene. SVX har jo forøvrig også LED-baklys og såvidt jeg vet vassere seter.
×
×
  • Opprett ny...