Gå til innhold

Leif Ole Harrfeldt

Medlemmer
  • Innlegg

    29
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

448 profilvisninger

Leif Ole Harrfeldt sine prestasjoner

Medlem

Medlem (2/7)

  1. Den var jo kjempefin, har kikket på tilsvarende takløsninger men synes de ikke har vært noe pene å se på. Noen som vet hva en slik ombygging vil koste, og om det tilfredstiller de norske kravene til campingbilavgifter. Mener det tidligere var krav til likt antall sitteplasser og liggeplasser, samt vask, dorullholder og benk. Kan jo hende at dette vil lønne seg kontra å kjøpe en ny personbil???
  2. Kikker på et par Discover, men begge med påstått rust i kanalene, er dette noe som er vanskelig og kostbart å utbedre???
  3. Kjempetakk for god informasjon. Skal undersøke litt videre før jeg tar en endelig avgjørelse, men må si jeg ble litt hekta da jeg prøvekjørte en 99 mod DSE her forleden. Noen V8 derimot blir nok for kostbart til daglig bruk, men lot meg ikke avskrekke av DSE en, ikke verdens raskeste men helt ok. Er det forresten noen som har sett på om det er noe å spare på import av Range Rover??
  4. Har brukt search funksjonen på P38, kan jo psyke helt ut da det for det meste diskuteres snag på forumet, men vil vel anta at bilen ikke har mer snags enn andre biler. Noen som vet hvor ofte det er service, og hva prisene på service evt ligger på??? Prisnivå på en Disco 2 kontra Range Rover i samme aldersgruppe 99-01??
  5. Hei, har tidligere vært lykkelig eier av 3 Defendere, har tenkt på å kjøpe Range Rover 99 til 01 modell med DSE. Er det noen som har noen tips for hva jeg bør se etter ved et slikt kjøp. Svakheter ved bilen, sjekkpunkter...
  6. Er i ferd med å kjøpe meg en Land Rover 110 TD 86 modell, noen som har noen tips om hva jeg bør sjekke ved kjøpet, typiske svakheter på motor, girbokser... Vet det var noen linker til tekniske manualer for Land Rover på disse sidene et sted,noen som har et tips på hvor de er blitt av??
  7. Skal kjøpe en 86 mod Land Rover 110 TD, noen som har noen tips på hva jeg bør sjekke mht typiske feil på denne årsmodellen og motoren???
  8. Er på jakt etter en litt eldre og rimeligere land rover som nr 2 bil, noen som har noen anbefalinger på en bil det ikke er for mye mekk med og som ikke koster skjorta???? Land Rover Serie 3??? Eldre Defender??? Range Rover???
  9. Tenkte på forskjellen i egenskaper på de to, en Defender 130 koster jo nesten 100000kr mindre enn en Defender 110. Men det er vel kanskje ikke den store familiebilen allikevel???????????
  10. Trenger flere seter da jeg kjører Defender 110 vare, noen som har erfaringer med Defender 130????
  11. 60000km service Land Rover Økern 5993kr Motorpool ca 7000kr Land Rover Fredrikstad 4790kr Tenkte jeg skulle sjekke Helmiabil i Karlstad etterhvert...noe som vet ???
  12. Noen som vet om alternativer til Volvo/Land Rover når det gjelder service på Defender i Oslo regionen, evt om det er rimeligere i Sverige????
  13. Når en hever bilen 4 cm, hvor store hjul kan man da bruke??
  14. Noen som har en komplett liste over forskjellene på 2001 og 2002 eller nyere Defender(2004)??? De som selger disse bilene både på Skøyen og Økern har jo ikke peiling!!
×
×
  • Opprett ny...