Gå til innhold

lillelien

Medlemmer
  • Innlegg

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Langfjella

lillelien sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Min 2005 D3 siger ned på høyre fremhjul etter 14 dager ca..... belg eller noe annet? Ikke fristende å sette den inn på verksted når lekkasjen er så liten. Såperunk/test av demper viser ingen tegn til lekkasje. Sukk....
  2. Klissete ratt trekker ned looken ja Var nettopp i Florida og bodde 2 uker ved siden av Land Rover Cocoa, og koblet ikke at jeg burde innom for å kjøpe nytt ratt. "D4 ratt" tråden så litt lite Plug and Play ut enda. Men tanken er god!
  3. Noen som har handlet nytt ratt i det siste? Ser at prisen på Ebay nå ligger rundt 150 pund. Noen som handlet og har erfaringer å dele? Det var en "felleskjøp" tråd på Disko3 forumet, prisen der var vel 120 og vanlig pris var 135.... link Og monteringstråd her link Demontering av airbag vises her:
  4. Hadde Cooper Disco M+S uten pig, og fikk et nytt liv med Hakapalitta 5 SUV med pigg..... listepris på +20.000 var nedturen 255/60R18 (selv med 40% avslag)
  5. lillelien

    Disco 3

    Jeg har i grunn samme spørsmål, men etter en tur på Disco3.co.uk ser jeg at det er skrevet en del om Cooper LTZ http://www.coopertire.com/FI_Uploads/Docum...%20LTZ.pdf Og jeg har prøvd et par mail men ikke funnen noen som leverer dem. Jeg tenkte på 285/50R20.... eller noe lignende.
  6. hehe, usikker jeg og gitt....! men lyst på det har jeg jo.....
  7. Noen som har noen tanker om denne.... http://cgi.ebay.co.uk/Land-Rover-Discovery...id=p3286.c0.m14 Prisen er inkludert shipping world wide..... CE merket, lovlig?
  8. Har vært og presset bilen litt på girene i dag, og har ingen rykking uansett turtall. De gangene jeg har opplevd det så er det etter lang nedoverbakke i lavt gir og kommer når jeg gir gass etterpå. (fremdeles i manuel mode og lavt gir)
  9. nei den rykker ikke ved kick-down. går fint hele veien....
  10. ECU, skal gi i underkant av 250. Kjøpte bilen brukt ferdig tunet. Så jeg har aldri kjørt orginal utgave. Ikke hatt noen problem, utenom at servicemann i UK fant dette når bilen var inne til feilsøking i Norge for en eletrisk feil. Fikk uansett dekket alt garantiarbeid så lenge det ikke var knyttet til motor/gir. Av garantiarbeid har jeg hatt de standardoppdateringene som er på 2005 mod, irring i en kontakt og EGR. Utenom har jeg punget ut for en bremsekraftforsterker og fått 40% avslag på klosser en gang. Skiftet stabilisator forringer og skiver/klosser fremme. Bilen er gått 100.000 km. Med tuning og mulig økonomisk ruin blir en jo sittende og høre litt mer etter ulyder. Eneste jeg merker er at bilen rykker/går ugjevnt når jeg "glemmer" den i manuell mode og turtallet er høyt.... 3000+.
  11. Takker for svar!!! Er svak for glitter og fjas, Hawke var inspirerende som du freeskier sa. Blir nok noe pianolakk ja hehe. Har 20" chromfelger, så 22" blir litt overkill. Kjører også en del utenom vei og drar på tunge hengere. Så må holde litt igjen . Har lyst på takgrind for å slippe å ha alt inni bilen, og å slippe å stå nede på ferja . Men det spørs om hollywood gangster / safari looken går hjem. Bilen er tunet på jæren.
  12. skreiv feil , 5 år blir den.....
  13. Første post og greier! Kjører Discovery 3, 2005 modell svart med bling-bling felger. Siden livet snart er slutt (skal bli pappa.... ) har jeg vært og prøvekjørt Volvo!!!! Og XC60 var fin, forferdelig dyr men akk så skramlete i forhold til min "tighte" bling-bling varebil. Så vurderer derfor å bygge om til personbil. Koster ca 120.000,- i februar. (6 år da) Men for å dekke nybilbehovet, må gammel bil få litt "bli ny" behandling. Stetter opp en liten ønskeliste.... Ønsker tips til hvordan gjøre dette billigst mulig. Kombinerer gjerne med ferietur. Ser at Newcastle ferja er lagt ned og at det dermed er mye mer pes å reise til England. Alternativt billig land? side tubes roof rack, frontrunner, patriot eller orginalt aktuelt ladder, stige må en ha blanke detaljer, bling bling!!!! snorkel, et must dekk, har 20" felger... vil ha mer mønster. mine "goodyear racing ultimate superspeed turbo XXIV slicks" er utslitt. plastikk ku-fanger nye matter fremme solfilm ruter
×
×
  • Opprett ny...