Jump to content
LRforum

Bjurbeck

LRF Society
 • Content Count

  2,121
 • Joined

 • Last visited

About Bjurbeck

 • Rank
  Heinel-kirurg

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Land Rover & Rock n' roll.

Contact Methods

 • Yahoo
  mongonorway

Previous Fields

 • Location / Bosted
  Ås, Akershus

Recent Profile Visitors

1,568 profile views
 1. God morgen,

  Jeg ser du tittelerer deg som 'Heinel-kirurg'. :-)  Jeg kunne trenge litt råd om Heinel generelt og den grå/svarte(UE39385) til Jermund Presthagen.  Jeg har tilbudt nåværende eie å bytte mot et 1972 prosjekt RRC.

   

  Kan jeg ringe deg?

   

  Helge Rørvik

  91598276

  Heinel UE39385.jpg

 2. Klassiker har skrevet varmt om Land Rover så lenge jeg har lest det. De trigget en gang i tiden min fetisj for en viss ombygd ambulanse (Artikkel om Heinel Ambulansene), som endte med at jeg (og bilen) ble portrettert i nevnte blad.
 3. Dette er min gamle bil, ja. Hun har kanskje blitt en kasteball mellom folk som har lyst, men ikke ressurser, til å gi henne livet hun fortjener. Det var ihvertfall en bil i god teknisk stand når jeg solgte henne. Historien om denne familien med ambulansebiler er nærmere beskrevet her: http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=50962 Løp og kjøp!
 4. Igjen sak for liten for forumekspressen! Nå er alt hentet, ta godt vare på arvegodset.
 5. Bump. Jeg har ikke mulighet til å lagre disse ut i evigheten, så hvis ingen henter de blir de skrot.
 6. Hei, folkens. Jeg er ikke så ofte innpå forumet, derfor ber jeg om at intressenter tar kontakt på sms til 99 43 44 86. Ja, Erik. Leverer mastergraden til våren, jobber med landbruksroboter.
 7. 205 R 16 M+S, standard dimensjon på RR og Disko I, mener jeg. Dekka er gamle med begynnende små sprekker i siden.
 8. Gir bort følgende, må hentes i Ås i Akershus: 4 stk stålfelger til Range Rover. To av de er veldig fine, de to andre er ganske fine. 4 stk stålfelger til Range Rover. Ganske fine med gamle vinterdekk (ett er punktert). 3 stk stålfelger til Range Rover. Flere lag flassende lakk. 3 stk stålfelger til seriebil. Rustne med litt lakk. Ta kontakt på sms tlf 99 43 44 8sex.
 9. Solgt til herren som antydet det lenger oppe i tråden.
 10. Land Rover S2a Forward Control 1965 selges. Jeg kjøpte bilen på den store tvangsauksjonen i Sandnes i 2010 http://www.lrforum.com/forum/index.php?showtopic=48064. Meget sjelden FC med rattet på riktig side, spesielt overbygg bak i aluminium og glassfibertak. Gangbru på taket. Kun 3000 eksemplarer av disse ble bygget. Bilens motor er en 3.4-liters diesel; Perkins 4.203 - et vanlig motorbytte for disse bilene. Motor starter og går fint, men bilen har stått de siste tre årene uten tank og batteri. Clutchen sitter fast. Gearkassa er tatt ut, men følger med på kjøpet. Kassa er av type S2a, ikke "1-tonne" slik det var originalt. Toppfart: 70 km/t. Rammenummer: 28600335 B Såvidt noen små rusthull bakerst, ellers ser ramma hel og fin ut. Bakre aksel er en såkalt ENV-aksel og foran sitter en Heavy Duty-aksel. Bilen ble kjøpt og bygd for strømnettleverandør i England. Skapet bakpå var opprinnelig en meter høyere og huset en stor vinsj som de brukte for å trekke strømkabler med. Bakdøra var originalt en nedtrekkbar "shutter", slik man ser på brannbiler. Bilen er importert fra England, og står på engelske skilter. Man må betale moms og vrakpant (4-5000 tilsammen), og eventuelt andre ting som hører med ved registrering. Jeg har de nødvendige papirene som trengs. Kan registreres som klasse B eller C1-kjøretøy. Bilen må hentes på henger eller lastebil. Befinner seg på Rudshøgda, mellom Hamar, Gjøvik og Lillehammer. Pris: Bud over 6000kr Med vennlig hilsen Erling. Tlf: 99 43 44 8seks
 11. Ja, nærmere bestemt Jømna, sør for Elverum. Ingen LR-entusiast, men den nye eieren har to brannbiler fra før.
 12. I kveld ble ambulansen solgt. Litt leit og litt godt. Mest godt igrunn. Jeg vil takke alle som har bidratt til prosjektet, både med deler og hjelp, men ikke minst oppmuntringer og synspunkter underveis. Jeg hadde aldri starta på noe sånt uten LRF. Land Rover-miljøet er noe for seg selv
×
×
 • Create New...