Jump to content
LRforum

Oistein

LRF Society
 • Content Count

  695
 • Joined

 • Last visited

6 Followers

About Oistein

 • Rank
  Entusiast

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Sykkylven og Ålesund, Møre

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ålesund , Møre

Recent Profile Visitors

1,213 profile views
 1. Sankey narrow track tilhenger selges. godkjent med 750kg lastevekt mere info og bilder på finn. kode: 151454189
 2. Nei, det er det nok ikke, men tenkte bare å opplyse om det Registrert som O2
 3. Jeg lufter for salg min nå registrerte sankey narrow track, med 750kg lasteevne (totalt 1140kg med egenvekt). Selges da jeg kjøpte tredal offroad henger istedet for å bygge om denne. Den er godkjent med Natoring, som da egentlig betyr man må dra den foreksempel med en exmil.
 4. Kom meg endelig igang med å begynne å skjære bort festene.. Det er vel ingen bombe der var mere rust bak.. Spørs om det bli RR på veien til våren likevel da.. Burde vel bytte kanalen og fikse alt når man først er i gang? Så er jo det ikke så lett å komme til bak i der..
 5. Det var det de på trafikkstasjonen snakket om at den ble registrert (husker ikke hvilken betegnelse de sa) med at den var kun lov å drage av godkjent bil(med natokrok) Evt så kan jeg hive på 50mm kule kobling, ta av kassa og levere ramme til ett sveiseverksted å få bygget en kasse med lokk i alu. Jeg har 3 reg nr med Sanky som er godkjent med full vekt
 6. Jeg har da en original Sanky mk1(mener jeg det er, uten lemm bake) henger Den er ikke registrert ennå, men har fått klargjort alt for det. Det trafikkstasjonen vil er å registrere den med natoringen og full lastevekt men man har da bare lov å drage den etter en bil med godkjent natokrok på bilen, noe min Range Rover ikke er og heller ikke får. Bygger jeg den om til vanlig kule så vil jeg ikke få full lastevekt men bare 750kg totalt. Noe som gjør da at det er såvidt lov å ha noe i hengeren pgs høy egenvekt. Jeg kan foreksempel få den godkjent med full lastevekt med nstokrok og selge den til noen som har bil som har dette. Kjøre ulovlig med hengeren etter min bil, noe som kanskje ikke er så kjekt å dra turer med ulovlig henger.. Har dere forslag til meg? Jeg har vel ikke tid eller ork eller kunnskap nok til å evt ta av kassen og bygge noe selv.
 7. Han kjøpte den, testet den akkurat. Virket veldig bra.
 8. Evt om noen kan bli med han å se på Bilen i morgen kanskje.
 9. Er dette noen her? Eller noen som kjenner til den? Finnkode : 116601841 En ny kollega av meg som vurderer denne. Han er ikke Norsk, så han spurte meg litt om hjelp. Øistein
 10. Ja har hatt den lenge nå, og stått ganske mye i garasjen. Så blir kjekt å få den på veien igjen. Har overhalt warn winsjen og oppgradert endel på den, og fått over ett trekk i håp om å få den godkjent
 11. Skal snart prøve å få RRCen på skilter igjen nå som den er Veteran. Fant ut karosserifestet på enesiden bak er rustet stykker. Hvordan er det best å få dette fikset? Må/burde jeg heve hele karosseriet ?
 12. Hei! 300 kr pluss frakt er minstepris. Litt. Skeptisk til å sende da pakker kan få tøff behandling. Du får tenke på det. 

  Mvh Jan 

 13. Hadde vært greit med en antydning på hvilken pris du tenker da så fall..
 14. vet ikke hvor mye man skal begynne med jeg, men 100 kr?
 15. Er på ferie på Bali, hittil har jeg sett 3 Defendere, sjelden vare her nede.. Bare en jeg fikk tatt bilde av...
×
×
 • Create New...