Jump to content
LRforum

johsn

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About johsn

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ørskog

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja frå Bergenskanten er det kanskje raskaste vegen via Anda-Lote . Så tar du retning på Stranda med kort ferge til Liabygda , 10-12 min. Då tek du til høgre mot Valldal. Det er 15 min å køyre. I Valldal er det raude piler som peikar mot Campen. Onsdag er det forresten ein tur til Tafjord som du kan få info om på plassen. Og i dagane som kjem er det fleire turar som ventar. Kvar dag er det offroad /terreng touring i kjøyrefeltet på Vestnes. Velkomen !! johannes turkomite
 2. Det er sikkert mange som har spørsmål ang.treffet som skal vere i Valldal. Eg skal prøve å svare på spørsmål om reiseruter for å kome seg til treffet. Dokke kan ringemeg på 922 34 243. Johannes medlem i turkomiteen.
 3. Nei heldigvis er hovedvegane og dei fleste tunellsambanda no uten avgift. MEN det er rikeleg av ferger i dette fylket og dei er ikkje akkurat gratis. Så det er vel ei slags bomavgift det også.Frå austlandet er det ikkje bommar,sjøl om ein køyrer over trollstigen.Hvis ein kjem over Strynefjellet og Geiranger er det ei ferge på 10-12 min mellom Eidsdal og Linge,og det er alt .Så då er det berre "Tut Og Køyr". johs.n.
 4. Ja det kan godt hende at det blir. Og i tilfelle får ein håpe på like bra ver som det var no i helga. Då er det virkelig fint. Hvis du er på disse kantar så må du berre ta kontakt så skal vi vise deg /Dere rundt. johs.
 5. Eg syntest tydelig at eg såg ein Freelander omtrent i krysset det vi svinga av til valldal,prøvde ,men vart litt sein med hilsinga.Beklager. Johannes.
 6. Ja no ser det meste ut til å vere i boks. Det blir elleve bilar og ein motorsykkel på turen.Slik det ser ut no i kveld. Og 20 personar totalt,- stort og smått. Medlemmar som ikkje er med frå start, vil slutte seg til kolonna etter kvart.Dette gjeld nokre få som eg ringjer litt i forkant. johannes.
 7. Sjå bort frå dette inlegget i ramma ovanfor. Det er gammalt nytt. Det som er gjeldande er posta 19.51 Johs.
 8. Her er det siste frå turkomiteen: Avreise Spjelkavik Laurdag 10/9 kl 10oo. Ein liten fartsreduksjon på Sjøholt slik at eg får henge meg på . Så fer vi vidare til Valldal og over Trollstigen og til Åndalsnes. Der er vi omtrent kl 13oo. Ein stopp i Åndalsnes sentrum,før reisa går vidare inn Isfjorden og over Vistdalsheia. Så kjem vi til vakre Eikesdal og ferda går då opp over mot Aursjøhytta. Når vi er framme,kan vi fordele romma og starte med kokkelering.Her er det fint om fleire kunne bidra med ei hand. Etter middagen , tek vi kaffi og finn fram div. spel og quiz.. Dag 2 Søndag 11/9. Felles frukost frå 08oo til 09oo Vasking og rydding. Avreise1030. Vi har vore så heldige at Jonni frå Sunndalsøra har sagt seg villig til å vere guide for oss .Gunnar har også sagt seg villig til å bidra til at vi alle får eit inblikk i historia som ligg i fjella her. Nedstigninga går gjennom Litledalen og til Sunndalsøra. Her gjer vi ein liten stopp før vi kjører til Malmedalen for å prøve oss i offroadløypene der. Husk ! ta med sengetøy,sovepose ,laken . Radio pmr 446 (walkietalkie) då ein god del info vert gitt undervegs. God tur!! Turkomiteen ved Kjell H og Johannes.
 9. Hei til alle dokke som har lyst til å vere med på Møre sin haust-tur til AURSJØHYTTA !!!! I fint og klart haustver er dette noko ein vil leve på lenge! Sjå billede på forumsidene frå i fjor. Tida gjeng og dagen nermar seg. Og då er det nødvendig å få melde seg på slik at den vidare planlegginga kan gjerast. I skrivande stund er det berre EIN påmeld,og det er noko tynt. Program finn du på sidene til Team Møre. Det er sett i gang arbeid med historiske tilbakeblikk frå anleggstida,uybyggingar,demning og tunellar,gruver og skinner.Ja jernbane -skinner høgt oppe i fjellet.Her er det lokalkjende guidar. Vi kjem til å stoppe ved ein grillplass/grillhytte (i tilfelle dårleg ver) for sos.samvær/kaffi. Etter at vi er komen ned frå fjellet er plane å besøkje dei i malmedalen.Dette er ikkje heilt i boks enno, men vi håper på positivt svar frå dei. Det har blitt ein liten feil i e-mailadr mi slik at denne her er den rette johana-n@online.no Telefon 70270611 og 92234243 Turkomiteen består av: leder Kjell Henriksen og medhjelpar Johannes Nilsen Meld dokke på så snart som råd hvis det skal verte tur til Aursjøhytta i år !! Johs.Nilsen
 10. Hei ! Eg skal prøve å kome.Kan ta med motorsag og fint ver. Håper at fleire stiller også! mvh: Johsn
 11. Hei igjen! Det var en fin tur vi hadde denne Søndagen! ( 26/9-2010 ) Vergudane viste seg frå si aller beste haust-side,og temperaturen var på pluss sida. Det må rettast spesiell takk til dei som var lokalkjende og bidrog med anektoter og historiske tilbakeblikk frå den tida det var anleggsdrift i fjellet. Noko slikt som jernbane høgt oppe i blanke fjellsider,- ja det er nesten ikkje til å fatte.Taubane var også noko som vart nytta i anleggsperioda. Den står der enno og er intakt etter som eg forstod. Imponerande.Vi fekk også fortalt litt om det nettverk av tunellar som er i desse fjella for å samle vatnet. Rasteplassen var ikkje noko ringare enn ei grillhytte.Der var også gapahukar,som kunne vere fine å sitte i ein litt varmare sommardag. Ein avstikkar til ein plass som heiter "Gruver" var også svære kjekt å vere med på . Ca 2.1 km. Det vart ein god del bilder av både bilar,folk og natur. Eg håper på at vi kan ta denne turen neste år også.Og då med endå fleire deltakarar. Bente og eg ,Johannes , vil seie takk for turen og på gjensyn!
 12. Ja det kan du få. Eg kan sende deg den på e-post.
 13. OK. Gløm dette siste innlegget.Eg såg ikkje det at 1000 var bestemt. Vi kommer! Johannes.
 14. Er det bedre å starte kl 0900 frå Furnes fk.?? Då er vi i Eidsvåg ca kl 1100. Høres dette greit ut? Johannes
×
×
 • Create New...