Gå til innhold

Oistein

LRF Society
  • Innlegg

    715
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

4 følgere

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location
    Sykkylven og Ålesund, Møre

Previous Fields

  • Location / Bosted
    Ålesund , Møre

Nylige profilbesøk

2 346 profilvisninger

Oistein sine prestasjoner

Entusiast

Entusiast (5/7)

  1. Takk for kommentarer, jeg synes det er litt kjekt å gjør den litt annerledes. Få bort «børstraktor» preget
  2. Var på Camp Villmark i helgen.
  3. Prøvde billige skvettlapper fra Ebay, passet egentlig rett på. Stigtrinn Var også noen rimelige, noe jeg angrer på, ente med å kjøpe nye fra Øya. litt breiere men mye kraftigere og var ganske enkelt å montere. (mener det var paddocks) Har også montert bedre ryggelys, da både lyset originalt og alder og syn ikke er like bra. Sist uke leverte bilen min til et lokalt firma som holder på med bilstereo for en liten oppgradering. De Ønsket gjerne å lage en pakkeløsning til Land Rover med de lavere standard løsningene. Så de Lånte bilen min noen dager for å kunne leke seg litt og finne ut hva som funker. Jeg hentet den igjen i går kveld og det var enorm forskjell ! Om noen andre har lyst på bedre lyd, så kan jeg videreformidle hvor jeg gjorde det. De kommer også med pakken på nettbutikken sin. Jeg fikk litt rabatt på dette da de fikk ha bilen min flere dager for å leke seg litt, og med at jeg skal hjelpe å promotere litt. Men jeg få ikke noe betaling fra de, sånn det er på sitt rene. Original elementene holder i massevis ! Så de la til en forsterker og en boks som gjør den snakker med Original infoskjerm. Det ble også en 8" subkasse under dørken (siden jeg har varebil) og en liten bass vrider fremme så man kan bestemme seg enkelt hvor mye "guffe" man ønsker. Jeg gjorde også litt ekstra med å støydempe dørene litt. Noe jeg ikke angrer på.
  4. Takk ! Oj, her ser jeg at jeg ikke har fått varsel på kommentarer på innlegget mitt. Ja, jeg har foliert den allerede med Sort folie. Vurderer også kanskje å teste bedliner. Beklager jeg har ikke fått varsel om svar på innlegget, så lovlig seint svar... Jeg kjøpte inn hendel og uoriginale grøftelys i håp om å få koblet ordentlig mot bil. Da jeg spurte et Land Rover verksted om å etter montere fikk jeg en finger i luften og 150 000kr muligens... Så derfor gikk jeg på ebay, valgte å kjøpe uoriginale lys, men original hendel. Noen timers arbeid å plukke av frontfanger. Ingen kabelnett til grøftelys så måtte trekke opp noen selv. Prøvde så igjen å snakke med Land Rover verksted om mulighet å koble til bilen originalt... Men fikk da beskjed om ca 28 000kr for de mente hele bilen måtte omprogrameres med nøkler og full pakke. OG bytte flere moduler. Så da ble det heller å lage en liten bryter skjult. Så da trakk jeg opp resten selv. Skulle gjerne tenkt på å tatt lysbjelken i front i samme slengen, men måtte av med fronten igjen da også.
  5. Da prøver jeg å prioritere å sette sammen bilen sånn den kan bli frakta til noen som kan det de driver med. Så håper å bruke vinteren på å sette det jeg har plukket av på igjen. Og til våren frakte den østover til et verksted for å overhale girkasse og transfer. Oooog eventuelt andre ting som trengs. Så mulig det blir sjans å få den på veien igjen løpet av våren.
  6. Neei, girkassa har jeg ikke fått makket meg til å plukke ned ennå.. men tok ned transfer i fjor..og etter å ha plukket den fra hverandre så så jeg ikke noe gale med den... Så nå er det bare å ha ork til å demontere girkassa.
  7. Bilen står fortsatt delevis demontert. Blir nok å bestille oppgardert og overhalt girkasse og transfer fra UK. Gleder meg veldig til å få den på veien igjen ! HÅPER jeg kan klare det i sommer. Leggger ut noen bilder fra rett før jeg begynte på ulyd jakten, som ballet seg til lengre tid en planlagt.
  8. Bare å bytte dekk og sette på takstativ så endrer det veldig utrykk på bilen synes jeg... Stemmer, gikk etter den anbefalte dimmensjonen på D5 facebook gruppe 275/55-20. veldig fornøyd med det Usikker på om jeg kommer til å gjøre så veldig mye mer med denne , har siklet på Xlifter, men de klarer aldri å få i salg til de nye LR. Har vært i dialog med de siden jeg kjøpte den.
  9. Siden det er lite aktivitet her inne på Discovery 5 sidene så tenkte jeg å dele litt av min. I 2021 skulle jeg brått hente meg hund (Omplassering), så trengte derfor større bil. Og siden Nardo Ålesund hadde en Discovery 5 inne så falt valget på den. Bilen hadde ikke grøftelys, noe jeg synes ville passe bra, siden fronten er ganske stor. Men Nardo mente det fort kunne bli 150 000kr ! Så jeg kjøpte litt deler på ebay og satt igang selv... Nå skal det sies at jeg ennå ikke har fått koblet strøm på de, da jeg helst ønsker å få de koblet til original hendel... Men igjen så viser det seg at det ikke er så lett å få til. Jeg ville også ha på et skikkelig takstativ, så valget ble da Front Runner Slimline II. Her klar til første tur med henger med taktelt Og selvfølgelig litt stesh på taket. Jeg kjøpte inn skvettlapper og stigtrinn. Jeg synes bilen hadde litt for mange "kjipe" sølvfargede plast deler, så folierte de med sort folie, og kjøpte også ny grill. I sommer kjøpte jeg noen brukte Lad Rover felger, sandblåste de og fikk de pulverlekket, og satt på BF Goodridge all terrain. Synes igjen at sølv var litt kjedelig, så kjøpte inn lakk til calipterene. ( I fargen Camo fra foliatech) Her på tur i Sommer, på Norex Overland festival i Loen. En liten samparkering jeg ikke klarte å dy meg fra å ta bilde
  10. For min del så har jeg ikke prioritert skruing på bil, og derfor har det automatisk vært mindre fokus på forumet. Men prøver å komme meg inn igjen burde snart også prioritere å få Range Roveren på veien igjen, men skulle også hatt litt hjelp med den, og det er verre med her i området
  11. fikk ikke kabalen til å gå opp denne helgen
  12. Jeg vurderer å ta turen, må bare se litt an først!
  13. Det har skjedd stort sett null med bilen siden sist oppdatering Dessverre!! Verkstedet har blitt litt for langt unna til å bare ta en tur. Er de swivel housing gaiter noe å sette på?
  14. Sliter med arbeidslysten! Men skulle gjerne fått RRC’en på veien igjen!
×
×
  • Opprett ny...