Gå til innhold

henning

LRF Society
  • Innlegg

    1 671
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av henning

  1. Har 1984 One ten som vi vurderer å selge. Bilen er mye påkostet, men trenger likevel litt jobb for å komme på veien.
  2. Ikke festbrems i det hele tatt, heller opplysende. Ser prisene på tidlige One ten ligger veldig høyt på Mobile sammenlignet med her, men det er klart at påslag på 29% gjør jo sitt. Samtidig så hører en at det stadig foregår en viss eksport av veteran kjøretøy ut av landet.
  3. Var vel blant annet Landypoint som mente at en ville få bedre pris på bilen i Tyskland hvis jeg forsto rett. Ser på mobile at prisene ligger høyt på tidlige One ten sammenlignet med her. Nå er ikke bilen orginal så det kan sikkert slå begge veier. Men den veldig mye på kostet, og har beholdt de spesielle detaljene for årsmodellen. Vet ikke om det er mindre avgifter for en tysker å ta inn en veteran bil? Nå har vi ikke prøvd å selge bilen noen steder enda, men greit å sjekke litt muligheter.
  4. Vi lurer litt på å selge vår One ten og lurer på om det kan være bedre å selge den utenlands for å få noe igjen for den, da markedet er større. Bilen er veldig mye påkostet, men har noe issues likevel. Andre utfordringer har gjort at vi ikke har kapasitet til å få bilen i stand selv. Forrige eier hadde slik jeg forsto vært i kontakt med landypoint angående kommisjonssalg. Men vi har ingen ide om hva som kreves og hva som er lurt i forbindelse med salg ut av landet. Så hvis noen har erfaring med sånt så kunne det vært fint å få høre litt.
  5. henning

    TLT

    Veldig trist å høre. Tor viste en utrolig entusiasme for Land Rovere og bidro inn i miljøet med kunnskap, deler og ikke minst sitt gode humør og vesen. Tanker går til de etterlatte.
  6. Gratulerer. Flott bil i fineste fargen. :-)
  7. Sender deg en melding på FB.
  8. henning

    Starter til 300tdi

    Noen som har en starter til 300tdi liggende til en rimelig penge. Har mistanke om at starteren min er gåen, men er ikke sikker. Hadde derfor vært greit å prøvd med en brukt i første omgang.
  9. Endringene kom i 2013. Tilpasning til EU direktiv.
  10. Prøver å løsne speedometerwire fra instrumentet. Synes å huske at på vår forrige 110er så var det klips man klemte inn på koblingen, men her ser den ut som en hel klump uten noe å trykke inn. Noen som har tips til hvordan man løsner den?
  11. Noen som vet om EWS er back in business? Skulle hatt en tenningslås litt asap.
  12. Noen som kan fortelle meg hva dette symbolet betyr?
  13. Prøv dette: http://www.paddockspares.com/adjustable-flasher-relay.html
  14. Fruen kjørte 110er til jobb i går. Når hun skulle hjem så skrudde hun på tenningen, og da startet motoren med en gang. Det vil si den startet med en gang lampene tente. Hun ble overrasket over det men valgte å kjøre hjem. Etter å ha kjørt litt begynte det å lukte svidd el og håndbrekk lampa lyste hele tiden. Når jeg kom hjem så fant jeg dette under panseret: Svidd plusskabel inn på starter. Hun klagde på lyder på vei hjem. Tipper det kan være starter som har gått hele tiden. Har ikke peiling på el, men det jeg har funnet av synlig skade er at kablene inn på starter er smeltet/svidd nederst mot starter solenoide. Finner ikke feil (svidd) videre eller i sikringsboksen. Har ikke hatt tid til å sjekke sikringer. Status nå er at bilen er død. Når en vrir på tenning og prøver å starte så kommer håndbrekk lampe på, og starter går ikke. Tar i mot feilsøkingstips med takk. Dette er utenfor mitt kompetansefelt.
  15. Tror det er midt i blinken. Har sendt han en epost.
  16. Hvis du har fire felger, så vet jeg om en som er interessert. Trenger ikke ta de med. Jeg kan tipse han som kjøpte RRen vår. ?
  17. Satser på en dagstur på lørdagen. ? Noen som har orginal RR stålfelg til salgs på swapmeeten?
  18. Gratulerer til den heldige. Venter i spenning på hvem det er. ?
×
×
  • Opprett ny...