Jump to content
LRforum

Corvinus

LRF Society
 • Content Count

  620
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Corvinus

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Birkeland

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Birkeland

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Anbefales varmt å ta en kikk på neste gang man trenger litt underholdning. Bra versjon av diskuterbar beste ekspedisjon noensinne.
 2. Takk for alle tilbakemeldinger. Interessant at ingen girkasser har eksplodert via eget vedlikehold som selger i Grimstad ville ha det til. Blir nok ingen håndfres hvis det er de aller minste det tenkes på, men har sett litt på Stiga ST 1151 E. https://www.tek.no/test/i/naBkem/billige-snoefresere-cocraft-sb46-vs-stiga-st-1151-e https://www.stiga.com/no/18-2860-33-st-1151-e.html
 3. Takk for svar. Rundt 50-70m2, ikke så mye, men må kaste snø oppover og 10 av de meterne er gjerne hardpakket brøytekant fra hovedvei, mvh kommunen. Bakken er kun byggemasse siden byggeåret 2007, så det er litt ujevnheter, stein som kan stikke opp en cm her og der. Var planer om asfalt eller belegningsstein, men har rett og slett ikke fått gjort noe enda, er litt avhengig av samarbeid med naboer... Mulig vi også flytter om 3-5 år. En av stiene har litt gressvekst inn på sidene fra plen, fantaserer om at det kanskje lager bry for bunnskrape på de man dytter mtp små hjul som kanskje i
 4. Har begrenset plass men vil gjerne parkere sørlandsskuffa neste snøfall, nå enn det måtte bli. Dytting i timevis over kommunale brøytekanter og i oppoverbakke begynner jeg å bli lei av. Har vært innom et par forhandlere og kikket litt, men enten er de for store eller så insisterer selgere på at man ikke kan vedlikeholde slikt selv og må komme inn hvert år til service. En i Grimstad spesielt nevnte girkasse, slark som danner seg og at profesjonelle må dømme riktig mesh og smøring... Jeg sa jeg har skrudd mye på gressklippere og små 2 og 4 taktere generelt og tenkte kanskje jeg kunne
 5. Ja får legge det fra meg en stund til.
 6. Går rundt med meget stor lyst å få kjøpt meg en 1300-2000kg henger for tiden siden jeg nylig endelig tok BE samt behovet har økt i det siste. Jeg sliter litt med UPF/AVPD så masing på folk eller firma om å få låne hele tiden gir meg bare stramme skuldre og er noe jeg alltid gruer meg til. Låner kun av og til der det er selvbetjent. Men grubler mye på hvor jeg kunne hatt en stående. Helst under tak i sky for regn og snø. Har sett på sånne nor-trailer man kan legge sammen og sette opp mot vegg, men de virker litt små for plater og trelast 4-5m lengder som det av og til kan bli litt a
 7. Kan jekke fint, kun stanga som ikke kan rotere lenger. Hvilken funksjon har den mutteren ellers? Noen grunn til at de kan ha strammet den så hardt som de har? Trodde tetthet kun gikk på o-ringen i stemplet. Sitter altfor godt til at det kun er pga tilfeldig rotering.
 8. Den var helt løs før, bom fast nå. Gitt på hvertfall et par hundre newton uten rikk. Ser litt ut som pinnen også har vært bøyd/tatt ut for å stramme mutteren. Skal demontere litt senere for å finne ut hvilken hensikt det har eller ikke har. Før jeg kaller låneren en dust uten forbehold.
 9. Eneste bolt jeg ser er den senterbolten, som nå er så stram at armen ikke vil snu seg lenger. Ettersom det er o-ringer på glidebolten sin jobb å holde ting tett, aner jeg ikke hvorfor de kan ha strammet den... Vurderte å demontere den men har nettopp gjort bremsejobb og orka ikke.. Blir nok større kaliber etterhvert likevel.
 10. Har en typisk 2t biljekk fra biltema som nabo så fint spurte om å få låne. Neste gang jeg skulle ta den i bruk merket jeg at jeg ikke lenger kunne rotere hodet som stanga går inn i, så det er bittelitt kjedeligere med plassering når jeg skal jekke. Men klarer ikke helt å se hva/hvorfor som har skjedd... Før jeg kjefter på nabo eller biter det i meg som vanlig og bare kjøper ny, er det vanlig at noen kanskje strammer et eller annet slik at det skjer? Har brukt den i 3-4 år på forhånd, aldri opplevd før.
 11. Ungene skal få hvert sitt rom snarlig og jeg satt med tanken om å bare kappe den eksisterende i 2 deler. Det eneste jeg trenger er noen endestykker eller provisorisk som så å ha under den øverste delen som da vil få kun metall-ender mot gulv. Dette er en utgått modell hos ikea, så får ikke tak i kun plastikk-endestykkene lenger tror jeg. Noen kjappe idéer om hva som kan brukes? Noe som ser litt skikkelig ut... Ikke bare ei planke e.l. Ved å kappe en del av mellom-rørene så blir det jo 2 perfekte senger. Kanskje gjerdet også, men der er det bare å rundslipe litt fint og ha på noe lakkspray.
 12. Kjøpt hos bildeler.no i 2016, kun testet en dag til jobben for å lese av litt EGR data. Er i orginal forpakning, 100% strøken helt som ny. Kvittering medfølger. https://www.bildeler.no/autel/?Vare=69358 Grei illustrasjonsvideo https://www.youtube.com/watch?v=oQSTnTXKHj0 600,- + frakt.
 13. Bok, ny. Bare blitt liggende i hylle. Ingen slitasje overhodet. 200,- Haynes i samme tilstand, som ny, 100,- (Skoda Octavia '04-'12 Diesel).
 14. Den er 100% i favør av kjøper som kan avvente betaling i mange dager etter mottak, samt stoppe hvis det blir et påfunn om at "nei, gidder ikke ha dette likevel" kamuflert av vare ikke som beskrevet. Da risikerer du tilbakesendt vare i ødelagt eller "godt brukt" stand, eller noe annet skrot hvis kjøper vil være vanskelig. Gir du bra førsteinntrykk som selger, med personlig info og litt åpenbar profil av deg selv, strekker tilliten hos kjøper seg ganske langt. Har selv også liten frykt for å forhåndskjøpe ting fra folk jeg føler sikkerhet for hvor befinner seg om noe skulle skjære seg.
 15. Grei tanke, men i mitt tilfelle tror jeg det kan bakfyre noe voldsomt i form av "selvfølgelig skal jeg hjelpe!" som blir til å gå meg på nervene i stedet. Takler kun en viss dose av alt det lure og smarte hun har hørt om et eller annet sted.
×
×
 • Create New...