Jump to content
LRforum

Fosen

LRF Society
 • Content Count

  3,107
 • Joined

 • Last visited

About Fosen

 • Rank
  Mannen som hater Tectyl

Contact Methods

 • MSN
  kjerise@frisurf.no
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bjugn, Fosen, Sør-Trøndelag

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Bjugn

Recent Profile Visitors

3,844 profile views
 1. Disco 1 selges. Neste PKK 11/9-2021 Noe rust, men ble godkjent. Dørstokken på førersiden byttet til stålbjelke. Ramme ok. Litt treg starter men nesten nytt batteri. Kun 1 nøkkel. Defa med lader, motor- og kupevarmer. Feil med lås på bakdør. Litt slitt skinninteriør. Grønn med lyst skinn (lik nesten alle...) To soltak med lekkasje. Godt fungerende AC, noe svak varme, men byttet register for noen år siden. DAB+adapter. Bør skiftes regreim. Dekk etter avtale, flere muligheter. Bud. Kjetil 415 OO 138
 2. Personlig ville jeg brukt pengene på en god, stille og romslig kjøleboks, et godt kokeapparat og gode madrasser (uavhengig av taktelt eller innendørs løsning). En god og trygg varmekilde kan være god for kveld og morgen mot nord og i høyden. Dashcam er "greit å ha" hvis noe dukker opp. Bilen er forsåvidt det minste problemet i Norge , men mulighet til å klatre på taket for å ta de gode bildene, godt vedlikehold for å slippe overraskelser og nok verktøy/deler til at ingenting går i stykker er praktisk. Mitt problem blir som regel at man har fyllt opp bilen så det ikke er plass til det man får lyst til å kjøpe/ta med underveis
 3. Sett denne? https://www.finn.no/160673037
 4. Fosen

  Tankbeskytter Disco 1

  Laget en selv av galv. blikk.
 5. Tankbeskyttelsen under tanken på Disco 1 300tdi med plasttank ønskes kjøpt. Min er rustet opp...
 6. Har en på terrassen. Påstått plass til seks, men passe stor til meg og fruen. God på kalde senvinter og vårdager. Har flyttet det tre ganger før vi satte det der det står nå med to lag paller og 5cm isopor. Litt styr med tømming og renhold. Ser at det bruker en del strøm for å holde 38-39 grader, og bruker over ett døgn på å varme opp fra 4 til 39 grader. Vi er fornøyd, men vet ikke helt hva alternativet skulle være.
 7. Fosen

  Kjøpe kjøleboks

  Noen som kjenner til disse? https://www.finn.no/153287695
 8. Til min 2005 Transporter har jeg fått deler fra Skruvat som svikter etter noe tid. Alltid grei reklamasjon, men mye dobbeltarbeid. Hjullager og varmesikring til vifta.
 9. Kassen står her ja. Flyttet ut av veien, men må bort etterhvert.
 10. Fosen

  Halco vs 200tdi

  Har aldri hatt drev, men vanlige påhengere justerer vi med type propell. Dvs stigning og vinkler på bladene.
 11. I flere serier på Netflix, spesielt franske, er det med Range Rovere, Defendere og Seriebiler. For eksempel "Villefrance" og "Skogen".
 12. Fosen

  santana iveco

  Kan man berge noe av utseendet med takgrind? Er det samme "sporvidde" på takrenne? https://www.finn.no/145690688
×
×
 • Create New...