Jump to content
LRforum

Gunnarel

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

About Gunnarel

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Tromsø

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Tromsø

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, har du to komplette lykter? Det hadde vært interessant. vh Gunnar
 2. Hei jeg hadde bilen på EU kontroll. Der fikk jeg beskjed om at reflektoren på tåkelyset var defekt. Må jeg kjøpe hele lykta ny, eller går det an å skifte bare selve reflektoren? Og evt å kjøpe reflektor separat? Vh Gunnar
 3. hei er det noen som har prøvd å oppdatere programvaren på Mobridge dab+ i en disco 3, 2005? Min Mobridge har aldri fungert skikkelig, og ved hjelp av en løs takantenne fant vi ut at det ikke er antenna mi det er noe galt med. Har prøvd å oppdatere, men programmet finner ikke fila. Noen tips? mvh Gunnar og Mobridge Norge svarer aldri på tlf og mail.
 4. takk for hjelpa! Kompressoren virker , men det er jo greit å få ordna dekslet.
 5. Beklager, det glemte jeg. D3 2005
 6. hei, jeg var klønete og uheldig da jeg skulle skifte til sommerdekk. Da jeg jekket opp venstre bakhjul, skled bilen av jekken og det ble litt skade på plast dekselet som ligger foran hjulet. Bilen går uten noen feilmeldinger, men jeg lurer på hva dekselet skjuler? Er det noe kritisk som skjer der? Hilsen Gunnar
 7. Tusen takk for hjelpa og svarene! Det setter jeg veldig pris på. Sjøl om sikring nr 26 var borte, sank bilen ned til innstignings nivå, slik at den kunne slå litt nedpå i dumper. Da fikk jeg råd fra et landrover verksted i Oslo om å kjøre minst mulig, og få bilen på verksted. Så da blir det Saab tur sørover. Ikke så galt det heller, sjøl om trekkrafta er noe puslete i forhold. God sommer!
 8. Hei. Jeg har fått beskjeden suspension fault normal height only, og med gul lampe. Bilen kjører helt greit, men er det risikabelt å bruke den noe særlig? i håndboka står det også at bilen fungerer normalt untatt heving og senking og kjøreprogrammene. Er nettop i farta med å skulle kjøre Tromsø Oslo, men det er kanskje galskap? Hilsen Gunnar
 9. Jeg har installert Mobridge. Den gir mye bedre lyd enn jeg fikk på FM en. Men antenna jeg fikk tak i hadde for kort ledning til å nå til høyre bakrute. Det er en aktiv antenne. Først satt vi den i overkant av frontruta, men for det meste utenfor varmetrådene. Det funka ikke helt bra. Så flytta vi den ned til nerkant i vinduet slik at den ikke var i konflikt med trådene. Der er den bedre, men faller ofte ut. Er det høyre bakrute som er optimalt, eller er det takantenne? Men lyden er super! like bra som dab en i stua.
 10. Hadde vært fint om det var både FM og DAB+. Så det går an å høre radio i Sverige eller andre land og. Ser ikke ut til at det er så veldig utvalg for det?
 11. Hei. De siste årene har jeg brukt merkeverkstedet Bilinord i Tromsø, og har vært fornøyd med dem. Men nå skal de slutte med LR. Er det andre gode verksteder her jeg kan bruke?
 12. Hei. De siste årene har jeg brukt merkeverkstedet Bilinord i Tromsø, og har vært fornøyd med dem. Men nå skal de slutte med LR. Er det andre gode verksteder her jeg kan bruke?
 13. Superforum! Tusen takk!
 14. Har ikke sjekka varmen. Er det nok å ta av dekket? Er det samme bremse sylinder fra pedalbremsen som epb? Supert forum, takk skal dere ha! Gunnar
 15. Kan jeg rense og smøre etc sjøl? Eller må jeg bytte hele greia. Brekket fryser om vinteren, og verkstedet sa de måtte bytte hele greia. At det ikke gikk å fikse uten å bytte.
×
×
 • Create New...